V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Návrh, dodávky, inštalácia, montáž: -telekomunikačných zariadení: -pobočkové ústredne -dochádzkové systémy -kancelárska technika -štruktúrovaná kabeláž -pripojenie k internetu.

Maloobchod, predaj, servis: -kancelárska technika -kopírky -farebné multifunkčné kopírky -multifunkčné stroje -tlačiarne -faxy -telefóny -kalkulačky -spotrebný materiál. Inštalácia, servis priamo u zákazníka.

Kvalitný a rýchly počítačový servis je iba jednou z našich služieb. Medzi tieto služby patria nielen opravy počítačov a servis notebookov, ale aj záchrana a obnova dát, čistenie, odvírovanie a pod. Nelámte si hlavu s tým, že počítačom vlastne nerozumiete. Neváhajte a využite našej NON-STOP linky, ktorá je tu pre Vás. Pomôžeme Vám problémy vyriešiť.

Predaj, montáž: - satelitná technika - priemyselnej automatizácie - výpočtová technika

Predaj, servis a opravy: -výpočtová technika -softvér Služby: - tvorba webových stránok - inštalácia príslušenstva a inštalácia užívateľských staníc do siete

Maloobchod, predaj: -nábytok -spálňa, skrine, lôžka -obývacie steny -kuchyňa -sedacie súpravy -stoly, stoličky -bytové doplnky -matrace -pohovky -palandy -kancelársky nábytok -čalúnený nábytok -rustikálny nábytok.

Predaj: -hardvér, -softvér, -spotrebný materiál. Správa počítačových sietí.

Kamerové systémy, IT služby, predaj a servis výpočtovej techniky. Sieťové riešenia. Montáž, realizácia, prenájom: - kamerové systémy - dodávka na kľúč - záručný, pozáručný servis.

Interiéry: -vstavané skrine INDECO CZ** -výroba a montáž skríň na mieru -rozšírený sortiment výplní dverí, mliečne a farebné sklá LACOMAT, LACOBEL -moderné tvary kovania -doprava zadarmo v okresoch Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Predaj a montáž: -kancelársky nábytok HOBIS, kvalitné a cenovo prijateľný -centrálne ...

RICOH Czech Republic je oficiálnym distribútorom značky RICOH v Českej republike. Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, pozáručný servis, záručné zmluvy, servisné zmluvy, projekty: - skener, tlačiareň, fax, kopírka, digitálne duplikátory (priporty), CD zariadenia, software.

Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru

Výroba kuchynských zostáv, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň i atypických výrobkov vrátane návrhov.

Predaj a servis: -kancelárska technika.

Predaj: -ekologické výrobky pre kompletnú starostlivosť a čistotu domova -kozmetika, drogériu, nábytok, doplnky, oblečenie, obuv a ďalšie.