Chladničky, mrazničky, chladničky s mrazničkou, chladiace vitríny, chladiace pulty, skrine, bary a vinotéky - to všetko je mraziarenská a chladiaca technika, ktorá je potrebná v domácnosti aj prevádzkach, ako sú reštaurácie, bary, obchody a gastro podniky.

Dodávka, montáž, servis - klimatizácia, klimatizačné systémy (mobilné, nástenné, kazetové, parapetné, kanálové, multisplitové, centrálne) - chladiace systémy.

Predaj, montáž, servis: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - chladničky, mrazničky - priemyselné chladenie

Maloobchod, predaj, oprava, pozáručný servis: -akumulačné kachle -vzduchotechnika -ohrievače vody -domáce elektrospotrebiče: -práčky, sporáky, chladničky, bojlery, odsávače pár, žehličky, plynové ohrievače.

Montáž, servis, predaj: - priemyselné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá (vzduch/voda).

Servis chladenia. Predaj, montáž, servis: - klimatizácia LG domáce chladničky, priemyselné chladenie

Predaj, projekcia, servis: -živnostenské a priemyselné chladiace zariadenia -klimatizácia -nízkoteplotné zariadenie -autoklimatizácia. Revízia: -chladiace zariadenie. Tepelné čerpadlá. Inštalácia: -chladiaceho zariadenia, chladenie.

VEĽKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PREDAJ ELEKTRONIKY s kozmetickou chybou za výhodné ceny aj na splátky (bez ručiteľa): - domáce elektrospotrebiče - spotrebná elektronika - televízory LCD, plazmy, videá, hifi veže - DVD prehrávače, DVD rekordery - walkmany, diktafóny - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné rúry - sporáky, rúry, varné ...

Predaj, opravy, servis: - chladiace zariadenia, domáce chladničky a mrazničky. Plnenie, opravy, montáž: - klimatizácia.

Oprava: -chladničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné rúry, mraziace boxy

Dodávka, projekcia, realizácia - vzduchotechnika, klimatizácia - chladenie, chladiace zariadenie - tepelné čerpadlá.

Firma FLOD PRAHA bola založená začiatkom roku 1991 ako jedna z prvých nových firiem v ČR pôsobiacich vo sfére dodávok technologických zariadení gastronomických prevádzok.

Klimatizácia Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel

Vyrábame nerezové zariadenia: -gastrotechnika, výčapné, chladiace, mraziace a umývacie stoly, pípy, digestory, režony, rošty, inframosty, barmanské stoly, vitríny, gastronábytok, zariadenia pre Fast Food, výdavky pre stravovacie zariadenia. Teplé vane, zásobníky tanierov, gastrotechnika Vykonávame projekty, montáž, ...

Maloobchod, opravy, servis, záručné, pozáručné: -chladiaca a mraziaca technológia -klimatizácia.

Predaj, montáž, servis - chladiace zariadenia, chladenie, chladiarne, mraziarne - klimatizácia - autoklimatizácia.

Opravy a modernizácia počítačov, notebookov, mobilných telefónov - odstránenie vírusov - inštalácia a nastavenie programov - čistenie. Opravy, servis - domáce spotrebiče - práčky, umývačky, chladničky.

Lošiak elektro firma s dlhoročnou tradíciou sa venuje nielen predaju bieleho tovaru a elektroniky, ale aj na odborné poradenstvo pri výbere výrobku. Zaistíme všetok servis a opravu ponúkaných spotrebičov a elektroniky. Servis, opravy, oprava: -chladničky -chladničky -mrazničky. Predaj aj splátkový, doprava a inštalácia zadarmo, odvoz ...

Chladiace zariadenia - projekty - realizácia - softvér.

Predaj, montáž, servis, oprava: -chladiace a klimatizačné zariadenia.

Maloobchodný predaj: - elektrospotrebiče: - práčky - chladničky - rúry - sporáky.

Naša firma sa špecializuje na chladiace a klimatizačné jednotky a tepelné čerpadlá. Medzi naše služby patria najmä montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel, servis klimatizácií a tepelných čerpadiel. Kontaktujte nás pre vysoko kvalitné klimatizácie Toshiba. Ku každej objednávke pristupujeme individuálne, s maximálnou ústretovosťou a ...

Revízia tlakových nádob, chladiace zariadenia, veľkoobchod s obalmi, inžiniering. Prevádzka solárneho štúdia.

Výhradný dovozca celého sortimentu vstavanej a voľne stojacej bielej techniky. Ponuka sporákov, chladničiek, práčok a umývačiek.