V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Predaj, maloobchod: -periféria pre notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -batérie pre notebooky s 2-ročnou zárukou, -pamäťové karty -fotobanky pre digitálne foto/video, navigačné moduly, malé servery, tašky a batohy na notebooky.

Služby: -webdesign -tvorba internetových aplikácií -natáčanie videa Oprava, servis, inštalácia: -výpočtová technika

R-net Computers a Communikations Ing. Miroslav VÍCH-riaditeľ výpočtová a kancelárska technika počítače

Inštalácia, predaj, veľkoobchod, záručný a pozáručný servis: -kopírky, mobily, písacie stroje -počítače, tlačiarne, monitory, siete -inštalácia hardvéru aj softvéru, záručný a pozáručný servis.

Montáž - satelitná technika Predaj - výpočtová technika - počítače - notebooky Servis - výpočtová technika - počítače - notebooky Zaistenie - pripojenie k internetu Webhosting - tvorba www stránok

Stolárske práce. Výroba: -kuchynský nábytok -kancelársky nábytok -sedací nábytok -skrine

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -kancelárska technika

Typická a atypická výroba nábytku. Výroba, predaj: - kancelársky nábytok - stoly, skrine - stoličky, kreslá

Predaj výpočtovej techniky a informačných technológií

Výroba, predaj: -nábytok pre školy, materské školy -kancelársky nábytok -sedací nábytok -vybavenie šatní, jedální -vybavenie detských ihrísk -bezpečnostné bránky -stavebnica -športové pomôcky -výtvarný materiál -postele.

Predaj, oprava, servis: - kancelárska technika - telekomunikačná technika

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, e-shop: -písacie potreby -školské potreby -kancelárske potreby -papier -kancelárska technika -baliace potreby -hygienické a čistiace prostriedky

Český výrobca kvalitných kuchýň na mieru v ČR. Predaj a návrh kuchýň na mieru a nábytku pre kancelárie, školy i škôlky. Kuchyňa na mieru Praha na zákazku Praha Kuchynská linka na mieru na zákazku Školský nábytok na mieru na zákazku - detský nábytok - vstavané skrine Kancelársky nábytok Doplnkové vybavenie: - hracie objekty pre ...

Predaj a servis výpočtovej techniky. Kompletné služby v odbore IT. Predaj, servis, správa systémov a poradenstvo. Opravy počítačov u zákazníkov. Servis notebookov Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Prahe 4 zadarmo! Základná hodinová sadzba 350, - Sk / hod.

Predaj a prenájom - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotrebný materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Predaj a prenájom - tlačiarne - spotrebný materiál Servis - tlačiarne.

Bezpečnostná agentúra: -ostraha objektov, osôb a majetku -prevoz cenností a finančnej hotovosti -upratovacie a čistiace práce -správa a údržba nehnuteľností - predaj kancelárskeho nábytku HOBIS

Stolárske práce Návrhy - interiéry Výroba, predaj a montáž - kuchynský nábytok Predaj a montáž - kancelársky nábytok Výroba - vstavané skrine.

Predaj - kancelárske vybavenie Predaj - hardvér Outsourcing Správa - siete

Výroba: -kuchynský nábytok na mieru -skrine -obývacie izby -spálňa -kancelársky nábytok -dvere

Dodávame: - kancelársky nábytok - bytový a detský nábytok - školské - kovový a hotelový nábytok - koberce a doplnky. Realizujeme 3D návrhy a kompletný moderný design interiérov. Zaisťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Predaj a servis počítačových zostáv, notebookov, periférií, softvéru, doplnkov k výpočtovej technike, navigácii a spotrebnej elektroniky.

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -počítače. -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentácií. -správa počítačových sietí.

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa na mieru -skrine -kancelársky nábytok Predaj, maloobchod: -nábytkové kovanie

Dodávame kancelársky nábytok (prevažne Vasa), kancelárske stoličky a manažérske kreslá (LD Seating, Antares), vrátane atypických prvkov. Skúsenosť a tradícia od roku 1992!

Výroba - nábytok na mieru - nábytok kancelársky - kuchynské linky - vstavané skrine - okná, dvere - schody - obklady stien - plávajúce podlahy - pergoly, altány Remeslá, služby - stolárske práce