Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Firma MP NÁBYTOK vyrába nábytok pre kancelárie, kuchyne a ďalšie interiéry. Súčasťou firmy je výrobná prevádzka v Šternberku (ulica Labutie 6), ktorý je zameraný hlavne na výrobu sedacieho a kancelárske nábytku.

Predaj, veľkoobchod: - alu misky, podnosy - kelímky - potravinárske obaly - fólia - vrecia, sáčky, tašky - technické obaly - baliaca technika.

Predaj, veľkoobchod: - alu misky, podnosy - kelímky - potravinárske obaly - fólia - vrecia, sáčky, tašky - technické obaly - baliaca technika.

Výroba. dodávka: - pozemné, zámorská balenie - priemyselné obaly

Zákazková výroba: - zámočníctvo - oceľové konštrukcie - montáž, zváranie - povrchové úpravy

Eshop, internetový obchod 10W-40, predaj: - autobatérie - motobatérie - motorové oleje. Predávané značky: - Bars, Bjorn, Fiamm, Novelbat, Paramo, Poweroad, PowerX, Rowe, T.Y.L., Varta.

Revízia vyhradených tlakových zariadení: - zásobníky vzduchu, expanzomaty, bojlery, akumulátory a ďalšie tlakové nádoby stabilné. Školenie obsluhy tlakových nádob.

služby: -Bezdrôtové siete WiFi -internetovou telefóniu VoIP -strukturovanou kabeláž. predaj: -výpočetní technika: -PC zostavy, počítače, notebooky -HW hardvér a SW softvér.

služby: - revízie a skúšky plynových zariadení v rozsahu: c, e, f, g - propán, bután, CNG, techncké plyny, plynovody, NTL, STL a VTL, domáce spotrebiče, kotolne nad 50kW - revízie tlakových nádob a kotlov: NA, TK4.

Montážne práce: - žeriavové dráhy - mostové žeriavy - oceľové konštrukcie - manipulácia s bremenami (demontáže, montáže).

Strojárenská spoločnosť. kovovýroba: - konvenčné i CNC obrábanie železných, neželezných kovov a plastov Výroba: - oceľových konštrukcií a zvarencov z konštrukčnej aj nerezovej ocele. Vyhliadkové lety na lietadlách Zlin Z-126 a Zlin Z-43. Požičiavanie lietadiel. Štartujeme z letiska Chotěboř.

Veľkoobchod, výhradný distribúcia, predaj: -vybavení pre kozmetické a pedikérske salóny -tělová kozmetika -Nástroje a prístroje na manikúru a pedikúru pre profesionálov i domáce použitie -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pre starostlivosť o nohy -pomůcky nechtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, ...

Expedo - praktický nábytok Ťažiskom našej činnosti je online predaj nábytku do bytu aj kancelárskych priestorov. Dodávame postele, sedačky a pohovky alebo moderné šatníkovej skrine. Ponúkame aj výpredaj staršieho nábytku a zľavové akcie.

Revízia - vyhradené plynové zariadenia - vyhradené tlakové zariadenia a kotly školenia - obsluhy - vyhradené plynové zariadenia - tlakové zariadenia a kuriči nízkotlakových teplovodných kotlov

predlžovanie - vlasy kozmetické služby pedikúra - manikúra - nechtová modeláž E-shop - pomôcky na manikúru a pedikúru masáže

Spoločnosť Groza s.r.o. má dlhoročné skúsenosti v oblasti zámočníckej výroby. Vďaka nim sme schopní vyrábať nielen malé konštrukcie, ale aj veľké celky. V našom portfóliu nájdete oceľové vráta, dvere, schodištia, svetlíky, kontajnery, rampy, stavebné bunky či oceľové konštrukcie. Nájdete nás na adrese Čierna cesta 145, Olomouc. Zámočnícka ...

Firma Aleš Doktor sa venuje rozmanitej škále podnikateľských činností. Medzi naše služby patrí rezanie stavebného a tesárskeho dreva na zákazku, predaj palivového a krbového dreva. A ďalej tiež predaj stáčaných a balených motorových olejov. Nájdete nás na adrese Luční 174, Kostelec nad Labem. služby: - rezanie stavebného a tesárskeho dreva na ...

E-shop: - chemikálie - oleje - arómy - medovina - nemrznúcej kvapaliny - plastové obaly - záhradkárskej potreby

Stolařství, stolárstva. Výroba, montáž: - nábytok na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine - schodisko, schody - postele, spálňa - detské izby - kancelársky nábytok.

Výrobca regálových systémov: - regály do supermarketov, hypermarketov, DIY obchodov, predajní s elektronikou aj kozmetikou

Firma Služby, stavby, montáže, spol. s r.o. sa zameriava na projekciu, dodávku a montáž regálov pre všetky typy skladov. V našej ponuke nájdete policové, paletové, posuvné, konzolové aj atypické regály. Našou ďalšou činnosťou je zákazková zámočnícka výroba a výkup, predaj použitých regálov. Sídlime v meste Veltrusy. Projekcia, dodávka, montáž, ...

Zákazková výroba nábytku. Nábytok na mieru. Výroba, renovácie: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok pre školy, škôlky - šatne, učebne - kancelársky nábytok - bytové doplnky z dreva.

Predaj, servis: - výpočtová technika - tlačiarne, spotrebný materiál - internet

Predaj a prenájom kopírovacie techniky. Copy centrum. Spotrebný materiál, servis.

Spoločnosť AMPACO SR s.r.o. Vám zaistí kvalitné služby v oblasti profesionálnej digitalizácie a tiež katalogizácia. Špecializujeme sa na digitalizačné, skenovacie a archivačné služby a tiež predaj a prenájom skenovacích zariadení. V našom širokom sortimente produktov nájdete knižné kopírky, skenery, mikrofilmové skenery, objektové skenery a ...