Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

predajňa: všetko pre nechty, módne doplnky, bižutéria, kozmetika

Český výrobca kvalitných kuchýň na mieru v ČR. Predaj a návrh kuchýň na mieru a nábytku pre kancelárie, školy i škôlky. Kuchyňa na mieru Praha na zákazku Praha Kuchynská linka na mieru na zákazku Školský nábytok na mieru na zákazku - detský nábytok - vstavané skrine Kancelársky nábytok Doplnkové vybavenie: - hracie objekty pre ...

Predaj a servis výpočtovej techniky. Kompletné služby v odbore IT. Predaj, servis, správa systémov a poradenstvo. Opravy počítačov u zákazníkov. Servis notebookov Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Prahe 4 zadarmo! Základná hodinová sadzba 350, - Sk / hod.

Maliarske práce Rozvody aj vonkajšie - plyn Upratovacie práce Chemické izolácie (na izoláciu kamenného muriva ako špeciálna zmes) Dodávka a montáž - plastové, drevené (EURO) a hliníkové okná, dvere a steny - veľkoplošné oceľové debnenie Výroba - oceľové konštrukcie vrátane náterov podľa dielenskej dokumentácie železiarskej ...

Predaj a prenájom - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotrebný materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Predaj a prenájom - tlačiarne - spotrebný materiál Servis - tlačiarne.

Bezpečnostná agentúra: -ostraha objektov, osôb a majetku -prevoz cenností a finančnej hotovosti -upratovacie a čistiace práce -správa a údržba nehnuteľností - predaj kancelárskeho nábytku HOBIS

Stolárske práce Návrhy - interiéry Výroba, predaj a montáž - kuchynský nábytok Predaj a montáž - kancelársky nábytok Výroba - vstavané skrine.

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárstvo

Vedenie účtovníctva a mzdovej evidencie. Zastupovanie na úradoch, riešenie daní.

Stavebné zámočníctvo. Zákazková výroba, atypická produkcia. Kovovýroba, výroba. - ploty, zábradlia - bránky, vráta, mreže - rebríky - potrubie. Realizácia drobných stavebných prác. Dodávka. - oceľové konštrukcie - oceľové haly.

Predaj - kancelárske vybavenie Predaj - hardvér Outsourcing Správa - siete

Výroba: -kuchynský nábytok na mieru -skrine -obývacie izby -spálňa -kancelársky nábytok -dvere

Dodávame: - kancelársky nábytok - bytový a detský nábytok - školské - kovový a hotelový nábytok - koberce a doplnky. Realizujeme 3D návrhy a kompletný moderný design interiérov. Zaisťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Predaj a servis počítačových zostáv, notebookov, periférií, softvéru, doplnkov k výpočtovej technike, navigácii a spotrebnej elektroniky.

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -počítače. -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentácií. -správa počítačových sietí.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž: -regály -vybavenie skladov Služby: -upratovacie -sťahovanie

Stolárske práce. Výroba: -kuchyňa na mieru -skrine -kancelársky nábytok Predaj, maloobchod: -nábytkové kovanie

Rezanie betónu Dodávka - priemyselné betónové a liate podlahy Výroba - priemyselné betónové a liate podlahy Rekonštrukcia - schodisko Brúsenie Frézovanie

Veľkoobchodný sklad Brno Výroba, predaj trezorov a bezpečnostnej techniky Výhradné zastúpenie firmy FIRESAFE / Švajčiarsko Najvyššia kvalita za najlepšiu cenu. Bezpečnostná technika Tresorag – Firesafe - trezory do steny - stenové, nábytkové, skriňové - ohňovzdorné trezory pre dokumenty (S60P/S120P) - ohňovzdorné trezory pre ...

Skladové kontajnery: - predaj a prenájom kontajnerov - bazár kontajnerov - modulárne stavby - rodinné domy

Kovovýroba: -obrábanie, vŕtanie, rezanie, brúsenie -zváranie (zváračské práce) -oceľové konštrukcie -brány, schodiská, zábradlia.

Výroba atypických kovových výrobkov a konštrukcií: - zábradlie - schodisko.

Dodávame kancelársky nábytok (prevažne Vasa), kancelárske stoličky a manažérske kreslá (LD Seating, Antares), vrátane atypických prvkov. Skúsenosť a tradícia od roku 1992!

Výroba - nábytok na mieru - nábytok kancelársky - kuchynské linky - vstavané skrine - okná, dvere - schody - obklady stien - plávajúce podlahy - pergoly, altány Remeslá, služby - stolárske práce

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika. -správa počítačových sieti. Počítačový servis, tel.: 777555500