Predaj: - lisy, čerpadlá, kvasinky a potreby na pestovateľské pálenie - ponuka enzýmov, živných solí, kvasných zátok, odpeňovačov, ručného refraktometra IMF na meranie cukornatosti - poradenstvo.

Vývoj novej technológie na údržbu asfaltových vozoviek. Výroba: - stroj SILKOT, sme výhradným predajcom tohto unikátneho stroja pre celý svet - nahrievacie čelo IC-30 pre opravu asfaltových vozoviek a chodníkov infratechnológií, slúži na opravu asfaltových vozoviek či chodníkov.

Poskytovanie softvér Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel Výroba meracích, skúšobných, navigačných, optických a fotografických prístrojov a zariadení. Obchodná živnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj.

Dodávateľ spotrebných materiálov pre elektrotechnický priemysel. Zamestnávame viac ako 50% pracovníkov so zdravotným telesným postihnutím (ZŤP).

VIAC VOĽNOSTI S RÁDIOVÝM OVLÁDANÍM Obchod, veľkoobchod, predaj, montáž, oprava, servis, poradenstvo. Rádiové, bezdrôtové, diaľkové ovládanie HBC-radiomatic dcérska spoločnosť, výhradné zastúpenie (riadenie) strojov pre: -priemyselné, stavebné žeriavy -hydraulické nadstavby - ramená, zdvíhadlá -lokomotívy, posunovadlá -čerpadlá ...

Predaj - nabíjacia technika autobatérie - zváracia technika.

Poradenstvo - bezpečnosť práce, poradenstvo, požiarna ochrana, poradenstvo, ekologická činnosť.

Predaj - gastronomické vybavenie naklepávača, nárezové stroje, konvektomaty.

Bezpečnosť práce Požiarna ochrana.

Výroba, predaj, bary: - bubble tea - základom je kvalitný čierny alebo zelený čaj, ďalej sa do čaju dodávajú podľa typu nápoja a chute voda, príchute, sirupy, hnedý cukor, fruktóza, ovocná zložka, mlieko. Na záver pridávate do nápoja tapiokové perly, ovocné perly alebo želé rôznych príchutí, ktoré zvýrazňujú chuť a robia nápoj jedinečný a veľmi ...

Výroba - rezné nástroje Modernizácia - obrábacie stroje Výroba - formy pre technické výlisky z plastu, prípadne z gumy -nástrojárske práce Konštrukcia - tvárniace stroje - formy pre technické výlisky z plastu, prípadne z gumy - rezné nástroje Výroba - tvárniace stroje Výroba vstrekovaním - diely tvarovania Konštrukcia a výroba - ...

Výkup, repase, dodávky, predaj, s ervis: -všetky staršie a repasované stroje a zariadenia pre polygrafiu. Tlačiarske hárkové stroje ADAST, POLLY, HEIDELBERG, ROLAND PLANETA Stroje: -rotačné, flexotlačové, príklopové, kníhtlačové -rezačky papiera, kopírovacie rámy -vyvolávacie automaty, lepičky knižných väzieb -rylovacie a perforovacie ...

Dodávka, modernizácia, rekonštrukcia a servis- výťahy.

Poskytovanie služieb v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Výroba: - dávkové horizontálne pece pre polovodičový a fotovoltaický priemysel.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žalúzie. Údržba a správa - nehnuteľnosti. Nákup, predaj - upratovacia chémia a technika. Upratovacie práce.

Dodávka, montáž, záručný, pozáručný servis vrátane nadväzných profesií: -vzduchotechnika pre najrôznejšie objekty: - administratívne a prevádzkové budovy - podniky - nemocnica - školy a školské jedálne - letisko - predajne potravín - bytové jednotky.

Dovoz, predaj: - špeciálne stavebné stroje a zariadenia na stavby tunelov. Sanácia železobetónových konštrukcií vysokotlakovým vodným lúčom vrátane revízií aj generálnych opráv.

Predaj a servis - meracia technika - výpočtová technika Servis - výpočtová technika.