Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Maloobchod, e-shop: -motorové a prevodové oleje -profesionálna autochémia -štartéry a alternátory -napínacie a vodiace kladky -remene a hadice -tesnenie motora -elektrosúčiastky, snímače -diely zapaľovania a elektropríslušenstva.

Revízia tlakových nádob. Revízia plynových zariadení. Revízia Uherskej Hradiště, Hodonín.

Predaj: - dvere - zárubne - kovanie Výroba, montáž: - vstavané skrine - kuchynské linky - kancelársky nábytok

Stolárstvo. Výroba - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - okná, dvere - kancelársky nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod: -plastové rozvody EKOPLASTIK -potreby pre inštalatérov, kúrenárov. Inštalatérstvo: -montáž rozvodov teplej a studenej vody -plasty -meď*.

Služby v oblasti zdvíhacích zariadení: - údržbu a opravy stavebných výťahov, žeriavov a zdvíhadiel, pracovných plošín a regálových zakladačov - revízie a revízne skúšky zdvíhacích zariadení, žeriavov, plošín - inšpekcie a kontroly. Revízia plynu: - domové plynovody - plynové spotrebiče, plynové zariadenia - tlakové stanice - tlaková ...

Prenájom, outsourcing sieťových multifunkcií a tlačiarní - prenájom na dobu určitú aj neurčitú - čiernobiele aj farebné multifunkčné tlačiarne.

Ponuka projekcií a konštrukcií pre: - tlakové nádoby - vzduchové chladiče a kondenzátory - oceľové konštrukcie

Výpočtová a kancelárska technika: - kopírky - multifunkčné zariadenie. Tvorba aplikácií na zákazku: - DeCe HOTEL, DeCe SKLAD, DeCe ÚČTO, reštaurácia.

Distribúcia, predaj, autorizovaný dovozca: -laserové tlačiarne, digitálne kopírky zn. KYOCERA.

Obchodné zariadenia a potreby, OZAP. Predaj, veľkoobchod. Vybavenie obchodov - regálové zariadenie, regály, pulty, presklené vitríny, pokladničné boxy, nákupné vozíky, nákupné košíky.

Zámočnícke práce. Stavebné zámočníctvo. Zámočníctvo, zámočnícka výroba, kovovýroba, predaj: - stavebné oceľové konštrukcie a stavebné zariaďovacie prvky - zákazková strojárska kovovýroba, - výroba oceľovej konštrukcie, oceľových konštrukcií - kovové, oceľové zábradlie - kovové vráta, brány a dvere, okná.

Projekčná činnosť - projektovanie oceľových konštrukcií, technologických celkov - projektovanie špeciálnych strojov a zariadení. Opravy, servis a úpravy strojov a zariadení - generálne opravy strojov a zariadení - opravy hydraulických a pneumatických strojov - repase strojov - zabezpečenie náhradných dielov - nastavenie strojov a ...

Výroba: - BORONID - kubický nitrid bóru vyrábaný technológiou vysokotlakovej syntézy - doštičky v monolitnom a osadenom prevedení.

Predaj, servis: -kopírky -tonery -renovácia cartridge.

Výroba a montáž - závesné balkóny - lodžia - nielen pre panelové domy komplexné poradenstvo pri výbere balkóna či lodžie osadenie balkónov alebo lodžií aj tam, kde doteraz neboli Výroba a montáž - balkónové zábradlia - nielen pre panelové domy

Dodávka, poradenstvo, revízia: -ochranné pracovné pomôcky. Výroba: -mobilné technologické kontajnery na prenos telekomunikačného a dátového signálu. -zákazková výroba oceľovej konštrukcie, kovovýroba. Služby: -údržba BTS.

-dodávka a montáž geomreží -spevňovanie svahov a podložia Predaj, dodávka a montáž: -plastové okná a dvere ( vonkajšie aj interiérové ) -hliníkové okná a dvere ( vonkajšie aj interiérové ) -zimné záhrady -verandy -zasklievanie balkónov -markízy -rolety -parapety -žalúzie -siete proti hmyzu

Veľkoobchod, maloobchod: - motorové, prevodové, priemyselné oleje - asfaltové výrobky PARAMO - autokozmetika.

Distribúcia, dodávka: - mazivá, oleje - automobilové oleje - priemyselné oleje - potravinárske, špeciálne mazivá.

Výroba a montáž: - interiérového zariadenia, - kuchynských liniek, - vstavaných skríň, - kancelárskeho nábytku, - nábytku na zákazku.

Predaj ručného aj elektrického náradia, zváracej techniky a ostatného sortimentu strojárskeho charakteru. Ponuka priemyselnej chémie, zváracích zdrojov, vzduchotechniky, ochranných pomôcok, meradiel, brusiva či autogénnej techniky.

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: Ložiská -guličková, valivá, axiálna, .. značky: SKF Oleje, mazivá FUCHS Lepidlá -loctite Náradie -profesionálne náradie Gufera, o-krúžky, klinové remene