Vývoj a výroba podávacích zariadení pre automatizáciu. Úprava existujúcich podávacích zariadení.

predaj: - ručné, dielenské náradie - čistiaca technika - vysokotlakové čističe - stavebné a záhradná technika - elektrocentrály a generátory.

Internetový obchod pre kaderníkov a kadernícke salóny s kaderníckymi potrebami a profesionálnou vlasovou kozmetikou. Veľkoobchod, maloobchod, internetový predaj: - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke potreby - vlasové doplnky, pomôcky na starostlivosť o vlasy. Služby - kompletný servis pre začínajúcich i profesionálnych ...

- Autoservis (záručný a pozáručný servisné prehliadky vozidiel) - Pneuservis, Umývačka kolies - Plnenie a servis klimatizácie - Diagnostika riadiacich jednotiek systému Bosch KTS 540 - SOS - cestná služba - Suché, mokré čistenie interéru extraktorom - Montáž ťažného zariadenia - Montáž Hands free sady - Príprava a prevedenie STK + ...

Generálne opravy, repasovanie, repase, predaj: -priemyselné armatúry, priemyselných armatúr: -šupátka -ventily - uzatváracie, poistné, redukčné, s elektroovládaním -klapka spätná -odvádzače kondenzátov -čerpadiel WILO.

Klima Zlín: -klimatizácia -tepelné čerpadlá -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboprúd -centrálna vysávača.

Vykonávame elektromontážne práce vo všetkých odboroch: - Silnoprúdové rozvody - prípojky, rozvody a preložky NN aj VN - Verejné osvetlenie - Slaboprúdové rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoprúdové rozvody - prípojky, rozvody a preložky NN aj VN - Inteligentné domy.

Výroba, export, vývoz: -obuvnícke stroje, zariadenia, kompletné výrobné linky: -nové aj repasované -formy a náhradné diely na obuvnícke stroje -stroje a formy na spracovanie polyuretánu -technické vulkanizačné formy -sklárske formy.

Pobočka. Služby: -inšpekcia, revízia. -certifikácia.

Hlavnou činnosťou spoločnosti FENOZA s.r.o. je predaj a servis deliacich kotúčových a pásových píl EVERISING na oceľ a neželezné kovy. Dodávame kvalitné technológie na delenie materiálov, strojové píly pásové aj kotúčové a v ponuke máme aj celkovej deliace linky vrátane automatických dopravníkov a zakladačov. Poskytujeme tiež poradenstvo v oblasti ...

Výroba palív z biomasy. Predaj strojov pre domácnosti, záhradkárov, malé a stredné firmy aj náhradných dielov.

Internetový predaj: - zváracia technika - priemyselné vysávače - náradie do dielne

Požičovňa stavebného náradia a mechanizácie: - široký sortiment značkového elektrického ručného náradia - pracovné plošiny - bagre - vibračná technika - búracie kladivá, kombinované kladivá - vrtáky, vŕtačky, jadrové vŕtanie - brúsky, drážkovačky, rezačky, píly - čerpadlá - dumpery - elektrocentrály - kompresory - bubnové ...

Spoločnosť ROVEL, spol. s r.o. so svojou maloprodejnou v Zlíne na Kvítkov ulici zaoberá predajom kvalitných zámkov, trezorov a bezpečnostných dverí. Na počkanie Vám tiež vyrobíme a nakopírujeme všetky bežné typy kľúčov. V oblasti zabezpečovacej techniky pre Vás máme najrôznejšie trezory, od nábytkových a skriňových trezorov, cez trezorové ...

Služby v oblasti slaboprúdu: - zabezpečenie budov a majetku. Elektroinštalácia pre váš dom. Inštalácia, montáže: - zabezpečovacie a kamerové systémy - prístupové systémy do budov - videotelefóny - PC a siete.

Elektromontáže - priemyselné elektroinštalácie rodinných domov, kancelárií. Dodávka, montáž, záručný a pozáručný servis vybavenia veľkokuchýň. Gastro vybavenie - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBUMY HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Predaj profesionálnej upratovacej chémie Autotech do gastro prevádzok.

Spoločnosť THERMATIC sa zameriava na revízie plynu, plynových zariadení, kotlov a revízie tlakových nádob - stabilných. Klientelu má predovšetkým v lokalite Zlín, Kroměříž, Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Cena sa nenavyšuje dlhší trasou. Revízie a kontroly plynových a tlakových zariadení sú podľa zákona povinné, nevystavujte sa ...

Výroba a montáže: - výrobky pre spoločnosti z automobilového a poľnohospodárskeho priemyslu. Služby v oblasti skladovania. Kompletné logistické služby. Expedičné sklady: - Slušovice, K Teplinám 619 - Otrokovice, tr. Tomáša Baťu 1766 - areál Deza a.s., b.č.105.

Zákazková výroba, predaj, export: -jednoúčelové a špeciálne stroje -šneková kolesá -dílce, komponenty -ozubených kolies -soustružení -frézování -brúsené -kalírna -tepelné spracovanie kovov. predaj: -hutní materiál.

Konštrukcia, výroba a rekonštrukcie jednoúčelových strojov a výrobných liniek. Automatizácia výrobných procesov a strojných zariadení. Kamerové systémy pre priemyselné využitie. Softvérové aplikácie pre ovládanie strojov a zariadení, laboratóriá, skúšobne, robotická pracovisko, vizualizáciu a servery.

Overenie opravy montáže tachografov Analógových a Digitálnych. Predaj nd a príslušenstvo. Poradenská činnosť, obsluha tachografov a sťahovanie dát.

Zastúpenie LINDE TECHNOPLYN, a.s. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -technické plyny -potravinárske plyny -propán-bután -zváracie príslušenstvo.

Montáž, servis, výroba: - pätnej merače - rozúčtovanie tepla a teplej vody - energetické poradenstvo - vodomery.