Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Predaj plastických hmôt pre stavebníctvo, reklamu a priemysel. Stavebníctvo: - sortiment plastových materiálov a príslušenstva pre fasádne a balkónové obklady - zastrešenie - presklenie - interiér - výrobu okien a dverí - protihlukové steny. Reklama: Sortiment plastových materiálov a príslušenstvo pre svetelnú reklamu - sieťotlač a digitálna ...

Sme profesionáli v pokrývačské, tesárske a klampiarske prácu pre Plzeň a jej okolie. Rekonštruujeme staré a montujeme nové strechy. Vykonávame všetky stavebné práce. Ponúkame: - predaj sadrokartónu a dosiek - sendvičové panely - mrazuvzdornú pevnú zámkovú dlažbu - zatepľovanie fasád a striech - nátery plechových striech - plánovanie a ...

Naša firma PULS - PRAHA s.r.o. ponúka vybavenie pre kadernícke a kozmetické salóny. Našu ponuku tvoria kadernícke potreby a pomôcky ako sú fény, strojčeky, kulmy, britvy, nožnice, pinety, štipce, natáčky, hrebene, kefy a mnoho ďalšieho. Ďalej si u nás môžete vybrať nábytok pre svoj kadernícky či kozmetický salón a samozrejmosťou je vlasová ...

Projekt, výroba, montáž: - ľahké obvodové plášte - vnútorná presklená konštrukcia - plastové okná a dvere

Predaj, oprava, servis: - hutný materiál - zvárací technika - prídavný materiál. Výroba: - potrubia, potrubné komponenty - tlakové rozvody - oceľové konštrukcie - strojárska zariadenie. Aplikovaný výskum, vývoj: - špeciálna oceľ - zváracie technológie - strojárske výrobky.

Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky: - počítače - notebooky - smartphone - tlačové riešenia - renovácia

Maloobchod, predaj: -výrobky SVITAP J.H.J. spol. s r.o. a Fatra A.Ş .: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE **, PP **, PS ** (obaly, vrecia)

Špecializovaný obchod, e-shop: - vybavenie firiem, skladov, kancelárií a dielní - kancelársky nábytok (kancelárske stoličky a kreslá, stoly, šatňové a archivačné skrine, kartotéky a trezory, spotrebné materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulačná technika, paletové vozíky, obalový materiál) - ...

Veľkoobchod, predaj, maloobchod, e-shop: - kotviaca technika - spojovacie materiály - hmoždinky - lepidlá, tmely - náradie, nástroje - brusivo - stavebná chémia.

Pobočka. Veľkoobchodný predaj: - kadernícke potreby - potreby a zariadenia pre kaderníctvo, kozmetické salóny, pedikérky - vlasová kozmetika. centrála: - Martinovská 3285 / 36f, 723 00 Ostrava - Martinov.

Návrh, realizácia, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelársky nábytok typový aj atypický - sedací nábytok - kancelársky, konferenčné.

Firma rolka Bludov s.r.o. v Šumperku je zámočníctvo so zameraním na zákazkovú kovovýrobu, kde vám poskytnú záruku kvality na odvedenú prácu. Hľadáte vhodnú a kvalitné tieniacu techniku, žalúzie, rolety alebo garážové brány? Sme tu pre vás. Svojim zákazníkom zaistíme poradenstvo a odbornú montáž vrátane záručného a pozáručného servisu. Zákazková ...

Bou-Mont Service s.r.o. sa zameriava na montáž a demontáž oceľových konštrukcií, opravy rôznych kotlov, zváranie, inštalatérske práce a na montáž vzduchotechniky a ventilácie.

Stavby na kľúč: -zemědělské haly pre hydinu, ošípané, hovädzí dobytok -betonové kruhové nádrže -silážní žľaby -bioplynové stanice -Priemyselné haly -občiansky stavby -bytové domy -Športové haly -oceľové konštrukcie. Poľnohospodárske haly: -568838840, zakazka@sok.cz Požičovňa mechanizácia, náradie: -568838821, 724090787, ...

Výroba, montáž: - reklamné panely - maloplošné, veľkoplošné - osvetlené, neosvetlené - zariadenie do elektrární - né oceľové konštrukcie - vráta - ploty - mreže.

Služby. -návrhy bytových interiérov, kancelárií a iných komerčných priestorov -specializace na kuchyne na mieru -Vstavaný skrine, detské izby, šatne -kancelárskych nábytok -vizualizace v 3D, realizácie interiérov na kľúč.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obalové materiály pre: - poľnohospodárstvo - potravinárstvo - chemický priemysel