Či už potrebujete niečo zarovnať, pripraviť povrch pre aplikáciu náterových hmôt, alebo rozleštiť, pozrite sa na široký sortiment brúsnych materiálov ako brúsne čiže šmirgľové papiere, brúsne kefy alebo oceľová vlna.

Kovovýroba. Výroba: -oceľové konštrukcie. -kovové vráta, ploty. Kováčske práce. Práca: -vodoinštalatérske. -plynárske. -kúrenárske. Železiarstvo, predaj: -brusivo. -spojovací materiál. -montážne peny, tmely. -zváracie materiály.

Dovážame, spracovávame a dodávame na trh široký sortiment viac ako 10.000 odlišných flexibilných brusív, a uspokojujeme tak špecifický dopyt z mnohých odborov ľudskej činnosti. K odberateľom nášho tovaru patria napríklad výrobcovia automobilov a ich dodávatelia, autoopravári, lakovne, drevospracujúce podniky, výrobcovia drevodosiek a nábytkári, ...

Dealer BOSCH. Maloobchod, veľkoobchod: -autopríslušenstvo -akumulátory, autobatérie BOSCH -zapaľovacie sviečky -klinové a rozvodové remene -stierače -nabíjačky -vstrekovacie trysky a ďalšie -oleje a aditíva LIQUI MOLY -elektrické ručné náradie BOSCH -brusivo.

Výroba, predaj: - brúsne nástroje z umelého korundu a SiC.