Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Dodávka, predaj, servis - diamantové nástroje pre opracovanie skla a brúsenie - brusivo - leštivo.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Veľkoobchod: -školní a kancelárske potreby Papier vystupujúci -kožená galantéria -Výdavky sezónnych tovar -hračky. papier: -Kopírovacie papiere -Kopírovacie papiere pre farebnú tlač -farebné papiere -etikety -tiskopisy -samolepící bločky -obálky -obchodné tašky -faxový, pauzovací, tabelačný ...

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Výroba obalov: -obaly z PVC sa samozatváracím zámkom -smršťovací fólie -vysekávání z plastov, lepenky a kartónu.

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

Predaj a montáže skladových a obchodných regálových systémov a ich príslušenstva.

Výrobný program je zameraný hlavne na oblasť výroby aerosólových ventilov a ich príslušenstva, napríklad rozmanitých aerosólových rozprašovačov, aplikátorov a krycích viečok k aerosólovým nádobkám. Nemenej dôležitým je aj výrobný program mechanických rozprašovačov pre netlakovej balenie.

Dôsledne sa zameriavame na vysoko kvalitné mazivá a súvisiace špeciality. Vyvíjame širokú škálu aplikácií. FUCHS vyvíja, vyrába a predáva mazivá a súvisiace špeciality už viac ako 80 rokov - pre skutočne všetky oblasti aplikácií a sektory.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií, zákazková a sériová výroba oceľových prvkov, stavebná činnosť.

Prevádzkujeme internetový obchod s ponukou elektroniky. Nájdete u nás počítače, notebooky i tablety. Vyberať môžete tiež z ponuky tlačiarní a skennerů. Nechýba u nás ani kvalitné foto a video technika, Drone, ďalekohľady alebo herné konzoly.

Bike-Coffee stavia na zákazku špeciálne kávové kolostánky. Je možné ich na právne upraviť aj pre iný účel či už Food Cart, alebo prezentačné vozík.

O úsporu finančných zdrojov s priaznivým dopadom na ekológiu sa postarajú plastové nádržky a nádrže na dažďovú a splaškovú vodu, ktoré sú vyrobené unikátnou technológiou spracovania plastov v Nemecku a náš trh distribuované spoločnosťou Nádrže 24 s.r.o. Prínosy využívanie nádrží a nádrží: - Zachytávanie dažďovej i splaškovej vody - Využitie ...

Nábytok a vybavenie pre školy, materské školy a obce. Najväčší výber školského nábytku. V ponuke máme: žiacke lavice a stoličky vybavenie školských dielní nábytok do počítačových učební nábytok do školskej jedálne stoličky a stoly do materskej školy vybavenia školských laboratórií anatomické modely.

Ponúkame kompletnú ponuku vybavenia skladov, obchodov a predajní kovovými regálmi, sektorovými predajnými pulty, policovými regály, policami a kompletným príslušenstvom pre skladovanie alebo obchod.

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - halové systémy - spracovanie projekčno-konštrukčné a dielenské dokumentácie oceľových konštrukcií. Prevádzkareň Lomnice nad Popelkou - adresa: Rváčovská 854, Lomnice nad Popelkou - tel. 481 671 568.

Stolárstva. Výroba - dvere - kuchyne - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok.

kovovýroba: - oceľové konštrukcie - zákazkové zámočníctvo - pálenie CNC plazmou - výroba z nerezu.

služby: - kovovýroba - stavebné zámočníctvo - zváračské práce - výroba oceľových konštrukcií - kovoobrábanie

Oprava, servis: - tlačiarne a multifunkčné zariadenia

Dodávka, montáž, servis: - počítače - výpočtová technika - softvér Inštalácia sietí LAN / WAN.

Firma SERV 4 IN s.r.o. z Kutnej Hory sa zaoberá riešením problémov s priemyselnými kvapalinami. Našou špecializáciou je predaj a servis priemyselných olejov, rezných a prevádzkových kvapalín aj filtračných materiálov. Vykonáme diagnostiku, optimalizáciu a servis procesov obrábanie vo Vašej firme, prevezmeme plnú zodpovednosť za technickú podporu ...

Spoločnosť retec Jiří Vašíček sa zaoberá predaj a servisom tlačiarní, kopírok, dataprojektorov a kancelárskej techniky všetkých značiek. Taktiež dodávame tonery a atramenty. Naša firma pôsobí v Liberci a v okrese Jablonec nad Nisou. Servis, oprava, predaj: - tlačiarne - kopírky, kopírovacie zariadenie - dataprojektory - náplne do ...

Zámočnícka dielňa ART METAL DESIGN Oldřich Ušák s.r.o. sa zameriava na zámočnícku výrobu z nerezových aj oceľových materiálov. Vyrábame schodiská, zábradlia, ploty, bránky aj rôzne doplnky do interiéru. Sídlime v Jablonci nad Nisou na ulici Petra Bezruča. Zámočnícka výroba, zámočníctvo, výroba, montáž: - schodisko - zábradlia - mreže - ...

Sme firma z Európskej únie. Kompletne zabezpečujeme: - generálna dodávka - priemyselné objekty, výrobné, skladovacie a úžitkové oceľové haly, oceľové konštrukcie, opláštené montované haly, areály a hangáre - návrh, výroba a realizácia montovaných stavieb - dodávka a montáž - oceľové konštrukcie a opláštenie pre občianske a priemyselné ...