Kancelárske kreslá, zdravotné stoličky, pracovné stoly, zásuvky a ďalšie úložné priestory sú základnými prvkami každej kancelárie, pracovne či študentského kútika. V školách nájdu naopak uplatnenie školské lavice, menej robustné stoličky a školské skrinky.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské a obývacie steny - interiérové vybavenie - bytové doplnky.

práca: -truhlářské -stolářské. Zákazková výroba, montáže: -z masívu a dyhy: -bytový a kancelársky nábytok -nábytková dvierka -kuchyně, kuchynskej linky -schody, podlahy. sídlo: - Lipa 155.

Výhradné zastúpenie britského výrobcu. Naša spoločnosť je zameraná na predaj kovového nábytku. Nábytok ponúkame od európskych výrobcov - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK. V našom kamennom a internetovom obchode nájdete sortiment kovového nábytku pre dielne a priemysel: - dielenské kovové skrine - univerzálne, mobilné, ...

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Gora nábytok, s.r.o. sa špecializuje na výrobu nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, kúpeľní a tiež na výrobu kancelárskeho nábytku.

Výroba, predaj: - rastúci detský nábytok - detská stolička, stolička - detská polohovateľná stolička - školská sťahovateľná stolička - detský stolík, stôl.

Práca: -truhlárstvo -reštaurovanie starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -reštaurovanie umeleckých diel Výroba: -dvere interiérové, exteriérové -kuchynská linka, -stoly, stôl, -vstavaný nábytok, spálňa -kúpeľňový nábytok, detská izba, schody, zábradlia -masívny nábytok a vybavujeme kancelárie -kópia ...

Výroba: - kancelársky, hotelový nábytok.

Výroba: -nábytok -nábytok na mieru -vybavenie interiérov -vybavenie predajní, kancelárií.

Stolárstvo Létal vyrába kuchynské linky, nábytok do detských izieb, kancelárií, obývačiek, vybavenie reštaurácií a na vonkajšie použitie aj pergoly a záhradné domčeky.