Kovovýroba zabezpečuje výrobu kovových konštrukcií, ktorá zahŕňa kovové profily pre skladovacie a výrobné objekty, mosty, dopravníky, žeriavy alebo nosníky, ďalej kovové pozinkované alebo nerezové schody pre interiérové aj exteriérové aplikácie.

Výroba - oceľové konštrukcie Obrábanie - stáčanie plechov a profilov Zváračské práce Zámočnícke práce

Výroba a montáž oceľových, nerezových a hliníkových konštrukcií pre firmy aj domácnosti.

Zámočníctvo. Práca, výroba: - zámočnícke - zváračské - oceľové konštrukcie - bránky, vráta, ploty.

Všetky zámočnícke práce podľa projektov a stavby. Výroba schodov Výroba brán

Dodávky a montáže železobetónových prefabrikovaných aj oceľových konštrukcií hál a skeletov vrátane prefabrikovaných základov.

Výroba: - strojné zariadenie - oceľové konštrukcie - výroba zvarencov

Výroba zámočníckych konštrukcií z nerezovej aj konštrukčnej ocele, výroba a montáž interiérových a exteriérových oceľových schodísk a zábradlí.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií. Zámočníctvo a umelecké kováčstvo - výroba kovových plotov, mreží, zábradlia a krbového náradia. - výroba oceľových paliet a kontajnerov. Zákazková kovovýroba.

Zámočnícke práce, výroba: - schodisko - zábradlie exteriérové, interiérové - zastrešenie - pergoly - balkóny - ploty - brány krídlové, posuvné - bránky - oceľové konštrukcie.

Predaj, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitárna keramika - hliníkové rebríky Výroba: - oceľové haly

Výroba: - strojárska výroba - zámočnícka výroba - oceľové konštrukcie - logistické a skladové prvky - kontajnery, palety, regály, stojany, drôtené kontajnery, transportné vozíky - laserové rezanie - kovoobrábanie. Výrobný závod: Hrobčica 106 417 57 Hrobčice

Výroba: - oceľové konštrukcie - balkóny, vráta, zábradlia, väzníky, schodiská, ploty, brány - kovovýroba - oceľ, nerez, hliník. Pobočka Karlovy Vary tel.+420 608 171 638 kvary@mdk-metal.com

Zváranie dielov na automatoch. Výroba: - mreže - posuvné elektrické brány Zákazkový výroba: - schodisko - zábradlie - oplotenie - ploty - oceľové konštrukcie.

Vykonávame inšpekcie, revízie, revízne skúšky a odborné prehliadky všetkých druhov zdvíhacích zariadení. Ďalej vykonávame podrobné a preventívne prehliadky oceľových konštrukcií a žeriavových dráh. Školíme pracovníkov v žeriavovej doprave, tvoríme systémy bezpečnej práce, kontrolujeme a evidujeme viazacie prostriedky.

Projekcia, realizácia, stavba: - riečne, námorné lode - jachty - houseboaty - oceľové konštrukcie.

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z oceľových konštrukcií.

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Umelecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - mreže na presklené dvere a okná Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - ...

Kováčstvo, podkovárstvo. Práca: - kováčske - zámočnícke - sústružnícke - zváračské - skružovanie profilových materiálov na stáčačke - lisovanie na hydraulickom lise - podkovanie koní. Výroba: - kované prvky - schodisko - zábradlie - stolíky - dvere - vráta - regály - oceľové prístrešky - skokový materiál pre ...

Stavebná činnosť, výstavba a rekonštrukcia stavieb. Realitné služby. Obchodná činnosť. Výroba kontajnerov a ľahkých kovových konštrukcií. Delenie a zváranie kovových materiálov. Povrchová úprava kovov.

Hranené profily na strechy a steny.

Výroba požiarnych schodísk, kontajnerov, kovových konštrukcií a zábradlí. Zámočnícke práce.

Kovovýroba, výroba, montáž: - vráta, brány, ploty - schodisko - kovové prístrešky.