Priemyselná automatizácia a robotika. Návrh, realizácia: - bunky s priemyselnými robotmi pre náročné priemyselné aplikácie - priemyselné roboty a manipulátory - študijné robotické pracovisko - mobilná stojany pre roboty Techman - Meca500 najmenší priemyselný Šestiosé robot.

Cestovná agentúra Nika Yacht Zlín sa špecializuje na dovolenku na lodi. Prenájom, požičiavanie: -lodě po celom svete. Plachetnice, katamarány, motorové člny a lode, hausbóty. Kapitánske kurzy.

Bezpečnostné agentúra: -ostraha objektov a osôb -ochrana prevoze hotovosti -informačné a detektívne služby -zabezpečovací elektrické systémy -zajištění bezpečnosti i v zahraničí.

Výroba, kovovýroba: - priemyselná kolesá, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu / Topthane® a z gumy - elastik.

Predaj, servis: -náhradná diely, náhradných dielov na poľnohospodárske stroje -rotační brány -provázky, fólie, sieťovina, silážne plachty -válečkové reťaze, reťazí -kardany, kardanov. Kovovýroba, kovoobrábanie, strojárska výroba.

Predaj, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anódy -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -meranie a regulácia -Filtre -fotovoltaika Solárny kolektory pre vykurovanie a ohrev vody.

Inštalácia a servis - zabezpečovacie systémy - kamerové systémy. Príjem televíznych programov v rodinných domoch: - zabezpečujeme všetky možnosti príjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Príprava a inštalácia TV príjmu v novostavbách už v priebehu stavby. internet: - spracovávame projekty štruktúrovaných i bezdrôtových dátových sietí, ...

Firma SIAGRA s.r.o. ponúka pozberové linky a všetku technológiu pre pozberovú úpravu zrnín, technológie pre príjem, čistenie, sušenie, transport a skladovanie zrnín. Ponúkame tiež pozinkovaná obilné silá a zásobníky zrnín, sušiarne obilia, kukurice, repky, slnečnice, čističky a pred čističky, triediče, dopravníky zrnín, prevzdušňovacie zariadenie, ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - špeciálne zdravotnícke meracie systémy - cievky - EKG kardiax - zmierňovač bolesti - peritron - katétre pre urodynamické merania.

Výroba: - špeciálne diely podľa požiadaviek zákazníka - vodiace elementy, vodiace stojančeky - Agathona - rýchlobežné lisy / automaty - BRUDERER - transferová technológia, transferové nástroje, presné strihanie, fineblanking - DIGIEMME - lisy excentrické, mechanické, kolenopákove- Lever Drive - OtiPRESSE - odvíjačky, navíjačky, ...

Projektovanie, inžiniering, predaj, montáž, inštalácia, oprava, servis: -vzduchotechnická zariadenie na kľúč -klimatizační zariadenie -Čisté priestory -ozvučování kultúrnych a športových podujatí.

Výroba, dodávka, inštalácia, montáž, oprava, servis: -náhradná diely pre stroje -šneky -komora

Sme firma, ktorá sa zaoberá zavádzaním, riadením a koordináciou projektov so zameraním na dodávky strojov, robotov a implementáciu softvéru v strojárskych firmách, vr. implementácia robotov.

Predaj, montáže, servis: - klimatizačné zariadenia pre byty, kancelárie, výrobné haly - chladiče vody - chladiarenské a mraziarenské technológie - chladiace a mraziace boxy - tepelné čerpadlá - vzduchové dverné clony.

Výroba, rekonštrukcie, dodávka: -jeřáby: -mostové, otočné, portálové, malé dielenské -podvěsné žeriavovej dráhy -ručné a elektrické kladkostroja. Výroba: -vázací prostriedky. Servis, oprava, revízie: -výtahů - osobné, nákladné -jeřábů -zvedací plošiny ai. školenia: -řidiči výťahov, viazači a žeriavnici.

Prevádzkujeme e-shop so strojnými zveráky. skľučovadlom, úpinky, osvetlením, clhlazením

Import, dovoz, distribúcia, predaj: -nástroj na opracovanie dreva, drevených derivátov, plastov a ľahkých zliatin -dřevoobráběcí nástroje: -frézy, vrtáky, pílové kotúče, výmenné čepele.

Elektromontáže. Dodávka, projekcia, montáže: -sběrnicové systémy KNX -meranie a regulácia -kompletné elektroinštalácie: -slaboproud -silnoproud predaj: -elektromateriál. Celá SR.

Zabezpečovacie systémy. - EZS alarmy - EPS požiarne systémy - CCTV kamerové systémy - EVS prístupové systémy

Firma AUTOALARM - Marek Tlusťák sa zaoberá predajom, montážou a servisom GPS systémov sledovania vozidiel. Medzi naše ďalšie aktivity patrí dodávka elektrických i mechanických zabezpečovacích zariadení automobilov. Sídlime vo Vizoviciach. Maloobchod, predaj, montáž, servis: - GPS kontrola, sledovanie vozidiel - mechanické, elektrické ...

Spoločnosť Davex - CZ, spol. s r.o. Zlín dodáva materiály pre tlačiarne. Výroba je zameraná na fotopolymérnych dosky, tlačové matrice, FTL štočky. Ďalej dodáme klišé - tlačové formy pre tampónová tlač a zaoberáme sa aj výrobou pečiatok všetkého druhu a potlač stretch fóliou. Pre výrobu FTL štočkov využívame najmodernejšie technológie na trhu ...

Spoločnosť OMEGA, spol. s r.o. so sídlom v Zlíne sa v rámci Českej a Slovenskej republiky venuje sériovej výrobe ozubených kolies a hriadeľov pre prevodovky, rozvodových kolies, dutých a spojkových hriadeľov a ďalších súčiastok. Sériová výroba: - ozubené kolesá s priamymi zubami a šikmými zubami - reťazové kolesá - ozubené vence - korunové ...

Výroba - drevená obuvnícka kopytá - kopytá pre ortopedickú obuv, atypickú obuv i klasickú obuv.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...