Kovovýroba zabezpečuje výrobu kovových konštrukcií, ktorá zahŕňa kovové profily pre skladovacie a výrobné objekty, mosty, dopravníky, žeriavy alebo nosníky, ďalej kovové pozinkované alebo nerezové schody pre interiérové aj exteriérové aplikácie.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Služby: -konzultácia, sprostredkovanie stavebnej a strojnej kovovýroby.

Zákazková výroba schodov a zábradlia. Schody: -pôdne -segmentové schody -bočnicové schody -vretenové schody -celodrevené schody z masívu -mlynárske schody -vonkajšie schody -obklady schodísk.

Firma KRONUS nadväzuje na remeselnú tradíciu svojich predkov. Je technicky vybavená pre malosériovú výrobu. Ponuka zámočníckych prác, výroba z nerezu a mosadze. Výroba: -nerezové vane na kúpeľné a rehabilitačné účely - listové schánky na zamurovanie do steny, či stĺpika plotu, zadný výber - dvojkrídlové aj posuvné brány a vráta ...

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Pasírstvo, práca s nerezmi, brúsenie, leštenie, zváranie. Výroba nerezového zábradlia, madiel, pojazdových brán a bránok. Opláštenie oceľových konštrukcií, nerezovým plechom. Kovovýroba.

Zákazková výroba z antikora, hliníka, mosadze, medi i ocele. Vyrábame zábradlia, madlá, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a ďalšie rôzne atypické výrobky.

Zámočníctvo - výroba nekotvených a kotvených oceľových stožiarov

Montáž: -drobné oceľové konštrukcie. -potrubné rozvody. -dvojplášťové potrubie. Práca: -zváračské. -zváranie v ochrannej atmosfére. Služby: -ubytovanie.

Konštrukčná a technická kancelária. Služby: - príprava a vypracovanie technických návrhov: - zhotovenie výrobnej dokumentácie oceľových konštrukcií, potrubí, zásobníkov, dopravníkov ai.

Kovovýroba, oceľové konštrukcie, kované ploty, vráta a dvere - schodisko - oceľové zábradlie - kovový nábytok - imitácia kováčskych výrobkov - výroba a montáž interiérov z nerezu a mosadze - oceľové konštrukcie - zámočnícke práce - práca s polykarbonátom - výroba na zákazku - náhradné diely na zemné stroje - obrábanie ...

Montáž, požičovňa, prenájom: -žeriavy Výroba: -prefabrikované železobetónové konštrukčné prvky Služby: -projektová príprava

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -góly -mreže -oplotenie, ploty -prístrešky -schodisko, zábradlie -balkónové držiaky na kolesá -kotce, voliéry.

Opravy: - hate - stavidlá. Dodávka, montáže: - potrubie - konštrukcia.

Projekcia, konštrukcia, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračných prvkov (valcové filtre, kužeľové filtre..)

Výroba: -oceľové konštrukcie -kované ozdobné výrobky -zváranie hliníka -spracovanie nerezu -kovové reklamné písmená -reklamné stojany -reklamné billboardy -ostatné výrobky.

Dvere Zárubne Kovanie Zábradlie Pôdne schody Náradie Doplnky.

Výroba: - mreže - oceľové konštrukcie SUS

Práca: -zámočnícke. Výroba: -brány, mreže, ploty. -schodisko.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001. Projekčné a konštrukčné práce, engineering, výroba, dodávka: -technologické diely pre energetiku, petrochémiu, strojárstvo a stavebníctvo: -vzduchové potrubia -spalinovody -regulačné klapky rôznych konštrukčných prevedení -diely pre mlecie a dopravníkové zariadenia ...

Výroba - hliníkové dvere a okná - protipožiarne dvere - hliníkové fasády - schodisko - oceľové konštrukcie, zábradlia Remeslá, služby - zváranie - rezanie plazmou

Stavebné zámočníctvo. Výroba: - nerezové schodiská a zábradlia pre interiér aj exteriér.

Konštrukcia, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Kúpeľňové doplnky - sanita. REHA- invalidný program. Schody a zábradlia - výroba z nerezu. Gastro - nerezový nábytok. Cordivari - designové radiátory. Zákazková výroba z nerezu pre potravinársky a farmaceutický priemysel.

Výťahové šachty. Zastrešenie bazénov, bazény: -využitie bazéna od apríla do októbra bez vykurovanie -zamedzuje znečisteniu lístím, peľom a pod. -zvyšuje bezpečnosť v okolí bazéna- -ocenia rodičia malých detí -majitelia psov (pes) -teplota vody je udržiavaná aj za silného vetra alebo nočného ochladenia -zníženie výdavkov na ...