Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Stavebná činnosť, výškové práce a umiestnenie istiacich systémov. Rekonštrukcia a revízia oceľových konštrukcií. Výrub a prerezávanie stromov. Výroba telekomunikačných stĺpov a trás.

Maloobchod, predaj: -kancelárske stoličky a kreslá -detské stoličky -zdravotná stolička -konferenčná stolička -ergonomické pomôcky

Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie. -oceľové konštrukcie hál. -žeriavové dráhy. Výroba: -pásové brúsky na kov. -splyňovacie kotly na drevo. -štiepače dreva.

HH Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Výroba: - vozíkov na prevoz polotovarov - plniace linky pre vinárstvo. Montáže a demontáže oceľových konštrukcií. Inštalácia strojov. Laserové ustavovanie horizontálnych, vertikálnych a prírubových strojov. Nákup, predaj strojov. Spracovanie kovového odpadu.

Výroba, dodávka, montáž: -ministavebnica čerpacej stanice na PHM -nadzemné čerpacie stanice na PHM -nádrže na asfalt a asfaltové emulzie -skladovacie valcové silá -dávkovacie násypky -sila na hotovú zmes -sušiaci bubon -dávkovanie granulovaných prísad -sila na skladovanie sypkých hmôt -betonárky -oceľové nádrže na PHM ...

Predaj: -stavebný materiál -technické a mediciálnych plyny. Predaj stavebný materiál: -murovacie a izolačné materiály, strešné krytiny, výrobky z betónu, strešné okná VELUX, dvere, stavebné náradie, omietkové zmesi, stavebné drevo, strešné laty, cement, vápno, fasádne farby, farby na betón, farby a laky, záhradné substráty, antuka , predaj ...

Outsourcing IT Predaj, servis: - výpočtová technika. - kamerové systémy.

Výroba, predaj: - obalový materiál z kartonáže vrátane potlače - tvarovaný výsek - skladačky - vnútorné vybavenie krabíc. - reklamné displeje a stojančeky - kancelárske zložky a zakladače- vlastnia aj v dizajne podľa priania zákazníka

Výroba a montáž: -oceľové konštrukcie -stroje či zariadenia. Povrchová ochrana: -tryskanie -lakovanie mokrou cestou

Výroba: -zdravotnícky nábytok -vybavenie ordinácií a laboratórií -nábytok je vyrábaný z LTD vybavených vysokotlakovým laminom s úpravou proti vlhkosti -laboratórne stoly -kovanie podľa výberu zákazníka-široký výber farebného prevedenie.

Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov Opravy cestných vozidiel

Zástupca Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenstvo pri zavádzaní novej výroby aj modernizácii strojov. Ponúkame miešacie zásobníky a skladové hospodárstvo.

Predaj a servis: -kancelárska a výpočtová technika -kancelárske potreby -PC zostavy a komponenty -renovácia tonerových kaziet - inštalácia dátových rozvodov, správa sietí

Servis mobilných telefónov a výpočtovej techniky. Správa a údržba počítačových sietí.

Výroba, oprava, predaj: - drevené obaly: - palety prosté vratné aj nevratné vrátane EUR - zákrytové dosky, rámy - obalové latenie - prepravné debny - lešenárske podlahové dielce - plotové rámy.

Stolárske práce. Výroba: -dvere, okná -vráta -schody -drevené podlahy -vstavané skrine na mieru -kuchynské linky vrátane spotrebičov -nábytok na mieru -kancelársky nábytok -záhradný nábytok -ploty -pergoly, prístrešky, altány, garážové státie -zimné záhrady

Predaj, servis, poradenstvo: -počítače, tlačiarne -multimédiá -kancelárska technika -spotrebný materiál.

Predaj, e-shop: - pneumatiky - autobatérie - disky, duša - autokozmetika, oleje Služby: - pneuservis

Výroba: -ocelovodrevené schody chrbticové, dvojramenné, bočnicové. -zábradlie.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - prevádzkové kvapaliny - filtre - potreby pre záhradnú techniku. Návrhy 3D : - schodisko - zábradlie. Zváračské práce metódou mig/mag. Zámočnícke práce.

Výroba nábytku na zákazku. -kuchyne, kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Predaj novej aj použitej výpočtovej techniky. Servis, záložňa, bazár. Výkup použitej výpočtovej techniky a likvidácia počítačového a elektroodpadu.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom: - plastové palety - kontajnery, chladiace kontajnery - sťahujúce popruhy. Vlastníme e-shop, kde si všetky výrobky môžete objednať.

Služby: - zámočnícke práce - olovárske práce. Výroba: - bazény - bazénové zastrešenie - plastové nádrže (septiky).