Člen Únie výrobcov váh SR a regist.u ČMI. Produkty a služby. Predaj a servis váh: - váhy obchodné pultové s výpočtom ceny a tlačou účtenky - priemyselné váhy v rozsahu 1kg - 60t - laboratórne váhy v rozs. 0, 0001 - 35kg - počítacie váhy - váhy podlahové, znížené nájazdové, paletové - váhy do vlhka v nerez prevedení - závesné ...

Služby - prenájom a obsluha montážnej plošiny - práca montážnou plošinou - dozor a mazanie zdvíhacích zariadení - čistenie ulíc a udržiavanie verejných priestranstiev - čistenie kotlov a tlakových nádob - potápačské práce.

Zámočníctvo a Trezory Zámočníctvo: - otváranie bytov - otváranie trezorov Výroba: - trezorové kľúče - kľúče Predaj, servis, repase, montáž: - trezory - bezpečnostné kovanie E-shop.

Výroba, predaj, servis: - poľnohospodárska, malá farmárska a komunálna technika.

Činnosť: - montáž závlahových systémov - výrub, orez stromov - údržba, kosenie trávnikov.

Predaj, oprava, servis: - chladiace zariadenie - zmrzlinové stroje - výrobníky ľadu - chladiace, mraziace boxy. Predaj, montáž: - klimatizačné jednotky.

Služby - opravy domácich čerpadiel. Kovoobrábačstvo a zámočnícke práce.

Návrh, projekcia, realizácia, údržba: - zeleň - záhrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Výroba - kovové diely pre automobilový priemysel - kontajnerové vozíky - vráta aj pre stajne - brány - reklamné stojany - práčovné vozíky - predajné stojany - drôtenné výrobky - vozíky na drevo ku krbu aj kachliam - nosiče a košíky na bicykle - vybavenie pre golfové ihriská - okná pre stajne Obchodovanie s ...

Vývoz strojov a zariadení pre gumárenský priemysel .

Špeciálna technológia spracovania plechu. Predaj, vývoj a výroba: -dierovacie stroje a nástroje -ohraňovacie lisy a nástroje -automatizovaná a robotizovaná pracovisko. Dcérska spoločnosť: Sp-Tech Slovakia Duchnovičovo nám. 1/312 Prešov 080 01.

Výroba - súčasti na dopravné pásy Výroba, dodávka a servis - stroje a diely strojov na drvenie a triedenie kameniva Výroba - oceľové konštrukcie

Služby: - bezdrôtové pripojenie k internetu - inštalácia a správa počítačových sietí - inštalácia a konfigurácia softvéru Predaj, montáž, servis: - predaj a montáž meracej, regulačnej techniky - servis a opravy - predaj výpočtovej techniky - predaj PC komponentov.

Ložiská, remene a spojovací materiál - valivé ložiská - klzné ložiská - voľnobežné ložiská - tesniaca technika - poistné krúžky - mazacie tuky - lepidlá a tmely - náradie - hydraulika - dopravníkové jednotky - lineárne vedenie - spojky - kovovýroba

Činnosť: - výstavba bioplynových staníc - predaj poľnohospodárskej technológie - stavebná projekcia - výstavba, rekonštrukcia poľnohospodárskej stavby

Predaj, maloobchod: - fotografické potreby - fotoaparáty.

Predaj, kontrola a servis: - hasiace prístroje.

Technické služby. Služby: - zvoz komunálneho odpadu - zvoz separovaného odpadu - zvoz a pristavovanie veľkoobjemové kontajnery - čistenie a údržba zelene - čistenie a údržba komunikácií a chodníkov.

Výroba a predaj tepelných čerpadiel ŠPIRÁLA voda/voda a krajina/voda. Vyrábame tepelné čerpadlá ŠPIRÁLA voda-voda prispôsobená na odber tepla priamo zo zdrojovej vody.

Montáž, výroba, rekonštrukcia: -vykurovanie ústredné kúrenie vrátane projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavebné práce. Rekonštrukcia kotolní.

Zámočníctvo. Výrobky: -červene -manipulačné vozíky -vráta -vchodové dvere -výkladné skrine -zábradlie -plotové dielce. Práca: -zváračské -kovorobné.

Služby - audity bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenia BOZP a PO

Predaj a servis stavebných strojov a techniky Naším hlavným zameraním je predaj a servis stavebných strojov. Svoje základy sme postavili na ponuke výkonných stavebných strojov a techniky svetových značiek, kvalitných servisných službách a dostatku náhradných dielov. Firma RAŠOVEC s.r.o. sídli v Černíkoch pri Českom Brode v susedstve hlavného ...

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie