Predaj, bazár - poľnohospodárska a komunálna technika - traktory - lisy - zberové kombajny a rezačky - postrekovače - sejacie stroje. Prevádzková doba: - pondelok až piatok 7:00 - 15:30.

Prevádzka autobazáru v Šternberku. Výkup a predaj osobných, úžitkových vozidiel. Dojednanie povinného, havarijného poistenia a financovania kúpy automobilu.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické náradie.

Dodávka a montáž tepelnej techniky: - systémov vykurovania, solárnych systémov a tepelných čerpadiel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadu a plynu vč.zařizovacích predmetov Dodávka a montáž priemyselných rozvodov - stlačený vzduch, plynovody, technológie Inžinierske siete: plynovody, vodovody, kanalizácie ...

Projekcia, montáž: - technológia zasnežovania - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadiel a armatúr - technický sneh.

Predaj náhradných dielov pre stavebné a poľnohospodársku techniku vrátane príslušenstva: - rýchloupínač - zuby, zubové systémy - paletizačné vidly - lyžice, lopaty - filtre - pneumatiky - gumové pásy - oleje - podvozkové diely Berco, Linser - sklá - demolačné zariadenie (kladivá, drapáky, drviče, kliešte, kompaktory, ...

Veľkoobchod, maloobchod: -poľnohospodárske stroje -náhradné diely k poľnohospodárskej technike -klinové remene -valčekové reťaze -filtre, ložiská

Predaj, dodávka, servis: - vozidlové navijaky elektrické, ručné, hydraulické - elektrické lanové navijaky - hydraulické lanové navijaky - elektrické lanové navijaky - hydraulické lanové navijaky - ručné navijaky s brzdou, bez brzdy so západkou - minižeriavy s elektrickým navijakom RULE pre úžitkové vozidlá.

Dovoz, skladovanie a rozvoz dialyzačného materiálu - produkty pre akútnu liečbu zlyhania obličiek - dialyzačná technika a prístroje, spotrebný materiál.

Výroba - stroje pre určité hospodárske odvetvia, ťažký priemysel, bane a hliníkárne - špeciálne diely Vývoj a konštrukcia - stroje pre určité hospodárske odvetvia, ťažký priemysel, bane a hliníkárne - špeciálne diely.

Ing. Milan Axman sa špecializuje na služby týkajúce sa BOZP, požiarnej ochrany, hygieny a zvárania.

SPEVÁK, s.r.o. sa zameriava na predaj stavebných strojov, náhradných dielov, na požičiavanie stavebných strojov, renováciu otvorov, búracie kladivá a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Práslavská lesná s.r.o. vykonáva všetky práce čo sa týka lesníctva a poľovníctva: - vývoz dreva, - ťažba harvestorovou technológiou, - štiepkovanie všetkých surovín, - opravy a údržba lesnej techniky a inej ťažkej techniky.

Spoločnosť Clear World s.r.o. ponúka na predaj moderné a všestranné pomocníkov na upratovanie domácností, ktoré neznečisťujú prírodu. Dodávame parné čističe, filtračné zariadenie alebo ekologické umývacie stroje, ktoré svojim používaním nezaťažujú životné prostredie a nahradzujú chemické prípravky. Predaj, e-shop: - parné čističe, parný ...

Požičovňa: - čistič kobercov a čalúnenia - čistič okien - parný stroj - priemyselný vysávač - nosič bicyklov a kolobežiek za auto - strešný box. Zákazkové čistenie: - kobercov - sedačiek, taburetov, kresiel - kuchynských a počítačových stoličiek - kočíkov, autosedačiek - plyšových hračiek. Výdajne strojov: - Olomouc ...

IN LIFE - požičovňa lodí Morava -požičovňa lodí -kemp -reštaurácia -letný park -detské centrum zábavy a športu

Predaj, dodávka, montáž, servis, poradenstvo: - meracia a regulačná technika - termostaty.

Dodávkou, montážou a tiež servisom rekuperačných jednotiek, kompletov a teplovzdušných solárnych kolektorov sa zaoberá spoločnosť Miloslav Sedlák. V našom sortimente nájdete rekuperácie Meltem, decentrálne, centrálny a teplovzdušné solárne kolektory. Naše, predovšetkým decentrálne jednotky je možné použiť prakticky všade, je však dôležité zvoliť ...

Vykonávame kvalitné čistenie kobercov a čalúnenie v Olomouci aj v blízkom okolí. Ďalej ponúkame zapožičanie extrakčného stroja Kärcher Puzzi 100 vhodného na dôkladné odstránenie nečistôt a oživenie farieb mokrou cestou.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná doprava - zberná služba Talianska - skladovanie a logistika. Prenájom: - úžitkové mikrobusy 8+1 na vodičský preukaz skupiny B - zaťaženie na záves až 2, 5 tony - mikrobus je možné prenajať aj s vodičom.