Kovovýroba zabezpečuje výrobu kovových konštrukcií, ktorá zahŕňa kovové profily pre skladovacie a výrobné objekty, mosty, dopravníky, žeriavy alebo nosníky, ďalej kovové pozinkované alebo nerezové schody pre interiérové aj exteriérové aplikácie.

Medzinárodná a vnútroštátna preprava nadmerné náklady Demolácie aj výškových stavieb Výkopové práce strojmi JCB Výroba, montáž - oceľové konštrukcie Zváračské práce Zámočnícke práce

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Tvárnenie plechov - ohraňovanie. Obrábanie kovov, kovoobrábanie. Kovovýroba, Výroba: - oceľové konštrukcie - zásobníky - vozíky - vráta - schodisko, schody. Montované stavby, drevostavby, domy. Pálenie výpalkov.

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - opláštenie a zastrešenie hál - kompletné dodávky priemyselných stavieb

Zaoberáme sa výrobou: - oceľových konštrukcií, hál, striech, mostov, stožiarov, technologických zariadení a zvarencov, kotly na spaľovanie biomasy, rôzne druhy transportných paliet napr. pre BMW, BOSCH a mnoho iných. Vybavenie dielní umožňuje výrobu zvarenca s hmotnosťou do 8 ton.

Generálne dodávky stavieb. Stredisko zámočníci: -výroba a montáž: -vodohospodárske technológie -oceľové konštrukcie hál -výroba podľa dokumentácie -výroba dielcov z nerez ocele a hliníkových zliatin -dodávky oceľových dverí, brán a presklených stien Stredisko obrábania: -sústruženie: -frézovanie -vyvŕtavanie -brúsenie ...

Výrobný závod. Divízia stavebnej konštrukcie. Tryskanie, rezanie, rezanie kyslíkom na CNC strojoch, rezanie plazmou na CNC stroji, strihanie na tabuľových nožniciach, strihanie a dierovanie na profilových nožniciach.

Dodávka a montáže - oceľové montované halové konštrukcie - priemyselné haly - športové a viacúčelové haly. Stolárska výroby - drevené podlahy - okná, dvere - záhradný nábytok. Predaj - materiál na výstavbu golfového ihriska - príslušenstvo na golf, golfové palice, jamky, zástavky, loptičky a všetko potrebné vybavenie ihriska.

Výroba: - delenie rúrok a plechov laserom - stožiare verejného osvetlenia, stupňovité, kužeľové, výškové 20-40m, so spúšťacím výložníkom, pre futbalové štadióny a športoviská, betónové stĺpy, trakčné - nerezové výrobky - oceľové konštrukcie.

Zámočníctvo, výroba, montáž: - oceľové konštrukcie.

Žiarová zinkovňa (pozinkovanie, galvanizovanie, galvanizácia, zinok), žiarové zinkovanie. Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001 (QMW), ISO 14001 (EMS) a Ü-Zeichen Práce - povrchové úpravy: - žiarové zinkovanie - kovové diely, oceľové konštrukcie, stožiare - pokovovanie (kov, kovy) - protikorózna ochrana oceľových výrobkov (proti ...

Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Zákazková zámočnícka výroba: - oceľové konštrukcie - kovové vráta - schodisko, zábradlie.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - schodisko

Výroba, inštalácia - nerezové helikálne výstuže. Činnosť - zosilňovanie stavebných konštrukcií pomocou uhlíkových materiálov - podchytenie a zosilnenie základových konštrukcií - skrutkové mikropilóty CHANCE. - injektáže trhlín porušených objektov.

Zákazková kovovýroba - svietidlá - schody - dvere - zábradlie.

Výroba a renovácia dielov pre tehliarsky a keramický priemysel - výroba a návrhy oceľových konštrukcií - výroba a renovácia ostatných dielov - konštrukcia a výroba prepravných a manipulačných vozíkov. Kovoobrábanie - sústruženie, CNC frézovanie, vŕtanie

Strojárska výroba: - priemyselné zariadenia - diely pre stroje - oceľové konštrukcie.

Stavebná činnosť - pasívne domy, bytová výstavba rodinných domov - montované domy s oceľovým rámom - oceľové konštrukcie, halové systémy.

Výroba oceľových konštrukcií na zákazku.

Sídlo firmy - Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363, fax. 568840807. Údržba, opravy: -jadrové reaktory -parné turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -nízkonapäťové elektromotory, vysokonapäťové elektromotory -inštalácia a opravy elektrických strojov a prístrojov -armatúry a ...

Výroba, projekcia: - oceľové konštrukcie. Služby: - správa, údržba nehnuteľností.

Spoločnosť HAKK s.r.o. sa zaoberá výrobou zámočníckych prvkov a to ako pre Váš dom záhradu tak aj pre Vašu firmu. Vyrábame ploty, brány, schodiská a ďalšie... Ďalej vyrábame rôzne druhy železných konštrukcií od interiérových prvkov pre vybavenie prevádzky alebo podporu predaja, zákazkových výrobkov pre priemyselné využitie alebo vyrábané ...