V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Výroba, predaj: -spálňa - postele, zdravotné matrace a rošty, steny, komody -sedacie súpravy -nábytok pre zdravotnícke zariadenia -nábytok pre školy.

Zákazkové stolárstvo Náchod. Vstavané skrine: Vstavané skrine na mieru zaisťujeme najskôr tým, že u Vás všetko nameriame, zistíme Vaše požiadavky, navrhneme ako bude vyzerať, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálov a farieb a nebojíme sa žiadneho prerastú či atypického miesta. Kuchyňa na mieru. Kuchynskú linku Vám ...

DUNA ekonomický softvér je spoľahlivý informačný systém pre vedenie účtovníctva, miezd, daňovej evidencie či skladov a objednávok, ktorý uľahčí prácu nielen menším a stredným firmám, ale aj podnikateľom alebo nezárobkovým organizáciám. Na tvorbu a vývoj týchto ekonomických, účtovných, obchodných, predajných a mzdových systémov (softvérov) DUNA sa ...

Wincor Nixdorf s.r.o. ponúka široké portfólio produktov a riešení pre všetkých segmenty trhu: -supermarkety -diskontné reťazce -obchodné domy -hotely a reštaurácie -veľkoobchody -čerpacia stanica -lotérie.

Činnosť: - servis počítačov, notebookov - služby v oblasti IT.

Predaj, oprava, servis, požičovňa: - kopírky, kopírovacie stroje Sharp

Predaj, maloobchod, oprava, servis, montáž: -kancelárska technika, kopírky, faxy, tlačiarne, skartovacie stroje, P-touche, spotrebný materiál, tonery, diely, príslušenstvo

Služby: - vybavenie interiétov administratívnych objektov - doprava a montáž vybavenia - opravy a servis nábytku.

Stolárstvo, výroba: - zákazková - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok - spálňa

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Predaj, servis: - výpočtová technika - príslušenstvo - počítače. Pozáručný servis notebookov všetkých značiek. Doprava do servisu a späť zadarmo.

Internetový predaj nábytku, kuchynského vybavenia a bytových doplnkov. Ponúkame moderný dizajnový nábytok do obývacích izieb, spální, pracovní, detských izieb.

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Činnosť: - oprava, servis počítača, výpočtová technika - vývoj softvéru - záchrana dát z rôzne poškodených diskov a dátových médií

Oprava a servis notebookov, počítačov, tabletov a tlačiarní všetkých značiek. Komplexné čistenie notebookov a počítačov, inštaláciu OS, záchrany dát a odvírovanie.

Špecializujeme sa na: - kuchyňa, nábytok, kuchynské drezy, a vstavané spotrebiče za priaznivé ceny. Zameranie, kalkulácia a 3D návrh realizácie kuchýň zadarmo. Drezy nerezové aj granitové, nábytok, botníky, komody, konferenčné stolíky, spálne, steny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.

Počítače - systémy a siete. Predaj, servis: - počítač - satelity - kamery - ústredne - dochádzky - komunikácia - EZS - ozvučenie - siete - EPS

Služby: - tvorba www stránok - správa siete - servis pc - inštalácia operačného systému - administerácia a inštalácia serverových a desktopových systémov.

Jopc: - predaj novej aj použitej výpočtovej techniky za bezkonkurenčné ceny - zabezpečenie sietí a internetu - renovácia tonerov a ingústových náplní - poradenstvo v oblasti informačných technológií. Pobočka: Uničov.

SOB nábytok - drevený nábytok z masívu Masívny nábytok má svoje meno – SOB nábytok. SOB nábytok je poskytoval vysoko kvalitného nábytku a doplnkov za konkurencieschopné ceny. Od začiatky vyznávame jasnú stratégiu a to princíp kvality nad kvantitou. Náš nábytok je väčšinou vyrábaný z prírodných materiálov. Masívne drevo: borovica, palisander, ...