Predaj, inštalácia a servis klimatizácie pre byty, kancelárie, laboratóriá, telefónne ústredne, miestnosti serverov a zdravotníctva.

VTS Group je popredným výrobcom na trhu klimatizačných a vzduchotechnických jednotiek. Starostlivo sledujeme trh a rýchlo reagujeme na jeho zmeny. To nám umožňuje poskytovať našim klientom tie najlepšie riešenia šité na ich mieru. Klimatické pásma a oblasti pre nás nie sú dôležité. Naše vzduchotechnické jednotky zaručujú vzduchový komfort ...

Dovoz, predaj knihárske stroje a zariadenia na knihárske spracovanie.

Výroba a dodávky kogeneračných jednotiek s plynovými motormi.

Sme česká spoločnosť pôsobiaca na domácom i zahraničnom trhu v týchto oblastiach: - laboratórne prístroje - ingrediencie a technologické zariadenia - laboratórna diagnostika.

Voda, kanalizácia, studne, vodné zdroje. Služby: - vŕtané studne - vyhľadávanie vodného zdroja - vrty pre tepelné čerpadlá. Realizácia: - studne. Voda, kanalizácia. Čerpacia technika - predaj Montáž: - čerpadlá - pumpy. Stavebníctvo - príprava stavieb. Geologické práce, stroje. Vykonáva: - hydrogeologický prieskum.

Maľovanie, tapetovanie, nátery, kompletné upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie, montáže nábytku. Predaj kobercov a linolea (PVC), vrátane pokládky.Manipulácia s nábytkom, príprava, zakrytie.Veľký výber PVC, kobercov bytových, záťažových a špeciálnych s protišpinivou úpravou v širokej škále farieb, cien a šíri.Nátery fasád.Služby hodinového ...

Zákazková výroba kompozitov - Aplikujeme carbon, kevlar karbón, uhlík, sklolaminát, laminát a iné kompozity. Vyrábame makety, CNC modely, formy, prototypy, závodné lode, tuningové doplnky, carbonové diely a tuningové úpravy, karoséria, kapotáž, dizajnový nábytok, tienidlá, 3D reklama, plastiky, filmové a divadelné kulisy, dekorácie, rekvizity, ...

Školenia: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana. Predaj, servis: - hasiace prístroje - hydrantové systémy.

Predaj, opravy, montáž aj servis plynových spotrebičov, kotlov, bojlerov a horákov. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem ai. Servis, montáže a dozor kotolní. Predaj, montáž a servis solárnych systémov.

Naša firma GPS Praha, spol. s r.o. je výhradným distribútorom a servisným strediskom pre časť sortimentu koncernu Tyco Healthcare, druhej najväčšej zdravotníckej firmy na svete. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1990, patríme teda medzi najstarších dodávateľov zdravotníckeho materiálu a prístrojov. Takmer pätnásťročná tradícia a skúsenosti ...

Firma SCHAKO bola založená v roku 1928, v nemeckom mestečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z popredných firiem na výrobu komponentov pre vzduchotechniku v Európe. Zákazník si môže vyberať z bohatej škály výrobkov, ktoré sú štandardne používané pri distribúcii vzduchu. Firma disponuje vlastným vývojovým laboratóriom kde je možné simulovať ...

Dodávateľ širokého sortimentu nástrojov, náradia a meradiel na kovoobrábanie. Rezné nástroje: -vrtáky, záhlbníky, výhrubníky, frézy, Náradie na upínanie nástrojov. Náradie na upínanie obrobkov. Elektrické ručné náradie. Pneumatické náradie. Meradlá klasické a digitálne: -posuvky, hĺbkomery, výškomery, dutinomery -mikrometre, ...

Dodávka, predaj zdravotníckej techniky POCT prístroja a rýchla diagnostika.

Predaj a odborný servis: - elektronické pokladne - počítačové obchodné systémy - váhy - nárezové stroje - kávovary - mlynčeky na kávu - etikety - obalový materiál.

Predaj a servis zdravotníckej terapeutickej techniky. Periodické technické kontroly, kalibrácia prístrojov a príslušenstva. Špecializácia na terapeutickú techniku výrobcu Enraf-Nonius.

Predaj skúšobnej a meracej techniky pre nedeštruktívnu kontrolu materiálu.

Firma ERPOS s.r.o. sa zaoberá dodávkami pokladničných počítačových systémov POS pre predajne, maloobchody i veľkoobchody, vrátane rozľahlých sietí prepojených pomocou telefónnych liniek. Zaisťujeme inštalácie, školenia i servis. Ďalej dodávame systémy do reštaurácií, hotelov, predajní rýchleho občerstvenia, fitness klubov a podobne.

Chladenie, klimatizácia, tepelné čerpadlá - montáž, servis, opravy a údržby.

Technické kontroly na manipulačnej technike vzv. Školenie obsluhy vozíkov, vystavenie oprávnenia preukazu. Revízia hydraulických zariadení. Predaj priemyselných pneumatík.

Ponúkame služby z oblasti silnoprúdových a slaboprúdových zariadení, realizáciu a servis. Tvoríme šifrované komunikačné kanály v úrovni vojenských aplikácií. Dodávame zabezpečovacie systémy do domov a spoločností. Kontrolujeme a zamedzujeme únikom dát. Zariadime fyzickú ostrahu budov, majetku a osôb.

Spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti starostlivosti o zdravie. Zameriava sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj farmaceutických prípravkov, nutričných prípravkov, prostriedkov zdravotníckej techniky a diagnostiky.

Vyrábame lasery pre priemysel a medicínu. Lasery a laserové systémy na značenie, gravírovanie, rezanie, zváranie a priem. aplikácie. Zákazkový laserový popis a gravírovanie. Lekárske a kozmetické biostimulačné a výkonové lasery, bio a polymerizačné lampy.