EPGATE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj bránových pohonov, automatických závor a parkovacích zábran.

KM JADERNA s.r.o. sa zameriava na výrobu pieskových jadier pre zlievárenský priemysel.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

Crane partners s.r.o. sa zameriava na predaj a servis žeriava a zdvíhacích zariadení značky KLAAS.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.

ZV Engineering s.r.o. sa zameriava na konštrukčnú, projekčnú a inžiniersku činnosť v potravinárskom a chemickom priemysle.

JSW Machines s.r.o. sa zameriava na predaj elektrických vstrekovacích strojov, podporu predaja a záručný a pozaručný servis.

KIPP CZ s.r.o. sa špecializuje na ovládacie prvky, normované diely, upínaciu techniku a ich špeciálne riešenie.

K&V machines s.r.o. sa zameriava na servis a opravy vyvrtávačiek, kovoobrábacích, NC a CNC strojov a nastavovanie geometrickej presnosti.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

ETIMAX s.r.o. sa špecializuje na výrobu a dodávku samolepiacich etikiet, mobilných terminálov, snímačov, karbónových pások, tlačových hláv, termotransfer tlačiarní a ďalších technológií.

Frigomax s.r.o. sa špecializuje na predaj, inštalácia, servis, opravy a revízie klimatizácií pre domácnosti aj firmy a tepelných čerpadiel.

SIG - IMPEX montáže s.r.o. sa špecializuje na predaj, montáž a servis čerpadiel, ohrievačov vody, filtrov a tlakových nádob.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. sa zameriava na dovoz a predaj strojov pre stavebníctvo, vysokotlakových komponentov a pracovného oblečenia.

Spoločnosť DRÁBOK TAX s.r.o. sa zameriava na predaj a servis poľnohospodárskej a stavebnej techniky.

ProAir, s.r.o. sa zameriava na projektovanie, návrh riešenia a montáž klimatizácií a vykonáva servis vzduchotechniky, priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel.

Spoločnosť windMax s.r.o. sa zameriava na realizáciu, montáž a servis klimatizácie, chladenia a vzduchotetechniky.

JIMAR SERVIS s.r.o. sa zameriava na upratovanie, umývanie okien, výškové práce, výrub stromov a na prenájom plošín.

REVOSAN servis s.r.o. sa zameriava na servis a montáž klimatizácií a chladiacich zariadení.

OCENG s.r.o. sa zameriava na predaj dielov pre stavebné vozidlá, jedná sa napríklad o podvozky, lopaty, radlice, lyžice a mnoho ďalšieho.

Bezpečnostné technológie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizácia -kamerový systém -Dátová siete.