Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Strojárstvo. Výroba: -špeciálne kovové palety pre manipuláciu s výrobkami -fekálne vozidlo MVN objem 1200L -závesné kontajnery na stavebný odpad -rebríky s kovovým krytom -dielenské vozíky -pojazdné stolíky -netlakové nádrže 8000L. Opravy: -rotačné vývevy -fekálne vozidlá -malotraktory Agrostroj -GO predných náprav ...

Predaj, e-shop: - elektronické prekladače, slovníky - ručné skenery

Dodávka, e-shop: -výpočtová technika. -počítače.

Stolárske zákazkové práce - výroba aj z masívu a lamina Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - kancelársky nábytok Zákazková výroba - kúpeľňový nábytok Zákazková výroba - nábytok (detské izby, šatníkové steny, obývacie steny, ...) - bytové doplnky Zákazková výroba - dvere Zákazková ...

Servis: - notebookov, počítačov, mobilných telefónov, tabletov. Predaj: - repasované počítačové zostavy - počítačové zostavy.

Predaj: - atramenty, náplne do tlačiarní

Firma KRONUS nadväzuje na remeselnú tradíciu svojich predkov. Je technicky vybavená pre malosériovú výrobu. Ponuka zámočníckych prác, výroba z nerezu a mosadze. Výroba: -nerezové vane na kúpeľné a rehabilitačné účely - listové schánky na zamurovanie do steny, či stĺpika plotu, zadný výber - dvojkrídlové aj posuvné brány a vráta ...

Výroba a predaj obalov: - komôrkové dosky Akylux - kartónové obaly a krabice.

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Zákazková kovovýroba -nástavby, návesy, prívesy, kontajnery, zvarence-oceľ, hliník a nerez, bránky, brány, závory, interiér, exteriér, požiarne vráta, mreže a ND na Zetor (1960-1996).

Servis, výstavba, rekonštrukcia: -čerpacie stanice. Služby: -revízia a čistenie nádrží -dodávky technológií čerpacích staníc.

Stolárstvo, stolárstvo, stolárske práce, návrh, dodávky na kľúč: -interiéry podľa projektu -nábytok do: -obchodov, kancelárií, hotelov, škôl -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vstavané nábytkové steny a priečky -obklady -kastlové, tešaurové okná a dvere. Materiál: -drevo masív -lamino -dyha.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba z laminovaných drevotrieskových materiálov: -kancelársky nábytok -detské izby -postele -vstavané skrine -šatníkové skrine -obklady -regálové zostavy -schodisko -oprava a montáž nábytku.

Oblastný závod Prostějov. Predaj: - softvér, účtovné programy - monitory, tlačiarne - počítačové komponenty - zabezpečovacie systémy - prezentačná technika - kancelárska technika-kopírky - kancelársky nábytok. Služby: - spracovanie účtovníctva - záchrana dát - programovacie práce - servis a opravy výpočtovej techniky.

Spoločnosť Archa s.r.o. je firma orientujúca sa na predaj aplikačného softvéru a širokú oblasť služieb s tým spojených. Navrhujeme a realizujeme hardvér. Dodáme značkové zariadenia na mieru. Ponúkame aj operačné systémy, kancelárske programy, grafické fonty a softvér, antivírusy a ďalšie. Zostavíme Vám lokálne počítače s externou správou ...

Pasírstvo, práca s nerezmi, brúsenie, leštenie, zváranie. Výroba nerezového zábradlia, madiel, pojazdových brán a bránok. Opláštenie oceľových konštrukcií, nerezovým plechom. Kovovýroba.

Dodávka: - informačné technológie Projekt, montáž: - lekárenský informačný systém

Maloobchod, predaj, servis: - softvér - hardvér - výpočtová technika - kancelárska technika

Predaj: - softvér - hardvér - vybavenie kancelárií.

Píla. Výroba: -drevené palety, stavebné rezivo, prepravné debny, IPPC, prepravné obaly. Výkup paliet EUR. Dodávky, predaj reziva - hranoly, dosky, strešné laty, strešné väzby, krovy, výkup drevenej guľatiny.

Realizácia a revízia elektroinštalácií domov a bytov. Tvorba internetových prezentácií. Predaj náplní do tlačiarní.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovácie - kazety a tonery do tlačiarní - IT poradenstvo.