Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Výroba na zákazku - obchodné vybavenie predajní - prezentačné stojany - drôtené systémy - regály, regálové systémy Služby - architektonický návrh interiéru obchodov a predajní - stavebné úpravy a realizácia návrhu - montáž vybavenia, regálov

Výroba - okná, dvere. Výroba - oceľové schody a zábradlia s možnosťou drevených nášľapov a madiel. Výroba - oceľové konštrukcie.

Projekcia: -zariadenia pre energetiku a chemický priemysel -potrubia -oceľové konštrukcie -tlakové nádoby

Zákazková kovovýroba strojov a ich častí. Pre našich zákazníkov vytvárame: - diely pre zemné stroje, bagre, rekultivátory a strojové linky - čelné manipulátory a zemné stroje - strojné súčasti - oceľové konštrukcie. A ponúkame aj služby: - sústruženie - zváranie v ochrannej atmosfére - tryskanie oceľovými brokmi - frézovanie ...

Spoločnosť Halex - Schauenberg oceľovej konštrukcie s.r.o. je česko-nemecký podnik založený roku 1994. Stali sme sa členmi medzinárodnej skupiny firiem Schauenberg. Rozsiahle zákazky plníme v najkratšom možnom termíne vďaka obrovským investíciám do strojov, konštrukčnej kancelárie, výpočtovej techniky a taktiež do školenia našich ...

Kovovýroba - CNC spracovanie plechu - zváranie, glavírovanie, prášková lakovňa - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky (rudlá, kolieska, vozíky)

Výroba, montáž: - oceľové haly a konštrukcia - montáž systémových hál ASTRON

Projekcia, dodávka, montáž: -vitríny, výstavné steny pre múzeá. -nábytok pre knižnice. Predaj: -nástroje, pomôcky na konzervovanie a reštaurovanie.

Vykonávame odvoz a likvidáciu odpadu a sutí a vypratanie priestorov. Dopravujeme a predávame piesok, kačírok, štrky a recykláty.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku: -kancelársky nábytok -vybavenie hotelov, obchodov a iných prevádzok -štýlový nábytok -vybavenie laboratórií a lekární -kuchyne. Stavebno stolárska výroba: -vstupné dvere -atypické okná -obloženie stropov a stien -podlahy a doplnky -pôdne vstavby -sadrokartóny.

Služby: -konzultácia, sprostredkovanie stavebnej a strojnej kovovýroby.

Zákazková výroba schodov a zábradlia. Schody: -pôdne -segmentové schody -bočnicové schody -vretenové schody -celodrevené schody z masívu -mlynárske schody -vonkajšie schody -obklady schodísk.

Zákazková výroba interiérov, interiéry a nábytku, nábytok, vybavenie: -obytné priestory, obytných priestorov -kuchyňa, kuchyňa, kuchynské linky, kuchynská linka -spálňa, spálňa -obývacie steny, stena, šatňa, šatne -kancelárske priestory, kancelárskych priestorov -priemyselné priestory, priemyselných objektov -firmy, firiem, firma, banky, ...

Firma KRONUS nadväzuje na remeselnú tradíciu svojich predkov. Je technicky vybavená pre malosériovú výrobu. Ponuka zámočníckych prác, výroba z nerezu a mosadze. Výroba: -nerezové vane na kúpeľné a rehabilitačné účely - listové schánky na zamurovanie do steny, či stĺpika plotu, zadný výber - dvojkrídlové aj posuvné brány a vráta ...

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Zákazková kovovýroba -nástavby, návesy, prívesy, kontajnery, zvarence-oceľ, hliník a nerez, bránky, brány, závory, interiér, exteriér, požiarne vráta, mreže a ND na Zetor (1960-1996).

Pasírstvo, práca s nerezmi, brúsenie, leštenie, zváranie. Výroba nerezového zábradlia, madiel, pojazdových brán a bránok. Opláštenie oceľových konštrukcií, nerezovým plechom. Kovovýroba.

Zákazková výroba z antikora, hliníka, mosadze, medi i ocele. Vyrábame zábradlia, madlá, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a ďalšie rôzne atypické výrobky.

Zámočníctvo - výroba nekotvených a kotvených oceľových stožiarov

Montáž: -drobné oceľové konštrukcie. -potrubné rozvody. -dvojplášťové potrubie. Práca: -zváračské. -zváranie v ochrannej atmosfére. Služby: -ubytovanie.

Výroba, predaj: - regálové zostavy a pracovné stoly do technických prevádzok

Predaj, servis, montáž: - montované budovy a objekty - bunky, kontajnery. Realizácia, stavba: - montovaných stavieb a objektov. Kovovýroba.

Konštrukčná a technická kancelária. Služby: - príprava a vypracovanie technických návrhov: - zhotovenie výrobnej dokumentácie oceľových konštrukcií, potrubí, zásobníkov, dopravníkov ai.

Kovovýroba, oceľové konštrukcie, kované ploty, vráta a dvere - schodisko - oceľové zábradlie - kovový nábytok - imitácia kováčskych výrobkov - výroba a montáž interiérov z nerezu a mosadze - oceľové konštrukcie - zámočnícke práce - práca s polykarbonátom - výroba na zákazku - náhradné diely na zemné stroje - obrábanie ...