Výstavba chladiacich boxov. Servis, opravy: - chladiacich zariadení - priemyselného chladenia vody. Servis, montáž: - klimatizačných zariadení značky Sinclair, Fujitsu ai.

AKUSTIKA - meranie, návrhy riešení, realizácia, monitoring: - akreditovaná akustická laboratórium (najmodernejšie vybavenie, 20 meracích aparatúr - dopravný hluk, protihlukové steny a bariéry, hlukové mapy miest a obcí v GIS - hluk zo stacionárnych zdrojov vo vonkajšom i vnútornom prostredí (chladiace veže, vzduchotechnické zariadenia, výťahy, ...

Výroba, veľkoobchod: -gastronomické zariadenia: -chladenie aj na mieru -veľkokuchyne. Veľkoobchod, servis: -plynospotrebiče

Výroba, predaj, eshop: -elektromagnetických ventilov -elektromagnetické havarijné ventily -elektromagnetické membránové ventily -manometrické kohúty -plynové a vodné filtre -trysky, trysiek -armatúry -regulačná technika -kapilárne spájkovanie

montáže: - klimatizácia - tepelná Čepadlo - vzduchotechnika - rekuperácia. Elektroinštalácia

práca: -CNC obrábanie kovov: -soustružnické, frézarské (Sústruh, brúska, fréza). Zámočnícka výroba: -vrata -mříže -zábradlí -schodiště. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie: -haly -sklady. oprava: -zemědělská mechanizácia (technika) -secí stroje -postřikovače -Stroje pre zemné práce -pluhy. Výroba, ...

Výroba, veľkoobchod, predaj, rozvoz, export a vývoz: -zmrzlin, zmrzlina Adria Gold -mrazené potraviny -dezerty s podmanivou chuťou Semifréd. kaviareň: -OC Zlaté jablko, námestie Mieru 174, 760 01, Zlín.

Špecializovaná predajňa. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -čerpadlá, pumpy -príslušenstvo -vodárne -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a prietoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstredivé čerpadlá -objemové rotačné čerpadlá.

Vývoj, výroba, predaj a servis, aplikácie: - digitálny interkomy - vojenské komunikačné systémy a prístroje - letecké systémy a prístroje - prístroje, systémy pre dopravné prostriedky. služby: - vývoj a montáže elektroniky.

Požičovňa obytňáků. Prenájom luxusných obytných vozidiel.

Firma sa špecializuje na všetky práce v odbore inštalatérstva, vykonáva rozvody a inštalácie. Sme kúrenári, ale ďalej sa špecializujeme na solárne panely, tepelné čerpadlá a podlahové vykurovanie. Samozrejmosťou je, že sa špecializujeme ako na novostavby, tak na rekonštrukcie stavieb. Ako súkromných, tak štátnych inštitúcií.

Výroba, predaj, montáž: -pomôcky pre invalidov -schodiskové plošiny -schodiskové sedačky -bazénové zdviháky -stropné zdviháky -nájazdové rampy -schodolezy -plošiny pre lietadlové schody. Aeromec Výroba: -diely pre lietadlá, neletecká.

Projekcia, montáž a servis systémov automatických závlah TORO a HUNTER. Automatické zavlažovanie TORO a HUNTER pre: -záhrady rodinných domov -sady -vinice -parky -firmenie areály -tenisové kurty -futbalové ihriská.

Spoločnosť TURBOAIR s.r.o. so sídlom v Buchlovice v okrese Uherské Hradiště sa zaoberá dodávkami zariadení pre civilné a vojenskú leteckú techniku. Sme držiteľmi certifikátu ISO 9001: 2015 v odbore Nákup a predaj dielov pre letectvo. Naša činnosť: - nákup a predaj dielov pre letectvo - dodávka zariadenia pre civilnú leteckú techniku - ...

Požičovňa vysokozdvižných plošín: - kĺbové prívesné montážne plošiny s pracovnou výškou 9, 5 a 14 m - vysokozdvižné montážne plošiny do 20m. Výškové práce za pomoci horolezeckej techniky.

Plynoinštalačné práce. Predaj - solárne systémy - vybavenie zelených dotácií. Predaj: - tepelné čerpadlá - vybavenie zelených dotácií Kúrenárske práce. Predaj - centrálne vysávače Vodoinštalačné práce.

Internetový obchod, predaj, eshop, e-shop: - ochranné pracovné a bezpečnostné odevy - pracovná bezpečnostná obuv - športové odevy - ochranné pracovné pomôcky, upratovacie pomôcky - montérky pre deti i dospelých - bezpečnostné značenie. Čistenie, úpravy odevov. Potlač textilu.

Požičovňa: - stavebnej techniky, stavebných strojov - záhradnej techniky - elektro náradia.

Spoločnosť Ray Service, a.s. z regiónu Zlínsky kraj je výrobcom káblových zväzkov a elektromechanických zostáv v SR. Súčasne je systémovým integrátorom svetových výrobcov káblových komponentov. Distribučné portfólio zahŕňa zákazkové káble, špeciálne kruhové MIL konektory, D-SUB konektory, letecké vodiče, zmršťovacie hadice, spájkovacie spojky a ...

Divízia agrochémie: ================== Ponuka služieb: -predaj prípravkov na ochranu rastlín - postrekov -predaj osiva, osivo -poradenská činnosť v oblasti využitia agrochemických prípravkov -poradenská činnosť pri zavádzaní nových technologických postupov ochrany rastlín v nadväznosti na spracovanie pôdy -poradenská ...

Technológie a zariadenia z antikora pre mäsospracujúci priemysel. Zákazková výroba: -zariadenia z nerezových ocelí pre mäsospracujúci priemysel: -rezačky, plytniče, násypky, nádrže, slimáky, dopravníky, špeciálne potrubné rozvody.

Vývoj, výroba, montáž: - prístupové systémy - stravovací systém (objednávanie, výdaja stravy) - hotelové zámkové systémy.