Predaj, oprava, servis: -upratovacia čistiaca technika NILFISK -klimatizačná technika BÖSCH -všetky systémy na suché, vlhké a mokré čistenie -ekologické chemické čistiace prostriedky. Čistenie, upratovanie hál.

Predaj, e-shop: -laboratórne potreby a zariadenia -nábytok pre školy -školské pomôcky -učebne na kľúč. -predaj stoličiek, stoličky, kresiel, kreslá, konferenčné, prísediace.

Distribútor bankovej techniky: -LAUREL, počítačky bankoviek, mincí -príručné pokladne a priehradky INKIESS -potrubná pošta WALTHER -sortiment zariadenia pre komplexné spracovanie peňazí.

Vykupujeme použitú manipulačnú techniku. Vykupujeme použité stavebné stroje a manipulátory značiek: CASE, JCB, CAT, MANITOU, MERLO. Predávame pracovné plošiny (použité aj nové).

Predaj, výroba: -termoelektrická chladiaca technika -technické návrhy a poradenstvo -opravy termoelektrických prístrojov (agregáty, autochladničky, výrobníky šľahačky, výčapníky vody...) Záručný a pozáručný servis -termoelektrické chladenie: -termoelektrické chladiace agregáty -napätie 5V, 12V, 24V, 48V.

Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexné služby na trhu informačných a komunikačných technológií: -poradenstvo, realizácia, servis projektu -bezpečnostné a komunikačné technológie -telekomunikačné systémy -siete a riešenia v oblasti IT. Ďalšie služby: -riadenie projektov -systémová integrácia -VEGA ...

Služby: -zváračská škola -súdne znalecké posudky v odbore rozvody plastov -technická pomoc.

Komplexné služby a školenia - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana. Školenia - požiarna ochrana Poradenstvo - personalistika - pracovno-právne vzťahy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -ložiská z produkcie firiem ZKL, ZVL, SKF, Timken, INA, Torrington -hriadeľové tesnenia (gufera) z produkcie firiem Dichtomatik -tesniace elementy (O krúžky, manžety, stieracie krúžky, ai.) z produkcie Dichtomatik -klinové a ploché ozubené remene Goodyear, Optibelt -zaisťovacie hriadeľové krúžky ...

Vykonávanie bytových a priemyselných elektroinštalačných prác, montáže zabezpečovacích systémov, bleskozvodov a domácich telefónov.

Spracovanie dokumentácie E.I.A. a posudkov vplyvov na životné prostredie. Projekcia - stavby pre nakladanie s odpadmi skládky, rekultivácia projekcie a návrhy. Kompostovanie odpadov. Návrhy - spôsob zneškodňovania odpadov. Predaj - triediče a drviče na recykláciu stavebnej sutiny, výrobky na kompostovanie, zvoz odpadov. Predaj - výrobky na ...

Servis, oprava: -medicinálna technika, lekárske prístroje a nástroje, zdravotnícke potreby. Obchodná činnosť. Výroba, inštalácia, montáž, oprava, servis: -elektronické zariadenia.

Servis nákladných vozidiel, prívesov, návesov, nadstavieb, zemných strojov. Tuzemské aj zahraničné značky.

Umývacie technológie. Umývacie systémy ISTOBAL -umývacie linky (umývačky automobilov) -portálové umývacie linky -umývacie tunely -umývacie linky pre nákladné vozidlá -umývacie linky pre autobusy -tlakové umývacie centrá -umývacie boxy (zastrešenie) -vysávače (vysávače) -platobné terminály. Záručný aj pozáručný servis.

Člen skupiny Omya. Dodávateľ surovín pre spracovateľov plastov a elastomérov v oblasti strednej a východnej Európy. -plastové a chemické suroviny -termoplastické elastoméry -stroje na spracovanie plastov.

Služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany, školenia pracovníkov a tvorby dokumentácie BOZ a PO. Revízia hasiacich prístrojov a hydrantov.

Meracie a informačné technológie pre energetiku. Výskum, vývoj, predaj, montáž, oprava, servis: -systémy synchrónneho merania WAM, WAMS -zariadenia pre priemyselnú komunikáciu medzi objektmi v energetike -meranie a automatizácia, ASRTP -monitorovanie vozidiel pomocou GPS -vývoj a aplikácia programového vybavenia, SW pre priemyselné ...

Predaj meracej a regulačnej techniky.

Predaj, montáž, servis-vodomery, plynomery, manometre, filtre a ďalšie.

Distribúcia a vývoj čítacích zariadení k dochádzkovým a prístupovým systémom.

Dovoz, distribúcia, predaj: -pásové a kotúčové píly -na kov zn. BIANCO/BTM -kotúčové píly zn. CTS-CONNI -vertikálne píly na kov OPUS -pílovŕtacie centrá: strihacie, vŕtacie a dierovacie stroje FICEP -ohýbačky rúrok TAURING -píly na hliník MECAL.

Výhradný dovozca do Českej republiky. BOBCAT: - šmykom riadené nakladače - bagre - teleskopické manipulátory - vibračná a hutniaca technika - pechy - dosky - príslušenstvo a náhradných diely. AMMANN - RAMMAX: - hutniaca technika HYUNDAI: - stavebné stroje. Predaj, záručný a pozáručný servis strojov a príslušenstva: ...

Predaj, servis, opravy: -registračné pokladne -pokladničné systémy INKA -pokladničné systémy na zákazku -mobilný terminál pre obsluhu -ODERMAN -elektronická pokladňa -obchodné pokladne -reštauračné pokladne -kuchynská tlačiareň. Poradenstvo. Programové vybavenie. Spotrebný materiál.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, solárne panely, rozvody vody, čistenie odpadov.