V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Interiéry: -vstavané skrine INDECO CZ** -výroba a montáž skríň na mieru -rozšírený sortiment výplní dverí, mliečne a farebné sklá LACOMAT, LACOBEL -moderné tvary kovania -doprava zadarmo v okresoch Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Predaj a montáž: -kancelársky nábytok HOBIS, kvalitné a cenovo prijateľný -centrálne ...

Stolárstvo. Výroba - kancelársky nábytok - kuchynské linky - vstavané skrine

RICOH Czech Republic je oficiálnym distribútorom značky RICOH v Českej republike. Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, pozáručný servis, záručné zmluvy, servisné zmluvy, projekty: - skener, tlačiareň, fax, kopírka, digitálne duplikátory (priporty), CD zariadenia, software.

Outsourcing IT Predaj, servis: - výpočtová technika. - kamerové systémy.

Predaj novej aj použitej výpočtovej techniky. Servis, záložňa, bazár. Výkup použitej výpočtovej techniky a likvidácia počítačového a elektroodpadu.

Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru

Predaj, maloobchod, oprava, servis, inštalácia: -počítače -výpočtová technika Služby: -programovanie -zálohovanie dát

Výroba kuchynských zostáv, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň i atypických výrobkov vrátane návrhov.

Predaj a servis: -kancelárska technika.

Predaj: -ekologické výrobky pre kompletnú starostlivosť a čistotu domova -kozmetika, drogériu, nábytok, doplnky, oblečenie, obuv a ďalšie.

Predaj: -nábytok -spálňa -sedacie súpravy -obývacie steny -detský nábytok -kuchyňa -kancelársky nábytok.