Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Letecká škola OKAir prevádzkuje vyhliadkové lety, kurzy pilotom na skúšku, prenájom lietadiel a výcvik pilotov PPL, CPL a FI.

Elektromotory. Dodávky elektromotorov, frekvenčných meničov a prevodoviek, poskytujeme našim zákazníkom plný a komfortný servis.

Ponúkame tepelné čerpadlá a klimatizácia Toshiba. Predaj, montáž a servis tepelných čerpadiel a klimatizácií.

Havarijný servis plynových kotolní, výmenníkových staníc, vzduchotechniky, montáž merania a regulácie, revízia spotrebičov a ručného náradia, výmeny a opravy čerpadiel Wilo, Grundfos, Sigma.

Dodávame typové aj atypické osobné výťahy, nákladné výťahy, trakčné lanové aj hydraulické výťahy, plošiny a oceľové presklené konštrukcie. Vykonávame rekonštrukcie výťahov, modernizácie výťahov, záručný, pozáručný servis a revízie výťahov.

Sprostredkovanie obchodu s čínskymi výrobcami. Dovoz textilu, skladových vozíkov, autodoplnkov, hračiek, diamantových kotúčov, náradia a pod. Poskytujeme služby spojené s dovozom tovaru z kontinentálnej Číny a Hongkongu.

Veľkoobchod zdravotníckym materiálom a technikou: - digitálne a ortuťové tlakomery - teplomery - chirurgické nástroje - manikúrne nástroje - nerez misky - kazety - fonendoskopy - gázy a kompresy.

Priemyselné technológie pre automobilový a elektronický priemysel.

Dodávka a montáž jedálenských výťahov a malých nákladných výťahov - servis a modernizácia týchto zariadení. Zaistenie výmeny starých inštalácií za nové a dodávky náhradných dielov.

Činnosti: - zakladanie a údržba sadových úprav - terénne úpravy a rekultivácia - technické služby - rez a ošetrenie drevín - inštalácia závlahových systémov - kvetinová dekorácia interiérov a exteriérov - predaj rôznych druhov zemín a mulčovacieho materiálu - dodávka prvkov drobnej architektúry - dodávka palivového dreva - záhradné cesty ...

Projekcia, dodávka a výroba: - rozvádzače - riadenie strojov - elektronické riadiace systémy - programy.

Predaj: - hasiace prostriedky - hasiace prášky a peny - manometre - ručné hasiace prístroje.

Predaj svietidiel a protipožiarneho zabezpečenia.

Elektronické zabezpečovacie systémy. Predaj, dodávka, montáž a servis: - elektronická zabezpečovacia signalizácia (EZS) - elektrická požiarna signalizácia (EPS) - zabezpečenie priestorov a predmetov proti vlámaniu a požiaru: -byty, rodinné domy, balkóny, vstupné dvere, obchody, budovy, priemyselné a firemné objekty, areály - ...

Špecialista na priemyselné stroje. Vybavenie pre plastikárske prevádzky, vstrekovacie lisy, vstrekolis, lis na plasty, pásové dopravníky, priemyselné chladiace jednotky, všetko za bezkonkurenčné ceny.

Montáž - klimatizácia, vzduchotechnika Servis - klimatizácia, vzduchotechnika

Ponúkame parkovacie systémy, parkovacie plošiny, autovýťahy, sklady, regálové zakladače, manipulačnú techniku, dynamické váženie, ekopointy.

Predaj, montáž: -automatické parkovacie systémy -zvislé dopravníky pre automobily -logistické a technologické profily pre skladovanie aj v iných oblastiach. Hlavné sídlo Praha.

Špecializácia na USB flash disky (100 typov skladom a 100 typov v katalógu), pamäťové karty, MP3 a MP4 prehrávače. Ponúkame batérie a nabíjačky pre digitálne videokamery a fotoaparáty. Predávame mobilné telefóny v hodinkách, digitálne rámčeky. Doručuje tovar po ČR, SK alebo osobný odber na Prahe 3. Veľkoobchod Fun Beat.

Predaj aj servis: -tepelných čerpadiel -chladiace a klimatizačné techniky.

Prevádzkovanie dráhovej dopravy. Revízie, prehliadky a skúšky technických zariadení v prevádzke.