Sústruhy, frézky, vŕtačky či iné obrábacie stroje tvoria neoddeliteľnú súčasť každej kovoobrábacie dielne. Tieto stroje je možné zakúpiť ako nové tak aj použité. V sortimente ďalej nájdete ohýbačky plechov, zveráky, lisovacie stroje alebo strojné píly.

Činnosť: - stavebný inžiniering - spracovanie odborných posudkov a štúdií v oblasti chemického a strojného priemyslu

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - diamantové rezacie kotúče na delenie stavebných materiálov - diamantové brúsne taniere na brúsenie stavebných materiálov - diamantové rezacie kotúče na delenie prírodného a umelého kameňa - diamantové vŕtacie korunky na jadrové vŕtanie stavebných materiálov - renovácia diamantových kotúčov a vŕtacích ...

Vývoz: - obrábacie a tvárniace stroje, nástroje - objímky na opravu potrubných systémov.

Predávame strojárenské zariadenie.

Predaj - dierované profily - rúrky - dierovacie stroje a konštrukcia.

Výroba: - zariadení a strojov na prestrihávanie, dierovanie profilov.

Výroba a konštrukcia lisovacích nástrojov. Strihanie na hydraulickom lise. Nástrojárstvo.

Predaj použitých obrábacích a tvárniacich strojov

Zastupovanie firiem na výrobu CNC obrábacích strojov, lisov a elektroerózie

Riadiace systémy: - riadiaci systém veľmi presného CNC porovnávača v spolupráci s CETOS a.s. - riadiaci systém zváracieho stroja na výrobu puzdier kardiostimulátorov - riadiaci systém pre testovacie zariadenia letiskových svetiel - odmeriavací systém rovinnosti výliskov sanitárnej keramiky. Meracie sondy: - určené na meranie tvaru či ...

Generálne zastúpenie firmy KASTO pre ČR a SR Predaj píl na kov KASTO: -kotúčové -pásové -blokové. Skladové systémy KASTO. Pílové pásy z nástrojovej ocele Bimetalické pílové pásy : LENOX, Roentgen .

Predaj: - tvárniace stroje - ohýbačky drôtov, rúrok - zakružovačky - lisy - valcovačky

Výhradný zástupca firmy FAGOR Automation. Predaj, montáž, servis, oprava: - obrábacie stroje - digitálne odmeriavanie - CNC riadiace systémy - indikácia.

Poskytovanie obchodných, servisných i poradenských služieb v oblasti stavebníctva a strojárstva. Predaj strojných zariadení.

Armatúry, výstuže, ohýbačky. Výroba strojov na spracovanie betonárskej ocele.

Priemyselné technológie pre automobilový a elektronický priemysel.

Naša spoločnosť je svetovou jednotkou v priemyselnom odvetví. Ponúkame nepreberné množstvo produktov pre oblasť sústruženia, frézovania, vŕtania a upínania nástrojov. Ďalej poskytujeme poradenstvo v oblasti aplikácií a pracovných postupov pre oblasť strojného obrábania. Produkty: Sústružnícke nástroje: - Všeobecné sústruženie - Ťažké ...

Predaj, veľkoobchod: - obrábacie nástroje - náradie na povrchové úpravy - priemyselné mazivá - montážnych technológie

Strojimport patrí medzi popredných vývozcov českých a slovenských obrábacích a tvárniacich strojov, ktorý významnou mierou prispel k dobrému renomé výrobných značiek českých a slovenských strojov vo svete. .

Export, import, dovoz, vývoz: - strojárstvo, metalurgia - chemikálie, plasty - ekologické projekty.