Spoločnosť 3V Tech s.r.o. so sídlom v okrese Pardubice sa už od roku 2001 zaoberá návrhmi, vývojom, výrobou a montážou strojov a zariadení pre chemický, farmaceutický, potravinársky a spracovateľský priemysel. Ponúkame aj výrobu štandardných i novo vyvinutých strojov a zariadení. Pracujeme s čiernou a nerezovou oceľou a hliníkom. Vyrábame a ...

Služby, prenájom, práce, preprava: Prenájom mobilných žeriavov LIEBHERR -výškovo montáže -spracovanie technologického postupu zdvíhanie -stanovení technológia montáže -výstavba premostenie, mostov, hál, skladov, nádrží -montáž technologických zariadení -montáž a demontáže stavebných žeriavov -montáž oceľových konštrukcií priemyselných ...

Montáž, oprava: - portálové žeriavy - kladkostroje zn. Bancalcar - revízia žeriavových dráh.

Služby: - realizácia záhrad - údržba zelene, záhrad - výrub, orez stromov - montáž závlahových systémov - realizácia jazierok.

služby - prevádzkujeme sieť špecializovaných e-shopov. E-shop - espresso kávovary NIVONA a príslušenstvo - domáce kávovary JURA a príslušenstvo - domáce vinotéky - chladničky na víno - chladnička a chladiaca technika LIEBHERR - ďalšie.

Dodávame: - priemyselné zariadenia a produkty - predpredajný a popredajný servis - technická, technologická a logistická podpora.