Predaj, e-shop - diagnostické prístroje pre autodiagnostiku - inšpekčné kamery a endoskopy - diagnostické káble - meracie prístroje - teplomery - hlukomery - mikroskopy - termotlačiarne.

Predaj, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - rekuperácia - značka Samsung.

Výroba - nástroje na sledovanie výkonu pre servery.

-ekologické meranie prírodnej rádioaktivity a ďalších škodlivín

Predaj, servis, autorizovaný servis pre HONDA - motorové trávne kosačky - záhradné traktory - krovinorezy - záhradná aj stavebná technika s motormi HONDA. Zámočníctvo - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Dodávateľzáhradnej techniky a dielenského vybavenia.

Renovácia, opravy a úpravy obrábacích nástrojov s vymeniteľnými spájkovanými britovými doštičkami pre CNC stroje. Výroba špeciálnych nástrojov.

Opravy a servis - elektrické ručné náradie: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručného náradia a elektrických spotrebičov.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku. .

Dodávateľ Informačných systémov pre maloobchody a veľkoobchody. Výhody informačného systému: - trvalý prehľad o stave zásob na všetkých strediskách - možnosť riadenia viacerých predajní z centra - E-mailová komunikácia medzi strediskami a centrom spoločnosti - možnosť rýchlej inventarizácie zásob - mnoho importných formátov pre načítanie ...

Predaj, opravy a servis - lesná technika AL - KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA - snežné frézy - pílové reťaze - kosačkové nože - záhradná technika AL-KO, HUSQVARNA, WOLF GARDEN, HECHT, ECHO, PARTNER, FISKARS, VARI, HONDA Opravy a servis - záhradná technika

Firma WASY spol. s r.o. bola založená v roku 1993. Spoločnosť WASY spol. s r.o. je dodávateľom vysoko kvalitných váh a vážiacich systémov. Od roku 1995 zastupuje v Českej republike popredného výrobcu váh zo Spojených štátov amerických firmu CARDINAL. Držiteľa certifikátu ISO 9001, ktorá bola založená už v roku 1900. Hlavným predmetom ...

Dodávka, montáž, servis - klimatizácia, klimatizačné systémy (mobilné, nástenné, kazetové, parapetné, kanálové, multisplitové, centrálne) - chladiace systémy.

Výroba: - laminárne boxy - mikrobiologické - bezpečnostné boxy - digestory - izolátory.

Spoločnosť Terramet patrí medzi najvýznamnejších predajcov stavebných strojov v rámci SR. STAVEBNÉ STROJE - PREDAJ, BAZAR, PÔŽIČOVŇA. PRODUKTY - SORTIMENT : - malá elektrocentrála ENDRESS ponúka elektrocentrály v rozmanitom prevedení benzínové motory HONDA a B&S* VANGUARD dieselové YANMAR - osvetľovacie teleskopické ...

Obchodná činnosť: - servopohony AUMA RISTER GmbH & Co. KG SRN - prevodovky AUMA RIESTTER GmbH - servopohony SIEMENS, SIPOS AKTORIK - servopohony HASELHOFER GmbH. Výrobky a služby: - servopohony, prevodovky, Auma, uzatváracie servopohony - regulačné servopohony, ovládanie Aumatic, Sipos, integrované ovládanie - priemyselné ...

Naše služby: - predpínanie betónových konštrukcií - geotechnika - zdvíhanie ťažkých bremien.

Firma FLOD PRAHA bola založená začiatkom roku 1991 ako jedna z prvých nových firiem v ČR pôsobiacich vo sfére dodávok technologických zariadení gastronomických prevádzok.

Klimatizácia Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel

Spoločnosť Formetal, s.r.o. sa už viac ako desať rokov špecializuje na predaj a servis strojov a zariadení na spracovanie plechov, ako sú: - ohraňovacie lisy - tabuľové nožnice - vysekávacie a dierovacie centrá - ohýbačky - zakružovačky - linky na spracovanie zvitkov a pod.

Kombinované systémy vykurovania Regulačné automaty PRO Tepelné čerpadlá Vákuové solárne kolektory Vykonávame: - rozvody bytových elektroinštalácií - rozvody priemyselných inštalácií do 1000V - rozvody inteligentných elektroinštalácií - slaboprúdové rozvody - meranie a reguláciu - priamovykurovacie elektrické vykurovanie - ...

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roku 1997 ako servisno-obchodná organizácia v oblasti chladiarenskej, klimatizačnej techniky a tepelných čerpadiel. Už od svojho vzniku nastúpila progresívnu cestu zameranú na ekologicky šetrné technológie.

Technická akustika. Náhradné zdroje výroby elektrickej energie.