Sústruhy, frézky, vŕtačky či iné obrábacie stroje tvoria neoddeliteľnú súčasť každej kovoobrábacie dielne. Tieto stroje je možné zakúpiť ako nové tak aj použité. V sortimente ďalej nájdete ohýbačky plechov, zveráky, lisovacie stroje alebo strojné píly.

Výroba, predaj, ostrenie, brúsenie: - vŕtacích a frézovacích nástrojov z HSS a HM materiálov na CNC brúskach: - frézy - výstružníky - závitníky, a iné nástroje.

Dodávka: - obrábacie stroje a ich príslušenstvo.

Opravy, údržba, servis: - obrábacie a tvárniace stroje - malé jednoúčelové stroje, automaty a výrobné zariadenia.

Kovoobrábacie a tvárniace stroje: - nákup, výkup, predaj - preprava a sťahovanie nových aj použitých - servis, montáž a demontáž - likvidácia a odvoz zo zrušených prevádzok - zabezpečenie nákupu nového stroja podľa dodaných technických požiadaviek. Ďalej zhotovujeme znalecké posudky v odbore strojárstvo a autodopravy.

Dodávky, predaj, servis: - obrábacie stroje VIPER, LILIAN, MANFORD - sústruhy - vertikálne centrá. Dodanie náhradných dielov, vypracovanie CNC programov. Predaj použitých obrábacích strojov.

Montáž, oprava, tlakové skúšky: - tlakové nádoby - plynové zariadenia Výroba: - potrubie - oceľové konštrukcie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - hutnícky materiál - priemyselné armatúry.

Činnosť: - stavebný inžiniering - spracovanie odborných posudkov a štúdií v oblasti chemického a strojného priemyslu

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - diamantové rezacie kotúče na delenie stavebných materiálov - diamantové brúsne taniere na brúsenie stavebných materiálov - diamantové rezacie kotúče na delenie prírodného a umelého kameňa - diamantové vŕtacie korunky na jadrové vŕtanie stavebných materiálov - renovácia diamantových kotúčov a vŕtacích ...

Servis, oprava, modernizácia, rekonštrukcia: - obrábacie stroje NC, CNC.

Vývoz: - obrábacie a tvárniace stroje, nástroje - objímky na opravu potrubných systémov.

Predávame strojárenské zariadenie.

Špeciálna technológia spracovania plechu. Predaj, vývoj a výroba: -dierovacie stroje a nástroje -ohraňovacie lisy a nástroje -automatizovaná a robotizovaná pracovisko. Dcérska spoločnosť: Sp-Tech Slovakia Duchnovičovo nám. 1/312 Prešov 080 01.

Predaj - dierované profily - rúrky - dierovacie stroje a konštrukcia.

Poradenské a servisné služby v oblasti obrábacích strojov. Vykonávame: - inštalácia - záručný a pozáručný servis - údržbu - dodávky náhradných dielov - telefonickú podporu. Náhradné diely skladom: - SIEMENS - FANUC - HEIDENHAIN - a iné skladom!

Výroba: - zariadení a strojov na prestrihávanie, dierovanie profilov.

Popredný výrobca rezacích CNC automatov. Výroba, vývoj, predaj, servis: - CNC plazmové a laserové rezacie stroje Rezacie médiá: - laser - plazma - autogén - vodný lúč Presné tvarové pálenie plazmou.

Činnosť: - kovobrábacie nástroje - podporné produkty na obrábanie - upínacie systémy - monolitné TK aj HSS nástroje - upínacie tŕne na frézovanie - meradlá - mazivá - rezné kvapaliny - ručné škrabáky na kov.

Servis, opravy a nastavenia sústružníckych strojov. Preventívne prehliadky automatov. Školenie obsluhy strojov a automatov.

Dodávka, predaj: -náradie a nástroje na obrábanie a spracovanie kovov

Výroba a konštrukcia lisovacích nástrojov. Strihanie na hydraulickom lise. Nástrojárstvo.

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - letún Samba XXL - dvojmiestne, jednomotorové, samonosné dolnoplošníky celokompozitovej konštrukcie. - štandardne dodávaný s motorom ROTAX 912 - na prianie je možné dodať s motorom ROTAX 912 ULS alebo JABIRU 2200 - bežne dodávaný so základnými analógovými prístrojmi - podľa priania zákazníka môže byť ...

Výroba: -diamantové stroje -diamantové nástroje -frézy a brúsky povrchu -jadrové vŕtanie -hutníca technika -presné CNC rezanie plechov -CNC ohraňovanie plechov -prášková lakovňa. Požičovňa strojov. Výrobný závod: -Tusch s.r.o. Třebechovice pod Orebom Jiráskova 1264 PSČ 503 46

Predaj, servis nástrojov a náradia pre drevospracujúcu a kovospracujúcu výrobu. Predaj brusiva, spojovacieho materiálu, lepidiel a prípravkov na čistenie a údržbu nástrojov a strojov. Predaj a servis lesnej a záhradnej techniky.