Výroba: -laserové rezacie stroje -gravírovacie stroje

Výroba, servis: - viacosé univerzálne CNC centrá - obrábanie hliníka a hliníkových profilov - obrábanie kompozitného materiálu - využitie v leteckom, automobilovom priemysle - technická podpora.

Spracovanie - biomasa Servis a výstavba bioplynových staníc Projektovanie a realizácia technológií pre BPS Predaj - poľnohospodárska technika - tatra traktory - nákladné vozidlá tatra Servis - poľnohospodárska technika - nákladné vozidlá TATRA

Spoločnosť CHARMONT s.r.o. ponúka vo všetkých odvetviach priemyslu tieto činnosti: inžinierska činnosť spracovanie projektovej dokumentácie dodávateľská činnosť realizácia investičných celkov „na kľúč“ montážna činnosť rekonštrukcia a modernizácia opravárenská činnosť poradenská a konzultačná činnosť.

Výroba a predaj - nástroje pre priemyselné obrábanie KOMET, DIHART, JEL.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obrábacie elektrovreteny

Dodávky: - malé a stredné pilárske technológie, uhlové, preklopné, kmeňové, kotúčové, pásové píly. brúsky píl.

Servis, opravy, rekonštrukcia sušiarní a pecí - pece laboratórne, atypické, teplovzdušné, na spracovanie kovov a výpal keramiky.

Dovoz, predaj knihárske stroje a zariadenia na knihárske spracovanie.

Technické kontroly na manipulačnej technike vzv. Školenie obsluhy vozíkov, vystavenie oprávnenia preukazu. Revízia hydraulických zariadení. Predaj priemyselných pneumatík.

Výrobca a dodávateľ ťažných strojov a zariadení pre vertikálnu dopravu v hlbinných baniach.

Dodávka: - obrábacie stroje a ich príslušenstvo.

Nákup, predaj a servis lesnej a drevárskej techniky. Ponúkame aj školenia k strojom.

Kovoobrábacie a tvárniace stroje: - nákup, výkup, predaj - preprava a sťahovanie nových aj použitých - servis, montáž a demontáž - likvidácia a odvoz zo zrušených prevádzok - zabezpečenie nákupu nového stroja podľa dodaných technických požiadaviek. Ďalej zhotovujeme znalecké posudky v odbore strojárstvo a autodopravy.

Predaj a servis technologického zariadenia pre hydinové haly.

Činnosť: - stavebný inžiniering - spracovanie odborných posudkov a štúdií v oblasti chemického a strojného priemyslu

Výroba, dodávka, e-shop, predaj: - diamantové rezacie kotúče na delenie stavebných materiálov - diamantové brúsne taniere na brúsenie stavebných materiálov - diamantové rezacie kotúče na delenie prírodného a umelého kameňa - diamantové vŕtacie korunky na jadrové vŕtanie stavebných materiálov - renovácia diamantových kotúčov a vŕtacích ...

Činnosť: - import a distribúcia priemyselných výrobkov a technológií - predaj strojov na spracovanie dreva

Laserové technológie na rezanie, zváranie, značenie. Výroba laserových strojov. Servis, spotrebný materiál, náhradné diely. Zákaznícke a jednoúčelové systémy. Integrácia do výrobných liniek, vrátane automatizácie. Vedecké lasery a prístroje, optika, optoelektronika, detektory, optické stoly.

Vývoz: - obrábacie a tvárniace stroje, nástroje - objímky na opravu potrubných systémov.

Predávame strojárenské zariadenie.

Výroba a predaj strojov a náhradných dielov pre obalovne bitúmenových zmesí a betonárne.

Predaj zariadení, softvéru a spotrebného materiálu na predtlačovú prípravu (polygrafiu). Zariadenia pre priemysel - INKJET. Poskytovanie servisu.