ZV Engineering s.r.o. sa zameriava na konštrukčnú, projekčnú a inžiniersku činnosť v potravinárskom a chemickom priemysle.

K&V machines s.r.o. sa zameriava na servis a opravy vyvrtávačiek, kovoobrábacích, NC a CNC strojov a nastavovanie geometrickej presnosti.

ETIMAX s.r.o. sa špecializuje na výrobu a dodávku samolepiacich etikiet, mobilných terminálov, snímačov, karbónových pások, tlačových hláv, termotransfer tlačiarní a ďalších technológií.

Spoločnosť DRÁBOK TAX s.r.o. sa zameriava na predaj a servis poľnohospodárskej a stavebnej techniky.

Spoločnosť VMAutomatizácia s.r.o. sa zameriava na oblasti strojárskej automatizácie v automobilovom priemysle, automatizácii výrobných procesov, robotizácii a výrobe jednoúčelových strojov.

SANEZOO EUROPE s.r.o. sa zameriava na výrobu priemyselných robotov, automatizáciu práce a navádzanie robotov pomocou priemyselného videnia.

Spoločnosť GRAMAD s.r.o. vykupuje a zaisťuje predaj použitýycg polygrafických strojov, zariadení.

I.A.N. TECHNIC, spol. s r.o. vyrába a predáva: -dopravné systémy TRANSMATIC -dopravná, zdvíhacia, manipulačná technika -potravinárske stroje FOODMASTER -technologické zariadenia na spracovanie hydiny -logistické technológie pre manipuláciu a automatizáciu v potravinárskych prevádzkach.

Spoločnosť Weber Automation s.r.o. zabezpečuje výrobu, predaj, montáž a servis: -skrutkovacích strojov s automatickým podávaním skrutiek, matíc, závitových kolíkov.

Dodávka, predaj, montáž, servis: - nové CNC vertikálne sústruhy, karusely a to nielen v Českej a Slovenskej republike - obrábacie CNC stroje - karusel priemer 800-5000 mm, h = 1000-3000 mm - horizontálny sústruh, obežný priemer 800-2000 mm, dĺžka až 9 m - obrábanie veľkých obrobkov a dielcov - sústružnícke, obrábacie centrum. Majoritným ...

Dodávka, predaj: - zariadenia na opravy, údržbu a výstavbu železničného zvršku koľajových tratí - vybavenie na údržbu zelene či už v okolí železníc, pozemných komunikácií, alebo v mestských parkoch - stroje pre pozemné staviteľstvo

Hydraulika a hydraulické systémy: -projekcia, konštrukcia, výroba a servis -hydraulické agregáty -mazacie a filtračné agregáty -hydraulické nádrže. Predaj a servis hydraulických prvkov: -olejové filtre, plniace hrdlá, olejoznaky -hladinomery, odvzdušňovacie filtre, zátky a iné príslušenstvo olejových nádrží -všetky druhy a typy ...

Konštrukcia, vývoj a verifikácia mechatronických systémov - vývoj softvéru aj hardvéru - výskumná činnosť - optický lokalizačný systém - robotika.

Dodávka, oprava, servis: - tvarovacie stroje pre rezanie, dierovanie a ohýbanie plechov - hydraulické nožnice - laserové technológie

Spoločnosť Golden Nars Trading Company s.r.o. realizuje nákup a predaj strojov, kovoobrábacích strojov, výrobných liniek, náradia a dielenského zariadenia.

Predaj, oprava, servis: - laserové stroje, technika - meracie prístroje - ochranné pomôcky - optické a antivibračné stoly - stroje pre polygrafiu

Obchod, predaj, dodávka, servis aj pozáručný: -Zariadenia a stroje pre úkosy, rezanie a im podobné úpravy, príprava pre zváranie, zvarové hrany -úkosovačky plechov a trubiek, úkosovanie -úkosovačky a deličky rúrok -odjehlování (odjehlovačka) -pásové a nástrojové brúsky -pálící stroje na delenie a úkosovanie rúrok.

Výroba: -Stroje - mechanický pohon -zkušební a testovacie zariadenia pre skúšky -tlakovací skúšobné stanice pre skúšky plastových rúr a tvaroviek -creepové stanica pre skúšanie vzoriek materiálov -Zariadenia pre sklársky priemysel - sekacie stroje - sklenená a čadičová vlákna -LINK pre sekanie vlákien, spracovanie drveného skla na ...

predaj: -Priemyselné stroje, zariadenia: -univerzálne chladenie -ohrotovací stroj -ostřičky pílových kotúčov -vrtačky -otrýskávací zariadenie -páskovací technika -tabulové, padacie nožnice -Priemyselné technika -stavebnicové odsávače EKO * -montážní, manipulačné vozíky -Priemyselné svetlá -odsavače ADSVIRO.

predaj: -traktory -náhradná diely -Motor, prevodovky, bezpečnostné kabíny. vysokozdvižné vozíky -náhradná diely -autorizovaný servis, opravy -zemědělská technika -traktorové nakladače a návesy -rotační žacie stroje -rozmetadla -sklízecí rezačky -obraceče, zhrňovače -malotraktory farmár -kloubové hriadeľa -traktorové ...

Výroba, predaj: -válce pre textilný priemysel.

hymoss s.r.o. sa špecializuje na vývoj, výrobu, predaj a servis hydraulických komponentov a systémov.

Na základe Vášho technologického zadania sme schopní vytvoriť a dodať kompletné pohonné a robotické zostavy s modernými riadiacimi systémami.

Dodávka, servis - zariadenie, materiály a súčiastky pre elektrotechnickú a elektronickú výrobu - sieťotlačové automaty, dávkovače, spájkovacia vlny a reflow pece - dopravníky, zakladače, vykladača, laserové a tlačové popisovacie systémy - automatické optické systémy - osadzovací stroje.

Projekt, dodávky a montáž, rekonštrukcie a oprava: -systém priemyselnej automatizácie -automatizované riadiace systémy -výrobné linky mechanický systémy - Al profily od firmy Bosch, Item alebo MiniTec -řídící systémy Siemens Simatic S7 a SMC Corp -vlastné softvér podľa priania zákazníka.