Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Výroba, predaj obalových materiálov poľnohospodárske: -senážní a silážne PE fólie TENOSPIN, sieťovina STARNET, WELGER -dvoubarevná silážne plachta -čierna silážne plachta -silážní vak Green-Bag Sieťový ochrana pred slnkom pre škôlky a vonkajšie použitie Sieťový ochrana vinohradov proti ozobie. priemyselné: -polyethylenové fólie pre ...

Zameranie na: - obalový materiál - obalová technika - tlačoviny - kancelárske a hygienické potreby - projekcia a poradenstvo

Výroba: - obalové materiály - plasty a lepiace pásky - kartonáž - krabice.

Výroba, potlač, predaj: - polyetylénovej tašky-LDPE - HDPE sáčky - priemyselné fólie, obaly - role HDPE tašky - trhacie HDPE sáčky - fixačné fólie, ručné - baliaci papier - papierové sáčky - celofán, stuhy - toaletný papier - papierové vreckovky - obrúsky - vata, detské plienky, dámske vložky. Veľkoobchod: - obalový materiál.

Veľkoobchod, dodávka: - priemyselné chemikálie - plasty - prepravná nádoby (sudy, kanistre, dózy). Zber priemyselných odpadov a ich recyklácia - odpady obsahujúce farebné kovy.

Výroba, veľkoobchodný predaj: - tepelne izolačné a obalové materiály EKOflex z penového polyetylénu - trubica - šnúry - pásy - dosky - dilatácia - prírezy - sáčky - Pet fólie (fólie).

výrobňu fliaš: -výroba-oceľové bezšvíkové tlakové fľaše Výroba: -mlecí gule -pluhová ostrie -tlakové nádrže -láhve pre technické plyny, plyny pre potravinárstvo, medicínsky účely, potápačské techniku, zemný plyn.

Výroba (i zákazková), veľkoobchod, predaj: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) vrecia -ventilové vrecia -barierové vrecia pre chemický priemysel -Pp, CAST, sáčky s EÚ výsekom -kelímky na studené a teplé nápoje -Plastové jednorazové riady a príbory pre občerstvenie -mikrotenové tašky, sáčky, potravinárske fólie HDPE, LDPE, ...

E-shop - vákuové vrecia - vrecia na odpadky - lepiace pásky - utierky - čistiace a upratovacie prostriedky - dezinfekčné prostriedky.

Výroba obalov: -obaly z PVC sa samozatváracím zámkom -smršťovací fólie -vysekávání z plastov, lepenky a kartónu.

Výrobný program je zameraný hlavne na oblasť výroby aerosólových ventilov a ich príslušenstva, napríklad rozmanitých aerosólových rozprašovačov, aplikátorov a krycích viečok k aerosólovým nádobkám. Nemenej dôležitým je aj výrobný program mechanických rozprašovačov pre netlakovej balenie.

Výroba: - obalové materiály - plasty a lepiace pásky - kartonáž - krabice.

Spoločnosť Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO sa zaoberá veľkoobchodným predajom obalového materiálu. V našej ponuke nájdete HDPE sáčky, tašky, igelitové vrecia, strečové a potravinovej fólie, jednorazové riadu i kotúčiky do pokladní. Sídlime v meste Breznice, okres Příbram. Veľkoobchodný predaj: - obalový materiál, obaly - plastové vrecká, ...

Veľkoobchod s papierom a obalovým materiálom.

Veľkoobchod: -papírenské tovar -kancelárskych potreby -psací potreby -obalové materiály, obaly: plapírové, plastové, sáčky, vrecia, fólie, paletové fixačné fólie -balicí a kancelársky papier -svíčky, tašky, tégliky, školské potreby -a ďalší sortiment.

Výroba: - plastové obaly pre nápoje, spotrebiteľské saponáty, potraviny, priemyselné produkty

Firma Akart CZ spol. s r. o. z Českej republiky, ktorá je zároveň aj členským štátom Európskej únie, vyrába kartónové krabice a obaly z vlnitých a hladkých lepeniek, priemyselné, prepravné a spotrebiteľské obaly, krabice a kartonáž podľa katalógu FEFCO alebo obaly NA MIERU. Viacfarebná flexotlač alebo ofsetová tlač. Kašírované obaly. Lepenky ...

Výroba, predaj, výkup: - drevené palety - europalety

Veľkoobchod, dodávka, distribúcia, predaj: Predaj, servis: -vakuové baliace stroje všetkých. Repasované stroje a bazár. výkup: -použité potravinárske strojre za hotové aj protiúčtom. Engineering. Odborná pomoc na zabezpečenie prípravy a realizáciu stavieb, stavebný a technický dozor, technická pomoc pri riešení reklamácií, ...

Dodávka, predaj: - spotrebný materiál pre zdravotníctvo (papiere do EKG, CTG, papier pre ultrazvuk ...) - papierové utierky ZZ, toaletný papier - drogistický tovar - jednorazové riady - LDPE Pyle, mikroténové sáčky.

stolárna: - drevené obaly (prepravné) - zámorské balenie - atypické palety - stolárske a stolárske práce. Stará jizba: - predaj: - záhradný nábytok, domčeky - masívny nábytok - dekorácie - záclony, obrusy, keramika. Predaj reziva - Štítina.

Predaj, e-shop: - brusivo - obalová technika - kartóny a obaly - spojovací materiál - ložiská - oleje a mazivá.

Výroba: - veľkoobjemové vaky BIG BAG

Spoločnosť ARIA-CARDS s.r.o. sa zameriava na výrobu papierenského tovaru. Ponúkame komplexné služby, od návrhu až po produkciu vlastného výrobkov. Špecializujeme sa na výrobu pohľadníc, blahoželania, darčekových tašiek, darčekových baliacich papierov, kalendárov a podobne. V ponuke máme široký papierenský sortiment, ktorý si môžete z pohodlia ...

Výroba na zákazku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vákuové lisovanie plastov: - zákazková výroba - kryty pohyblivých častí strojov - papierová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sieťotlač.