V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Komplexné riešenie interiérov. Je dodávateľom ako typizovaného značkového nábytku, tak aj atypických exkluzívnych interiérov. Klientom ponúka služby firemných architektov, možnosť individuálnej voľby materiálov, záručný aj pozáručný servis.

Servis výpočtovej techniky. Opravy počítačov, notebookov a mobilných telefónov.

Výroba nábytku na zákazku, kuchynské linky, kancelársky nábytok. prevádzkareň: Areál Svit 64.budova, 5. poschodie.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače Predaj, servis a montáž: - kamerové a zabezpečovacie systémy

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -koberce-bytovej, záťažové -kobercové štvorca -kusové koberce -Čističe rohože -dočišťovací koberce -PVC, lina -Umelý tráva -Športové povrchy - vonkajšie aj vnútorné pre tenis a univerzálne -plovoucí podlahy FORBE, Perge, WOHA, MAGNUM, KRONOSPAN, KAINDL, WIPARQUET, telo, BARKOTEX, ...

Oprava, servis: - výpočtová a kancelárska technika - spotrebná elektronika - TV - satelitné prijímače - audio technika - kamery - mikrovlnej rúry

Výroba nábytku na zákazku: -kuchyní, vstavaných skríň, nábytku z masívu, kancelárií a vybavenie komerčných priestorov -predaj a montáž elektrospotrebičov.

spracovanie: - digitálne fotografie. predaj: - výpočtová technika - tonerové kazety. Servis a modernizácia: - výpočtová technika-renovácie - tonerové kazety. Poradenská činnosť, údržba: - ekonomický software.

Individuálny prístup pri zariaďovaní interiérov. Nábytok, svietidlá a bytové doplnky významných svetových dizajnérov. Vybavenie bytov, kancelárií, hotelov a reštaurácií dlhoročné skúsenosti. Poradenstvo, štúdie a návrhy interiérov. Odborná montáž.

Predaj nábytok: -kuchyně -pokoje-obývacia, detské a študentské, spálňa -Vstavaný skrine -Kúpeľňa -interiéry -Kancelária

Firma MP NÁBYTOK vyrába nábytok pre kancelárie, kuchyne a ďalšie interiéry. Súčasťou firmy je výrobná prevádzka v Šternberku (ulica Labutie 6), ktorý je zameraný hlavne na výrobu sedacieho a kancelárske nábytku.

služby: -Bezdrôtové siete WiFi -internetovou telefóniu VoIP -strukturovanou kabeláž. predaj: -výpočetní technika: -PC zostavy, počítače, notebooky -HW hardvér a SW softvér.

Expedo - praktický nábytok Ťažiskom našej činnosti je online predaj nábytku do bytu aj kancelárskych priestorov. Dodávame postele, sedačky a pohovky alebo moderné šatníkovej skrine. Ponúkame aj výpredaj staršieho nábytku a zľavové akcie.

Stolařství, stolárstva. Výroba, montáž: - nábytok na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine - schodisko, schody - postele, spálňa - detské izby - kancelársky nábytok.

Zákazková výroba nábytku. Nábytok na mieru. Výroba, renovácie: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok pre školy, škôlky - šatne, učebne - kancelársky nábytok - bytové doplnky z dreva.

Predaj, servis: - výpočtová technika - tlačiarne, spotrebný materiál - internet

Predaj a prenájom kopírovacie techniky. Copy centrum. Spotrebný materiál, servis.

Spoločnosť AMPACO SR s.r.o. Vám zaistí kvalitné služby v oblasti profesionálnej digitalizácie a tiež katalogizácia. Špecializujeme sa na digitalizačné, skenovacie a archivačné služby a tiež predaj a prenájom skenovacích zariadení. V našom širokom sortimente produktov nájdete knižné kopírky, skenery, mikrofilmové skenery, objektové skenery a ...

interiéry Soukup Výroba: - kuchynské linky - vybavenie kancelárií - vstavané skrine - nábytok do obývacích izieb a spální.

Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok - komerčné priestory - spálňa - stoly

Výroba: - nábytok na mieru - spálňa - kuchyne - spálňa - stoly - kancelársky nábytok - dvere, schody. Podlahárske práce.

Výroba nábytku, zariadenia interiérov a výroba stavebno stolárskych výrobkov. Zákazkové stolárstvo: - kuchyne - vstavané skrine - kancelársky nábytok - zostavy jedální - obývacie izby - detské a študentské izby - predsieňovej steny - nábytok pre zdravotnícke zariadenia.