Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Outsourcing IT Predaj, servis: - výpočtová technika. - kamerové systémy.

Výroba, predaj: - obalový materiál z kartonáže vrátane potlače - tvarovaný výsek - skladačky - vnútorné vybavenie krabíc. - reklamné displeje a stojančeky - kancelárske zložky a zakladače- vlastnia aj v dizajne podľa priania zákazníka

Výroba a montáž: -oceľové konštrukcie -stroje či zariadenia. Povrchová ochrana: -tryskanie -lakovanie mokrou cestou

Výroba: -zdravotnícky nábytok -vybavenie ordinácií a laboratórií -nábytok je vyrábaný z LTD vybavených vysokotlakovým laminom s úpravou proti vlhkosti -laboratórne stoly -kovanie podľa výberu zákazníka-široký výber farebného prevedenie.

Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Opravy cestných vozidiel

Zástupca Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenstvo pri zavádzaní novej výroby aj modernizácii strojov. Ponúkame miešacie zásobníky a skladové hospodárstvo.

Predaj a servis: -kancelárska a výpočtová technika -kancelárske potreby -PC zostavy a komponenty -renovácia tonerových kaziet - inštalácia dátových rozvodov, správa sietí

Servis mobilných telefónov a výpočtovej techniky. Správa a údržba počítačových sietí.

Výroba, oprava, predaj: - drevené obaly: - palety prosté vratné aj nevratné vrátane EUR - zákrytové dosky, rámy - obalové latenie - prepravné debny - lešenárske podlahové dielce - plotové rámy.

Stolárske práce. Výroba: -dvere, okná -vráta -schody -drevené podlahy -vstavané skrine na mieru -kuchynské linky vrátane spotrebičov -nábytok na mieru -kancelársky nábytok -záhradný nábytok -ploty -pergoly, prístrešky, altány, garážové státie -zimné záhrady

Predaj, servis, poradenstvo: -počítače, tlačiarne -multimédiá -kancelárska technika -spotrebný materiál.

Predaj, e-shop: - pneumatiky - autobatérie - disky, duša - autokozmetika, oleje Služby: - pneuservis

Výroba: -ocelovodrevené schody chrbticové, dvojramenné, bočnicové. -zábradlie.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - prevádzkové kvapaliny - filtre - potreby pre záhradnú techniku. Návrhy 3D : - schodisko - zábradlie. Zváračské práce metódou mig/mag. Zámočnícke práce.

Výroba nábytku na zákazku. -kuchyne, kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Predaj novej aj použitej výpočtovej techniky. Servis, záložňa, bazár. Výkup použitej výpočtovej techniky a likvidácia počítačového a elektroodpadu.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom: - plastové palety - kontajnery, chladiace kontajnery - sťahujúce popruhy. Vlastníme e-shop, kde si všetky výrobky môžete objednať.

Služby: - zámočnícke práce - olovárske práce. Výroba: - bazény - bazénové zastrešenie - plastové nádrže (septiky).

Firma s tradíciou prepravného balenia, exportného balenia, loženia a fixácie tovaru. Veľkoobchod, maloobchod-obalový materiál a technika: -obaly, balenie, fixácia, loženie -plastové a umelohmotné pásky -polyesterové viazacie pásky PES náhrada oceľovej pásky a viazacieho drôtu pevnosť 190-5000kg -polypropylénové viazacie PP pásky ...

Predaj a servis výpočtovej a kancelárskej techniky.

Kovovýroba. Hľadáte zámočníctvo v Brne a okolí? Chcete si nechať zhotoviť kovovú bránu? Obráťte sa na nás. Firma Zámočníctvo Aleš Jelínek má už dlhodobú skúsenosť s výrobou rozsiahleho sortimentu v odbore kovo, bola založená v roku 1992 a trvalo zabezpečuje zákazkovú aj sériovú výrobu pre stále širšiu a náročnejšiu obchodnú ...

Predaj - počítače - komponenty Servis - výpočtová technika Tvorba - internetová prezentácia

Obchod, predaj, servis, správa sietí, poradenstvo, dodávky na kľúč: -kancelárska a telekomunikačná technika -telefónne ústredne PANASONIC -kopírovacie stroje, kopírky, reprografie MINOLTA -tlačiarne k PC** mnohých značiek -scanery UMAX -počítače, PC TRILINE -počítačové siete, štruktúrovaná kabeláž.

Drevovýroba. Výroba: -palety -stavebné rezivo