Firma car&van Zdarsa z Třebíča sa zameriava na opravy a servis karavanov, u týchto vozidiel sa postará o elektro, vodu, plyn, zabezpečenie, príslušenstvo a karavany tiež prenajíma.

Aleš Dudek sa zameriava na servis a montáž vzduchotechniky, elektroinštalácie, opravy strojov a zariadení, projektovanie a zabezpečenie revízie.

Rekonštrukcia, prestavba: -kúpeľne na kľúč -murárske, obkladačské práce -generálne opravy panelových domov Montáž a rekonštrukcia: -rozvody: voda, kúrenie -vodomery -kotolne. Maloobchod, veľkoobchod: -obklady, dlažba -inštalačný materiál -vane, umývadlá, sprchové kúty, WC, kúpeľňové doplnky, sprchové dvere -kúrenársky ...

Výškové práce: - vysokozdvižná plošina (dosah 18 m).

Stavebné, ekologický a interier servis. Radónový prieskum. Geologické a studniarske práce. Ekológia a skládky odpadov. Projektovanie stavieb. Vodohospodárske stavby. predaj: -osobné vozy SUZUKI.

Požičovňa - lešenie prenájom - stavebná technika stavebné kozy, navijaky, búracie kladivá HILTI Montáž, demontáž, zasieťovanie - lešenia (fasádne rámové, HAKI)

Výroba, predaj: -Automobilový a priemyselné filtre a filtračné vložky -papírové filtračné vložky pre čističa vzduchu, oleja, paliva a interiérov osobných a nákladných vozňov -kompletné čističe vzduchu a oleja -Hydraulické filtre pre priemyselnú výrobu filtračný vložky pre špeciálne stroje a zariadenia -vysoušecí boxy pre brzdové systémy ...

Montáž, oprava, servis, prehliadky: - plynové, elektrické kotly - kotly na tuhé palivá - tepelné čerpadlá - revízia tepelných čerpadiel.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia a vzduchotechnika - realizácia na kľúč - klimatizácie pre: - rodinné domy, byty, kancelárie, obchody, školy, reštaurácie, kuchyne, galérie a občianska vybavenosť. - pôsobenie po celej SR.

dodávame: - švédska tepelné čerpadlá NIBE - ústredné aj podlahové vykurovanie - solárne systémy - vzduchotechniku Máme každoročne mnoho spokojných zákazníkov v kraji Vysočina aj v iných krajoch SR.

práca: - kovovýroba - kovoobrábanie - zámočníctvo. Výroba, veľkoobchod: - spojovací materiál - hutný materiál - náradie - zvárací technika.

Naša firma KOVOMAT sídli v Bystřici nad Pernštejnem. Ak hľadáte železiarstva, predajňu s inštalatérskym potrebami či predajňu s ručným aj elektronáradím, tak potrebujete práve nás. Sme špecializovaná predajňa, ktorá ponúka všetko potrebné pre profesionálov i domácich majstrov, najmä také produkty, ako je spojovací materiál, elektronáradie, ručné ...

Montáže a rekonštrukcie: - rozvodov, vodovodných batérií - sprchových kútov, vaní, umývadiel, bidetov - zásobníkových, prietokových ohrievačov - ponorných čerpadiel, domácich vodární Zariaďovacie predmety: - bojlery, WC, vane, bidety, umývadlá - nábytok do kúpeľne, kúrenie, batérie a sprchové kúty

Inštalatérske služby: - vodovodné, kanalizačné rozvody - solárne ohrevy vody - tepelné čerpadlá atď.

Priemyselná automatizácia, meranie, regulácia: -Komplexné dodávky pre stroje, linky -technologické procesy v odvetví chémie, farmácia, potravinárstvo, sklárstvo, energetika. Používaná technika: -Siemens partner: Simatic S7, WinCC -Simatic PCS7, batch systémy Simatic Batch -visualizační systémy InTouch -výrobné informačné systémy a MES, ...

Spoločnosť AVE CZ je jednou z najväčších spoločností na trhu odpadového hospodárstva, sanácií ekologických záťaží, demolácií, údržby komunikácií, komunálnych služieb a facility managementu. Na území Slovenskej republiky pôsobí od roku 1993. Medzi konkrétne činnosti spoločnosti AVE CZ patrí: - zvoz a odstránenie komunálneho a živnostenského ...

Nákup, predaj: -kovoobráběcí, tvarovacie stroje -technologické zariadení. -nové, použité nástroje, náradie -opravy, modernizácia strojov -odkoupení strojov, vrátane demontáže, naloženie -doprava strojov (pozemné, námorné) na miesto určenia -vyřízení colných dokladov pri doprave poradenstvo.

Spoločnosť VOLTÍK elektro, s.r.o. z Veľkého Meziříčí inštaluje a zaisťuje projekcie, videotelefóny, prístupové, kamerové, protipožiarne a zabezpečovacie systémy, štruktúrované kabeláže a silnoprúdové elektroinštalácie.

maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové kľúče, momentový kľúč -ručné náradie -Zváracie techniku, potreby pre zváranie -silikony, miešacie metly -spojovacie materiál -pneumatické náradie -žebříky -pilové kotúče -frézy -boxy na náradie -vybavení dielní.

Vlastimil Pelikán sa zameriava na výstavbu drevených ekologických stavieb, ďalej umožňuje zapožičanie stavebných strojov a oblasťami jeho činnosti sú aj zemné práce a rekonštrukcia domov.

Projekcia, dodávka, montáže, servis: -výpočet tepelných strát -výmenníkové stanice -regulácia a meranie tepla -ústredné kúrenie -podlahové vykurovanie -termostatické ventily -vyvažovacie ventily -regulátory -tlakové diferencia Rozvody, opravy, rekonštrukcia: -voda, kúrenie, plyn -vodoinštalácia (meď*, PPR*, PVC*, PE**, HT**, ...

Školenia, revízie a servis po celej Českej republike. Školenie obslúh zdvíhacích zariadení, tlakových nádob a pracovných plošín, žeriavnikov a viazačov. Revízie zdvíhacích zariadení a tlakových nádob. Vypracovanie systémov bezpečnej práce a ročných plánov.

Výroba a montáž technológií pre ustajnenie dobytka: - montáž dojacích a chladiacich zariadení - výroba a montáž stajňové technológie - vodoinštalácie - zámočnícke práce - rezanie a štiepanie dreva.

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie technických služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Reklamná ...

zámočníctvo: - výroba brán - sústružnícke práce - zváranie - rezanie pásovou pílou - výroba železných konštrukcií - výroba schodísk - renovácie poľnohospodárskych prívesov - výroba oceľových rámov - výroba šmykov za traktor - výroba Zlíč na bagre, výmena britu - výroba mreží