Výroba: - vlečky - rozmetalda maštaľného hnoja, hnoja. Výhradné zastúpenie pre predaj malotraktorov značky AGT v ČR a SR. Predaj, servis: Malá poľnohospodárska technika -malotraktory -přídavné zariadenie -kombinátory -návěsy -pluh -vyorávač zemiakov -radlice -predné mechanická -zadné schrnovací -naviják na ...

Výroba: - zariadenia na výrobu a spracovanie náterových hmôt - homogenizátory farieb - perlové, košové mlyny.

Maloobchod, predaj: -Nástroje pre: -kovoobrábění -dřevoobrábění -nářadí: -pneumatické -Elektrické ručné -svářecí technika -kotvící technika -zahradní technika. Požičovňa, požičiavanie, servis, oprava: -Elektrické ručné náradie.

Výroba, predaj, import: - malá poľnohospodárska a záhradnej mechanizácie: - traktory a malotraktory LS TRACTOR, DON6 FEN6. Výroba: - univerzálny Jednoosový malotraktor - motokultivátor MKS-60. Poskytujeme servis a predaj náhradných dielov na uvedenú techniku.

Vyroba: - chovateľské zariadenie pre zvieratá. Predaj: - náhradné diely a doplnky od firmy GRANIT Kovovýroba - mobilné ohrady pre kone dobytok. Predaj výrobných strojov CASE IH. Zabezpečovanie servisu a predaj náhradných dielov.

Poľnohospodárska výroba: -živočíšna, kravy, mlieko. Autodoprava: -nákladné -poľnohospodárske stroje. Oprava: -poľnohospodárske stroje. Účtáreň.

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba, konštrukcia: - montážne, zváracie, výrobné a kontrolné prípravky - strižné, ohýbacie, tvárniace nástroje vrátane náhradných dielov - formy na plastové a gumené výlisky. Kovoobrábanie: - presne obrábané diely na výrobu obrábacích strojov.

Predaj, servis, eshop: -záhradná a lesná technika -náradie -lovecké potreby -fotopasce -lovecká optika -elektronika -poľovnícke oblečenie a obuv.

Medikovectvo. Výroba, montáž, predaj, export, servis: -pestovateľských páleníc -kotla od 40 l z materiálu: -železo, meď, Cu, nerez, mosadz -vyklápací -dvojplášťové -na lekvár, guláša -chladiča na destilačnú aparatúru. Práca: -vodo-topo.

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Green Energy Machine Product s.r.o. je firma zaoberajúca sa výrobou briketovacích lisov na pelety a predajom kotlov a kachlí na spaľovanie peliet. Výroba: -briketovacie lisy na pelety -zariadenia na spracovanie biomasy -štiepkovače, drvičky na slamu -peletovacie lisy Ekonómy, Profi - na peletovanie agro materiálov, kŕmnych zmesí a ...

Maloobchod, predaj: - poľnohospodárska technika - poľnohospodárske stroje - postrekovače - náhradné diely na postrekovače.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: 1. nové drevoobrábacie stroje značiek: SCM, MINIMAX, STROMAB, CENTAURO, ITALPRESSE, CO.MA.FER - CNC* obrábacie centrá (vŕtacie a frézovacie na veľkoplošný materiál aj na opracovanie masívu) - olepovacie stroje OLIMPIC-olepovačky hrán na slabú pásku, hranu ABS* aj masívny náglejok - centrá na ...

Predaj, servis: - kŕmne stroje - repasované kŕmne vozidlá. Prenájom: - kŕmnych vozňov. Predaj: - náhradné diely.

Distribúcia a servis technológií na výrobu vína, destilátov a nealkoholických nápojov.

Oprava, servis: - CNC stroje - priemyselná elektronika

Výroba: -strojné zariadenia pre potravinársky priemysel: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradné diely pre stroje: -potravinárske -fľašenské -kontézvárenské.

Predaj, oprava, servis: -šijacie stroje -overlocky ZETINA.