Predaj a výkup použitej poľnohospodárskej techniky.

Predaj a servis: -zdravotnícka prístrojová technika. Dodávka spotrebných materiálov: -dentálna technika -kardiológia -chirurgia -ARO -rehabilitácia -ORL -pediatria -drobné prístroje.

Dodávka, montáž, projekcia a opravy všetky meracie a regulačné techniky: -kotolne -výmenníkové stanice -priamo vykurovacie a elektrické podlahové vykurovanie -vzduchotechnické zariadenia -riadiace systémy -elektroinštalácia -meranie spotreby tepla. Výroba: -rozvádzače NN(nízke napätie). Prevádzkareň-sklad:-ulica ...

Technické služby. Služby: - zvoz komunálneho odpadu - zvoz separovaného odpadu - zvoz a pristavovanie veľkoobjemové kontajnery - čistenie a údržba zelene - čistenie a údržba komunikácií a chodníkov.

Metalografia a materiálografia. Kontrola kvality. Výroba: - laboratórne zariadenia na prípravu vzoriek: - rozbrusovacie píly - brúsky - leštičky - tvrdomery - laboratórny nábytok.

Elektronické riadiace systémy Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov,

Predaj - káva a horúca čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horúca čokoláda Coari Ciok - mlynčeky na kávu Fiorenzato

Vyrábame riadiace a pokladničné systémy a všetku elektroniku pre čerpacie stanice pohonných hmôt, LPG a olejov. Našimi produktmi sú riadiace a pokladničné systémy pre verejné čerpacie stanice.

Predaj - prípravky pre molekulárnu biológiu a genetiku - rádiofarmaceutické prípravky na diagnostiku a terapiu.

Firma MHZ Praha spol. s r.o. bola založená v r. 1990. Od začiatku je jej činnosť orientovaná na oblasť požiarnej ochrany.

Výroba a dodávka najmä formátových dielov pre baliace linky vo farmaceutických prevádzkach

Predaj technológií pre hotely, reštaurácie, výrobne jedál a lahôdok, potravinárske predajne a ostatné zariadenia gastronomického charakteru, 80% ponuka použitého tovaru a 20% ponuka nových vecí: - sporáky, varidlá, stoličky - konvektomaty, unipary, univary - grily, hot dogy, ohrievače údenín - fritézy - ohrievacie vane a stoly - ...

Revízia čerpacích staníc a pohonných hmôt.

Výroba a predaj tepelných čerpadiel ŠPIRÁLA voda/voda a krajina/voda. Vyrábame tepelné čerpadlá ŠPIRÁLA voda-voda prispôsobená na odber tepla priamo zo zdrojovej vody.

Oprava, servis, predaj: -vysokozdvižné, nízkozdvižné, paletové vozíky, ručne vedené vozíky Predaj náhradných dielov (Balkancar, Desta, Linde, Nissan, Stihll, Toyota, BT, HC, Cesab, Gliwice) Predaj vozíkov (VZV) HC, CESAB Predaj a montáž: -pneu k vozíkom. -trakčné batérie -katalyzátor k vozíkom. Prenájom: -vysokozdvižných ...

Čistenie: -koberce (10 Kč/m2-domácnosť, 15 Kč/m2- firmy) -sedacie súpravy (320-350 Sk) -interiéry vozidiel (od 500 Sk).

Montáž, výroba, rekonštrukcia: -vykurovanie ústredné kúrenie vrátane projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavebné práce. Rekonštrukcia kotolní.

Veľkoobchod, maloobchod. Predaj: -výrobky od firiem SIEMENS Trutnov, ELEKTROPRÍSTROJ Piesok, Krížik, Elko, Finder, Logitron, Balluff, Turck, Relpol -elektromateriál pre rozvody nízkych napätie do 500V -elektrovýrobky-relé, komponenty nízkeho napätie -kompletné celky na meranie a reguláciu výrobných procesov. Väčšina ...

Veľkoobchod: - dodávky na meranie a reguláciu výrobných procesov vo všetkých priemyselných a ďalších oblastiach. - špecializácia na dodávky kompletného sortimentu firmy Siemens.

Predaj: Technológie a materiály pre tlač: -rezacie plotre. -termolisy. -laminátory.

Predaj, montáž, oprava, servis: -zabezpečovacie zariadenie JABLOTRON. Maloobchod, predaj: -aktívne, pasívne prvky pre elektroniku. -reproduktory. -meracia technika. -tlačiarne OKI vrátane príslušenstva. Služby: -farebné kopírovanie. E-shop.

Predaj hasiacej techniky, hasiacich prístrojov, hydrantových systémov, bezpečnostných tabuliek. Ďalej vykonávame revízie prístrojov na hasenie, ich opravy a plnenie.

Požičovňa motorových člnov a vodných bicyklov. Prevádzka baru na vode a zimného SKI areálu.

Mikročipový identifikačný systém TROVAN: - značenie majetku a zvierat - centrálna evidencia SR - národné i nadnárodné registre. Monitoring a evidencia označených zvierat, výskumné projekty. Systém na čipovanie psov Narkotizačné zbrane + strely a ihly Veterinárna a odchytová technika pre zvieratá Chovateľské potreby.