Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Sídlo firmy. Autorizované stredisko predaja BESK. Predaj, montáž, poradenstvo: -strešné a odkvapové systémy -strešné okná -strešná krytina.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Dodávka: - hardvér pre podnikové informačné systémy - komplexné IT riešenie pre podnikovú energetiku

Predaj: -brusiva zn. Klingspor a Best.

Predaj, výkup: - europalety - drevené palety - palety, krovy, laty, dosky, ploty a pergoly - obalový materiál - fólia

Výroba, montáž: -kuchyňa -vstavané skrine -interiérový nábytok -nábytok do ordinácií

Činnosť: - oceľové, železné a hliníkové konštrukcie na zákazku, - montáž rozvodov a klimatizačných systémov, - stavba strojov a zariadení, - silá a zásobníky, - železiarstvo, - zváranie, - výstavba, - elektroinštalácia.

Predaj - elektronické zabezpečovacie zariadenie Fotografické služby Predaj - výpočtová technika

Výrobno-obchodná spoločnosť: -návrhy a výroba interiérového nábytku vrátane predaja interiérových doplnkov a spotrebičov -zákazková výroba nábytku do celého interiéru -kancelársky nábytok -nábytok pre školy aj škôlky -interiérové dvere a plávajúce podlahy.

Výroba: - spínacích a rozvodných zariadení. Maloobchod, predaj, montáž, inštalácia: - výpočtová technika: - staršie a nové počítače a notebooky - skladanie počítačov na zákazku - počítačové komponenty: - možnosť objednania do 2 dní. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Predaj, servis, oprava: - kopírky - tlačiarne - faxy

Zákazková výroba - drevené transportné obaly, palety a klietky

Zámočníctvo, výroba: -vráta. -schodisko. -výroba z nerezu.

Dovoz, predaj: - repasovaná výpočtová technika a príslušenstvo.

Spoločnosť sa zaoberá výrobno-montážnou a demontážnou činnosťou na opravách technológií závodov na výrobu stavebných hmôt, výrobou ťažších oceľových konštrukcií, potrubí do priemeru 2500 mm, doplnkových konštrukcií, podpier, plošín, zásobníkov a iných výrobkov zámočníckeho charakteru. Vykonáva práce žeriavom do 35 ton, zapožičiava montážne plošiny ...

Predaj - rezivo Predaj - palety Predaj - mobilné oplotenie do odbory

Maloobchod, predaj, servis: -elektronika aj výpočtová technika, satelitný technik.

Predaj - výpočtová technika Servis - výpočtová technika

Výkup a predaj paliet, gitterboxov a plastových prepraviek. Zaistenie výroby, výmeny a opravy paliet.

Výroba: - papierové tašky a obaly - potlač tašiek - krabica na pizzu - krabica na víno - papierové tašky s plochými vlepenými sulfátovými uškami

Bazár - mobilné telefóny - herná konzola, hry - PC, notebooky E-shop - mobilné telefóny - herná konzola - hry - PC - notebooky

Predaj, maloobchod: -periféria pre notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -batérie pre notebooky s 2-ročnou zárukou, -pamäťové karty -fotobanky pre digitálne foto/video, navigačné moduly, malé servery, tašky a batohy na notebooky.