Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Stolárstvo, výroba: - skrine - schody - kuchynské linky Práca prevažne z masívu Zákazky podľa priania zákazníka

Zámočníctvo. Ďalšie služby: -výroba, predaj zariadení pre gastronómiu -práca na CNC ohraňovacom liste -servis chladiaceho zariadenia -montáže klimatizácií -zámočnícka výroba dodá aj iné výrobky nerezový materiál (schodisko, zábradlie).

Výroba: -oceľové konštrukcie. -oceľové haly.

Stolárske práce - dvere - drevené schodiská a zábradlia - kuchynské linky - vstavané skrine - obývacie steny.

Strojné montáže. Výroba, montáže: -konštrukcia z ocele a nerezu - technologické celky - výroba a montáž - potrubné rozvody z ocele a nerezu. Zámočníctvo, zámočnícke práce. Kovové výrobky. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Zváranie a spájkovanie ocele, hliníka a antikora.

Kovovýroba: -zámočnícke práce, stavebný zámočník -oceľové konštrukcie, zvarence -zváranie obalovou elektródou CO2 inertná zmes -výroba svetelnej i nesvetelnej reklamy na zákazku -špeciálne oplotenie, brány, rovná schodisko, zábradlie -interiéry (kovové doplnky) -výroba svetelných pútačov pre zastávky MHD -navigačné systémy ...

Výroba, dodávka, montáž - mostné zvodidlá - kotviaca technika - oceľové kotvy OMO

Výroba a predaj: - obytné a sanitárne kontajnery - kontajnerové zostavy - špeciálnych kontajnerov. Kompletná dodávka na miesto po celej SR, montáže a servis. Možnosti využitia kontajnerov: - kancelárie - stavebné bunky - ubytovne - školy - nemocnica - šatne - vrátnice.

Výroba - kovové konštrukcie Zámočnícke práce

Výroba na zákazku - obchodné vybavenie predajní - prezentačné stojany - drôtené systémy - regály, regálové systémy Služby - architektonický návrh interiéru obchodov a predajní - stavebné úpravy a realizácia návrhu - montáž vybavenia, regálov

Výroba - okná, dvere. Výroba - oceľové schody a zábradlia s možnosťou drevených nášľapov a madiel. Výroba - oceľové konštrukcie.

Projekcia: -zariadenia pre energetiku a chemický priemysel -potrubia -oceľové konštrukcie -tlakové nádoby

Zákazková kovovýroba strojov a ich častí. Pre našich zákazníkov vytvárame: - diely pre zemné stroje, bagre, rekultivátory a strojové linky - čelné manipulátory a zemné stroje - strojné súčasti - oceľové konštrukcie. A ponúkame aj služby: - sústruženie - zváranie v ochrannej atmosfére - tryskanie oceľovými brokmi - frézovanie ...

Spoločnosť Halex - Schauenberg oceľovej konštrukcie s.r.o. je česko-nemecký podnik založený roku 1994. Stali sme sa členmi medzinárodnej skupiny firiem Schauenberg. Rozsiahle zákazky plníme v najkratšom možnom termíne vďaka obrovským investíciám do strojov, konštrukčnej kancelárie, výpočtovej techniky a taktiež do školenia našich ...

Kovovýroba - CNC spracovanie plechu - zváranie, glavírovanie, prášková lakovňa - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky (rudlá, kolieska, vozíky)

Výroba, montáž: - oceľové haly a konštrukcia - montáž systémových hál ASTRON

Projekcia, dodávka, montáž: -vitríny, výstavné steny pre múzeá. -nábytok pre knižnice. Predaj: -nástroje, pomôcky na konzervovanie a reštaurovanie.

Vykonávame odvoz a likvidáciu odpadu a sutí a vypratanie priestorov. Dopravujeme a predávame piesok, kačírok, štrky a recykláty.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku: -kancelársky nábytok -vybavenie hotelov, obchodov a iných prevádzok -štýlový nábytok -vybavenie laboratórií a lekární -kuchyne. Stavebno stolárska výroba: -vstupné dvere -atypické okná -obloženie stropov a stien -podlahy a doplnky -pôdne vstavby -sadrokartóny.

Služby: -konzultácia, sprostredkovanie stavebnej a strojnej kovovýroby.

Zákazková výroba schodov a zábradlia. Schody: -pôdne -segmentové schody -bočnicové schody -vretenové schody -celodrevené schody z masívu -mlynárske schody -vonkajšie schody -obklady schodísk.

Zákazková výroba interiérov, interiéry a nábytku, nábytok, vybavenie: -obytné priestory, obytných priestorov -kuchyňa, kuchyňa, kuchynské linky, kuchynská linka -spálňa, spálňa -obývacie steny, stena, šatňa, šatne -kancelárske priestory, kancelárskych priestorov -priemyselné priestory, priemyselných objektov -firmy, firiem, firma, banky, ...

Firma KRONUS nadväzuje na remeselnú tradíciu svojich predkov. Je technicky vybavená pre malosériovú výrobu. Ponuka zámočníckych prác, výroba z nerezu a mosadze. Výroba: -nerezové vane na kúpeľné a rehabilitačné účely - listové schánky na zamurovanie do steny, či stĺpika plotu, zadný výber - dvojkrídlové aj posuvné brány a vráta ...

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.