Kotvenie lodí, výrobu a inštaláciu nových mól,

Servis chladiacich zariadení, klimatizácia.

Predaj, e-shop, eshop: - najkvalitnejšie prístroje pre veterinárnu prax.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - pracovné odevy - pracovnej obuvi - ochranné pracovný pomôck - hygienické pomôcky - upratovacia technika, upratovacie textílie a pomôcky - textilná galantéria - papiernictvo.

Od roku 1869 vyrábame teplomery. Od začiatku tohto storočia potom tlakomery a regulačné prístroje. Už 30 rokov vyrábame meracie, regulačné a kontrolné prístroje na ochranu životného prostredia. V západnej Európe sme už niekoľko rokov aktívni v oblasti ochrany spodných vôd a analýzy spalín. Na bezpečné uskladňovanie kvapalín ohrozujúcich spodnú ...

Činnosť firmy spočíva vo vykonávaní kompletných dodávok klimatizácie, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel vrátane montážnych prác, údržby a servisu.

Dodávka: - celé prevádzky na kľúč pre semenárstvo a škôlkárstvo

Dodávame stravovacie zariadenie do prevádzok. Montáž a servis kuchynského vybavenia. Projektová dokumentácia a poradenstvo gastronomickej technológie prevádzky. Našu gastronomickú technológiu nájdete v: - reštauráciách a jedálňach - ústavoch, školách a domovoch dôchodcov - nemocniciach, väzniciach - hoteloch, kaviarňach a ...

Skupina EP INDUSTRIES sa radí medzi najvýznamnejšie priemyselné spoločnosti, pôsobí v oblastiach - energetické strojárstvo - dopravná infraštruktúra - automobilový priemysel - odpadové hospodárstvo.

Predaj, oprava, servis: - prídavné zariadenia vysokozdvižných vozíkov

Predaj: - ortopedické pomôcky - rehabilitačné a kompenzačné pomôcky - epitézy - kompresívne návleky pre popálené, lymfedémy a po liposukciách - pomôcky pre následnú starostlivosť (chodítka, nástavce na WC**, vozíčky).

Predaj, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Požičovňa: - náradie - búracie kladivá - brúsky - záhradná technika - vysávače. Práca: - jadrové vŕtanie - brúsenie betónu - rezanie betónu, asfaltu.

Dodávka, servis: - korenie, aditíva a prídavné látky pre mäsový priemysel - potravinárske stroje pre mäsový priemysel.

Služby: -bezpečnostné -detektívne -upratovacie -facility management -kontroling zamestnancov -požiarna ochrana

Predaj - pokladne a pokladničné systémy - parkovacie systémy.

Distribúcia, predaj: -zdravotnícke prístroje a spotrebný materiál pre dialyzačné strediská -špeciálne roztoky

Komplexné riešenie vykurovania a chladenia. Dodávka, montáž - systémy vykurovania - systémy chladenia - systémy merania a regulácie.

Služby - dodávky komponentov riadiacich a operátorských systémov - dodávky komplexných riešení v oblasti merania a regulácie - dodávky systému pre logistiku výroby.

Dodávka, predaj, oprava, servis, inštalácia, montáž: -prietokomery -hladinomery

Výroba, predaj - triediče - drviace a triediace lopaty - recyklačné drviče.