Dodávka, predaj - technológia na detekciu a automatizované hasenie požiaru - elektrická požiarna signalizácia - elektrická zabezpečovacia signalizácia - detektory, sirény, majáky, hlásiče. Prevádzkareň a výdaj tovaru - adresa: 17. novembra 1379, 293 01 Mladá Boleslav.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - kontrola dokladov, smerníc - revízia, periodické kontroly protipožiarnych prestupov (upchávok) - požiarne značenie.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - výroba rozvádzačov - montáž elektronických zabezpečovacích systémov - montáž bleskozvodov - inštalácia systémov merania a regulácie.

Dodávky a realizácia - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie - výstavba hrubých stavieb - montáže okien, dverí, vrát - montáž sadrokartónov - pokládka podlahových krytín.

Projekcia, realizácia a údržba záhrad, správa parkov - záhrady na kľúč - návrh a realizácia záhradnej architektúry - závlahové systémy.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožiarstvo. Predaj - výpočtová technika - počítače - mobilné telefóny - fotoaparáty.

Drviaca a triediaca technika Nové stroje a zariadenia - čeľusťové drviče - kužeľové drviče - odrazové drviče - valcové drviče a kladivové mlyny - vibračné triediče - podávača - mobilné drviče triediče - automatizácia drvičov - triediace sitá a oteruvzdorné materiály Dodávky originálnych náhradných dielov Záručný a ...

E-shop, internetový predaj - upratovacie potreby - odpadkové koše - vrecia na odpad - utierky, mopy, vedierka - kuchynské potreby, riad - príbory - uteráky, osušky.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - meranie a regulácia - servis a revízia plynových a elektrických kotlov

Činnosť: - zámočníctvo - kovoobrábanie - frézovanie, sústruženie, brúsenie - výroba strojných zariadení - výroba súčastí a náhradných dielov

Inžinierska a projekčná činnosť - meranie vibrácií - statické a seizmické výpočty - posudky a kontrolné práce - projektovej dokumentácie.

Predaj: - elektrospotrebiče - chladničky - práčky - vysávače - sporáky - kuchynské a domáce potreby

Predaj, montáž, servis, sanitácia, prenájom: - výčapné zariadenie - bazárové výčapné zariadenie

Predaj: - ložiská - gufera - klinové remene - lineárna technika.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - požiarna signalizácia.

Služby: - výučba vrtuľníkového lietania - vyhliadkové lety - letecké práce

Výroba, predaj a E-shop: - potápačské kompresory a svietidlá - príslušenstvo.

Dodávka, montáž: - tepelné čerpadlá - solárne systémy a panely - podlahové vykurovanie

Dodávka, predaj - regulačná technika, automatizácia - servopohony - snímače, spínače, strážcovia, detektory, ústredne.

Spoločnosť Elsi sa zaoberá elektroinštaláciami všetkého druhu v rámci celej SR. Predávame, montujeme a servisujeme: - kamery pre zabezpečenie objektov, stráženie a sledovanie priestorov vonkajších aj vnútorných, kamery sú ako klasické, tak aj digitálne - prenášajúce aj zvuk. - elektrická požiarna signalizácia značiek EPS Lites, Schrack, ...

Krovinorezy, motorové píly, kosačky, motorové postrekovače, záhradné vozíky, všetko príslušenstvo a mnoho ďalších produktov od záhradnej techniky Fuxtec! Nemecké produkty Fuxtec sú lacné, ale napriek tomu kvalitné.

Predaj, servis a lízing: - záhradná a lesná technika - elektrické ručné náradie - elektrocentrály - technika pre inštalatérov - motory - zváracia technika - nabíjacie zdroje - kompresory.

Ponúka: - predaj hydraulických systémov PARKER, ABER - kompresory na prepravu sypkých hmôt - hydraulika na ťahače na ovládanie sklápacích návesov, návesov s posuvnou podlahou, podvalníkov, prepravníkov PHM - kompletné sady na ťahače MAN, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, RENAULT, MB, LIAZ, TATRA - montáž na našej adrese alebo po celej SR!!! ...

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT sa zameriava na vykonávanie inštalatérskych a kúrenárskych prác. Dodávame a montujeme rozvody vody, kúrenie, plynové kotly, elektrokotle, podlahové vykurovanie aj tepelné čerpadlá. Našou ďalšou činnosťou je revízia a strojné čistenie kanalizácie. Sídlime v meste Hořovice. Kúrenárske, plynárske práce, dodávka, ...