V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Dovoz, vývoz, predaj, servis a testovanie prístrojov a telekomunikačnej a IT techniky.

Avnet Applied Computing s.r.o. zastúpenie EIZO NANAO Corp. Ltd. v SR.

Predaj a servis výpočtovej techniky Počítače COMFOR, tlačiarne, LCD, periférie, spotrebný materiál, softvér Microsoft a iný Antivírusový softvér AVG Predajca akademických licencií Microsoft, certifikácia AER Návrh, inštalácia a správa počítačových sietí, pripojenie k internetu Implementácia podnikových riadiacich a informačných ...

Kompletné vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - bytový nábytok - ratanový nábytok - sedacie súpravy - žalúzie - podlahy - svietidlá.

E-shop: - skartovacie stroje značky Bonsaii

Predaj, montáž, dodávka: - satelitné antény UPC Direct, digitálne satelitné prijímače. - televízne antény, vrátane TV PRIMA, TV3 - r ozvody tv Opravy, servis: - televízory, rádio - elektronika spotrebná všetka - audio-video Predaj, oprava, servis: - diaľkové ovládanie Opravy a údržba kancelárskych strojov a počítačov.

Kancelárska technika Predaj a servis produktov Canon, HP, Epson . Poradenská činnosť pre produkty Canon.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spotrebná elektronika -domáce elektrospotrebiče -telekomunikačná a kancelárska technika.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Predaj: - spotrebná elektronika - televízia - PC a príslušenstvo.

Programovanie a vývoj: - aplikácií obsluhujúcich rôzne automatizované zariadenia, serverové a komunikačné aplikácie, výukové interaktívne materiály pre školy Predaj: - hardvér - softvér Školenia.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače

Zaoberáme sa servisom a správou počítačov, notebookov a výpočtovej techniky celkovo. Ďalej ponúkame služby: prenájom notebookov záloha a obnova dát odbornú pomoc a konzultácie inštalácia softvér návrh a realizácia počítačových sietí multimediálne riešenie zabezpečovacie systémy prvky pre inteligentné budovy

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Služby: - IT služby - vývoj webových aplikácií a systémov

Predaj, e-shop: - kancelárske potreby - výtvarné potreby - kancelársky nábytok, stoličky. Výroba: - pečiatky zn. Trodat.

Návrh, dodávka, predaj, montáž: - detský nábytok - kancelársky nábytok - stoličky, kreslá - pracovné stoly.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - kancelársky nábytok - postele

Renovácia: -tonery do tlačiarní. -Atramentové náplne do tlačiarní, kopírok.

Stolárstvo. Výroba: -nábytok na mieru - kuchyne, vstavané skrine, spálne, stoly -nábytok pre deti, študentov, kancelársky nábytok a iných bytových priestorov.

Najväčší internetový obchod s nábytkom vám ponúka najširšiu ponuku kvalitných produktov. V našom obchode vám garantujeme najnižšie ceny a máte nárok na vrátenie tovaru. Využite dopravu zadarmo, montážou a výnosom nábytku. Navštívte vzorkovú predajňu v Chrudimi a uvidíte kvalitu nášho nábytku na vlastné oči.

Oprava, servis: - počítače, výpočtová technika.

Internetový obchod, e-shop: - počítačové doplnky - kancelárske potreby - tonery, cartridge

Servis a predaj: -kancelárska technika, stroje. Elektronické pokladne spĺňajúce EET Opravy šijacích strojov Správa a údržba počítačov a počítačových sietí, výstavba WIFI pokrytie.

Predaj počítačov, tabletov, mobilných telefónov a ostatnej elektroniky.