V e-shope Dortisimo.cz predávame cukrárske náčinie, potreby na výrobu tort. Silikónové formy a žilkovače, ornamenty, bordúry, girlandy, listy. Nejedlé dekorácie, svadobné figúrky. Potravinárske farby, jedlé fixky.

Predaj - dierované profily - rúrky - dierovacie stroje a konštrukcia.

Montáž, oprava, servis: - technologických zariadení

Výroba: - lesnícke stroje - poľnohospodárska technika - hasičské vozidlá Zákazková strojárska výroba.

Český výrobca baliacich strojov a liniek, dávkovačov, váh a dopravníkov. Dodávky kompletných potravinárskych liniek.

Predaj, bazár, servis, oprava: - poľnohospodárske stroje - náhradné diely

Predaj, bazár a prenájom manipulačnej techniky - vysokozdvižné vozíky - stavebná technika - teleskopické manipulátory - poľnohospodárska technika - komunálna technika.

Poradenské a servisné služby v oblasti obrábacích strojov. Vykonávame: - inštalácia - záručný a pozáručný servis - údržbu - dodávky náhradných dielov - telefonickú podporu. Náhradné diely skladom: - SIEMENS - FANUC - HEIDENHAIN - a iné skladom!

Predaj, oprava, servis: -poľnohospodárska technika

Výroba: - zariadení a strojov na prestrihávanie, dierovanie profilov.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - drevoobrábacie stroje.

Popredný výrobca rezacích CNC automatov. Výroba, vývoj, predaj, servis: - CNC plazmové a laserové rezacie stroje Rezacie médiá: - laser - plazma - autogén - vodný lúč Presné tvarové pálenie plazmou.

Predaj a výkup použitej poľnohospodárskej techniky.

Služby: - poľnohospodárske práce - poľné a zberové práce Maloobchod, predaj, bazár: - poľnohospodárska technika - náhradné diely Predaj: - spojovací materiál - akumulátory

Spracovanie projektovej dokumentácie v nasledujúcich oblastiach: -procesy anorganickej a organickej výroby chemikálií -maleinanhydridová chémia a biochémia -kyselina L(+) vínna -tankovisko a stáčanie rafinérskych produktov -procesné jednotky rafinérií -pomocné energetické jednotky rafinérií. Energetika Pneudoprava sypkých ...

Vývoj a stavba špeciálneho stroja na ťažbu sedimentov, plávajúci sací bager. Poradenstvo v oblasti ochrany životného prostredia. Projektové práce.

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zdviháky a mailery. Predaj: -hadica všetkých druhov -príslušenstvo k hydraulike -skrutkovanie, rýchlospojky, tesnenie.

Využite možnosti používania výrobkov v najvyššej kvalite od českej firmy s dlhoročnou tradíciou. Sme schopní Vám ušiť na mieru kvalitné posteľné obliečky, deky aj vankúše, medzi našich zákazníkov patria nielen koneční zákazníci, ale aj veľkoobchody a hotely. Potreby pre inštalatérov: - inštalatérska bandáž v metráži alebo v ...

Green Energy Machine Product s.r.o. je firma zaoberajúca sa výrobou briketovacích lisov na pelety a predajom kotlov a kachlí na spaľovanie peliet. Výroba: -briketovacie lisy na pelety -zariadenia na spracovanie biomasy -štiepkovače, drvičky na slamu -peletovacie lisy Ekonómy, Profi - na peletovanie agro materiálov, kŕmnych zmesí a ...

Výroba, predaj, servis, montáž: -hydraulika, vzduchotechnika -rozvody stlačeného vzduchu -FESTO, CAMOZZI, SCHNEIDER, BOSCH. Predaj: -kompresory -príslušenstvo. Výroba, predaj, montáž: -žalúzie vertikálne, horizontálne -rolety -markízy -garážové vráta -plastové okná, dvere -plávajúce podlahy -zhrňovacie dvere.

Riešenie priemyselnej automatizácie. Vývoj softvéru aj hardvéru. Výroba CNC strojov na rezanie vodou, brúsok, robotických pracovísk.

Dodávka, predaj: -samolepiace etikety -snímače čiarového kódu -tlačiarne čiarového kódu

Predaj, bazár, oprava, servis: - poľnohospodárske stroje - stavebná technika - návesy, cisterny Predaj, e-shop: - mazivá - oleje