V poľnohospodárstve nachádzajú uplatnenie traktory, kŕmne vozy, postrekovače, sejacie stroje, pôdospracujúce stroje, manipulátory, rozdružovače, nakladače, zberové stroje a ďalšia poľnohospodárska technika. Uľahčí vám prácu a zefektívni produkciu.

Výroba, predaj: - dojacia a chladiaca technika - vybavenie stajní

Oprava, servis: -nákladné vozidlá-ťahače a návesy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, poľnohospodárske a lesné traktory, -kontrola bŕzd na valcovej skúšobni SCHENK, -výmena olejov a prevádzkových kvapalín, -servis vozidiel o mimo bežnú pracovnú dobu. Kovovýroba: -výroba kovových foriem na laminovanie, zákazková ...

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Výroba, predaj: - malá poľnohospodárska technika - mulčovač - lištová kosačka - rotačný kultivátor.

Green Energy Machine Product s.r.o. je firma zaoberajúca sa výrobou briketovacích lisov na pelety a predajom kotlov a kachlí na spaľovanie peliet. Výroba: -briketovacie lisy na pelety -zariadenia na spracovanie biomasy -štiepkovače, drvičky na slamu -peletovacie lisy Ekonómy, Profi - na peletovanie agro materiálov, kŕmnych zmesí a ...

Maloobchod, predaj: - poľnohospodárska technika - poľnohospodárske stroje - postrekovače - náhradné diely na postrekovače.

Predaj, servis: - kŕmne stroje - repasované kŕmne vozidlá. Prenájom: - kŕmnych vozňov. Predaj: - náhradné diely.

Opravy všetkých značiek cestných motorových vozidiel, príprava a prevedenie STK a meranie emisií. Opravy traktorov Zetor, nákladných vozidiel tuzemskej výroby. Opravy a nastavovanie vstrekovacích trysiek a čerpadiel Motorpal a Bosch.

Výroba, predaj, servis, obchodné zastúpenie: -dojaca a stajňová technológia zn. Gascoigne Melotte Služby pre poľnohospodárov: -čistiace, dezinfekčné prostriedky pre dojárne -servis dojární po celej SR -mliečne filtre -hadice a rozvody na vedenie mlieka

Prívesy, návesy, nadstavby. Výroba, predaj, konštrukcia, projekty, poradenstvo: - prepravná technika - náhradné diely prívesov, návesov a nadstavieb. Zastúpenie AL-KO, KNOTT, AGADOS.