Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Návrh a realizácia interiérov - interiéry domov, kuchyne - interiéry kancelárií a obchodov - návrh aj realizácia interiérov reštaurácií a hotelov.

Inštalácia: - ochranné autofólie - protislnečná fólia - wrappingové fólie - fólia na stenu. Výroba: - reklama - reklamné predmety - reklamný textil.

Práca, montáž po celej SR**: -špecializovaná pokládka a distribúcia strešných, stenových a odkvapových systémov RANNILA vrátane zaškoľovania montážnych firiem -klampiarske pozink, meď, hliník, titánzinok, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž strešných okien ...

Výroba stavebno stolárska a tesárska. - kuchyňa - obývacie izby - postele - rustikálny nábytok - kancelársky nábytok - zdravotnícke zariadenia - dvere - výstavné stánky - dyhovaný nábytok.

E-shop: -samolepiace obálky -bublinkové obálky -plastové a bezpečnostné obálky -kartónové obálky -lepiace pásky -zip vrecká -bublinková a penová fólia -stretch fólia -sáčky so samolepiacou chlopňou -vlnitá lepenka a kartónové preložky -kartóny-krabice -papier do tlačiarní -fixácia -tašky -listové obálky.

Internetový obchod Regalsistem.cz - Špecialista na kovové regály, regálové systémy, dielenský a kovový nábytok, plastové prepravky. Komplexný profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis

Kuchyne a interiéry Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - kancelárie - kúpeľňový nábytok - nábytok do škôl a škôlok .... - predaj elektrospotrebičov - komplexná rekonštrukcia interiérov bytov a domov ( podlahy, dvere, murárske, maliarske, elektrikárske práce a sadrokartón)

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Pilařská výroba: - palety drevené - drevené osadenia - veka, kvetináče a debny. Výkup, odvoz, opravy: - palety, gitterboxy, debny, paliet. ohrádky Predaj, dodávka: - EURO palety, plastové palety: - nové, použité.

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Metal Components s.r.o. sa zameriava na predaj kotevnej techniky, spojovacieho materiálu, brúsnych kotúčov, vŕtacích nástrojov a ďalších produktov.

Firma vyrába kvalitný nábytok na zákazku, a tiež realizuje vonkajšie objekty do záhrad: - pergoly, terasy, obývacie steny - vstavané skrine, komody - kuchyne pre rodinné domy - mini bary, učtárne - kancelárie, jedálenské stoly a ďalšie.

predaj: -barvicí karbónovej TTR pásky do tlačiarní.

Drevovýroba, zákazková výroba: - vybavenie pre škôlky (stoly, stoličky, regálové systémy, drevené hračky) - drevené darčekové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamné predmety - nábytkové diely.

Výroba, výrobca, vyfukovanie plastových obalov: -obaly z plastov, plastový, PE a PET -láhev, fľaše, uzávery -pre bytová chémia, kozmetika, kozmetiku -potravinářská výroba -čiré aj farebné prevedenie -obaly na potraviny: -pre nealkoholické nápoje -pre pivo, víno, ocot, kečup, sirup -citrónová šťava -PET súdok 1, 5 a 2 a 3 a 5 ...

Spoločnosť Go Power s.r.o. sa špecializuje na inovatívne technológie, poradenstvo a ostatné služby v rámci odpadov. služby: - marketingové analýzy, - zistenie informácií v biotechnologickom segmente. Navyše realizujeme montované stavby, ktoré vynikajú svojou ľahkosťou.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.

Výroba: -oceľové konštrukcie. - technologické oceľové konštrukcie.