Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Podlahové krabice - nerezová elektro krabica umožňujú schovať elektrické, dátové alebo televízne rozvody.

Maloobchod, predaj, e-shop: -kancelárska technika -tlačiarne -kopírky -tonery, valce

Paletový servis. Výroba a predaj drevených paliet, europaliet - všetky druhy. Zákazková výroba.

Výroba, montáž: -hliníkové a oceľové konštrukcie Práca: -rekonštrukcia objektov Služby: -projektová a inžinierska činnosť

Výroba, dodávka - policové regály - regály do skladov a kancelárií - kovový nábytok, skrine.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika IT poradenstvo

Predaj, prenájom, inštalácia, servis - tlačiarne, kopírky - výpočtová technika.

Predávame plastové výrobky pre sklad, dielňu a domácnosť: - plastové skrine - regály - kufre na náradie - krabica - rôzne zásobníky na skladovanie. Dodávame tiež plasty pre domácnosť a drôtené regálové systémy.

SILECON je dodávateľ sortimentu: Mobilné obytné, sanitárne a skladové kontajnery a zostavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Priemyselná automatizácia, strojná výroba a zámočnícka výroba: - jednoúčelové stroje a zariadenia - konštrukčné práce, návrhy a tvorba výkresovej dokumentácie - kontrolné a meracie prípravky - nástrojárska výroba - zváranie a oceľové konštrukcie - modely, formy a výrobky z kompozitov - automatizácia, implementácia riadiacich systémov, HW, ...

Predaj: - výrobky lakovacích systémov - tmely - brusivo - plniče - vrchnými lakmi - leštenky - náradie pre autoopravárenstvo a lakovanie. Miešanie farieb.

Výroba a dodávka: - schodiská samonostné, priestorové, točité - zábradlie - schodiskové konštrukcie

Predaj a služby spojené s výpočtovou technikou - tonery a cartridge - kompaktibilné kazety a náplne do tlačiarní.

Predaj a servis výpočtovej techniky - dodávka hardvéru, softvér - tlačiarne a spotrebný materiál. Správa IT - outsourcing.

Výroba, montáž: - schodisko - zábradlie

Dodávame rezné kvapaliny a emulzie, rezné, tvárniace a mazacie oleje. To všetko vrátane kompletného servisu na mieru. Ďalej ponúkame LOC-LINE flexi dielce a filtračné textílie pre všetky filtrácie obrábacích strojov a brúsok.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tlačiarne Služba: -správa sietí -návrhy a realizácia sietí

Výroba obalov, kartonáž: - krabice, darčekové krabice - kazety, puzdrá, dosky - obaly z lepeniek a mikrovlny - ekologické obaly.

Výroba: - prepravné debny - palety Veľkoobchod: - obalový materiál - krabica - fólia - baliace stroje

Servis: -Notebooky, zostava PC -tlačiareň, HP, Canon Údržba výpočtovej techniky: -v našom servisnom stredisku -u zákazníka. Predaj: -počítače PC, Notebooky, HW -tlačiarne Bazár: -Notebooky -Počítače PC -Monitory -Komponenty Výkup notebooky

Predajňa parochní. Maloobchod: -parochne, príčesy, tiež na lekársky poukaz -kozmetika na ošetrovanie parochní, príčesov Výroba: -vlasové príčesy Modelovanie umelých nechtov.

Zámočníctvo, kovovýroba Výroba: Komínové vložky a komponenty Trojvrstvové fasádne komíny Kovové stavebné zámočnícke diely Klampiarske práce Vložkovanie komínov Predaj všetkých dielov a komponentov na vložkovanie komínov Sprostredkovanie poradenstva komínovej problematiky a zabezpečenie revízií komínov Revízia komínov Naše výrobky a ...