Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, ...

Výroba, dodávka a servis výpočtovej techniky. Projektovanie dodávky a správa počítačových sietí a serverových riešení.

služby: - komplexné služby v oblasti návrhov a realizácií administratívnych interiérov

Veľkoobchod, maloobchod - nechtová modeláž - gély - laky na nechty - nechtové ozdoby - pilníky.

Predaj, servis: - výpočtová technika, počítače. služby: - tvorba webových stránok.

Maloobchod, e-shop: - kancelárska technika - laminátory, kalkulačky, zošívačky - počítačky bankoviek, mincí - kotúčiky do pokladní - výpočtová technika.

Stolárstva. Výroba - kuchyne - spálňa - kancelársky nábytok - pergoly - altánky.

Strojárenská spoločnosť KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o. sa zameriava na výrobu nadstavieb a kontajnerov pre nákladné automobily. Ďalším odborom našej činnosti je kovovýroba, som schopní vyrobiť takmer akúkoľvek oceľovú konštrukciu. Sídlime v obci Záhorí neďaleko Nepomuku. Strojárska výroba, kovovýroba: kontajnery: - kontajnery na všetky dostupné ...

Výroba, kovovýroba. Strojárenská: -soustružnické jednovretenové automaty do pr. 50 mm séria dielov cca 10 000 až 100 000 kusov -dokončovací automaty -klasická sústruhy -klasická frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 ton tlaku -Hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pre svetlomety. Zámočnícka výroba: -tváření plechu -sváření plechu TIG, ...

Predaj, maloobchod: - tesnenie, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - náradie - gumené dosky - plsť - technické tkaniny a ďalšie. Spoločnosť nadväzuje na tradíciu spoločnosti ŘEMPO.

Výroba a predaj - kufre z preglejky predaj - tašky

truhlářství: - výroba nábytku (kuchyne, vstavané skrine, kancelárie, detské izby) - stavebné konštrukcie (podlahy, schodiská, interiérové a vstupné dvere, garážové státie, pergoly)

Predaj, e-shop: - krabičky na šperky - tašky, sáčky - šperkovnica - plata .... a ďalšie.

produkty: -fólie krycie plastové, stavebné, bublinkové, LDPE, stretch -Plastové prepravky, debny, fľaše, kanistre, sudy, vedrá, kontajnery.

-Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Výroba plastových a gumových výrobkov -Velkoobchod a maloobchod -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce

Oprava, servis: - stolové počítače, notebooky, netbooky - PC servis.

predaj - zváracia technika - náradie, nástroje - brusivo

Zakázková kovovýroba Výroba: - zákazková kovovýroba, - pálení laserom, - povrchovej úpravy (tryskanie, lakovanie), prášková lakovňa - výpalky - oceľové konštrukcie - zvarence (zváranie ocele, nerez, AL).

Výroba: -bazén -zastřešení bazénov -vodoměrné šachty -jímky a septiky -nádrže pre potravinársky priemysel -priemyselné nádrže -pramice, člny -iné výrobky z plastu. Výrobca, dodávateľ: -venkovní, vnútorné bazény -Plastové nádrže -vodoměrné šachty -septiky -jímky.

dovozcovia a distribútori brazílskeho keratínu Cadiveu Brasil Cacau Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

činnosť: - komplexné IT služby - správa počítačových sietí - inštalácia kamerových a bezpečnostných systémov - predaj a servis výpočtovej techniky

Výroba, montáž - schodisko (vnútorné i vonkajšie, samonosné schodisko) - schodisko vonkajšie a interiérová - kovové schodisko - točité schodisko s drevenými stupnicami - požiarne schodisko.